Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahÇok şukur duydum canım ay ne kadar guzel bı ses o allahım ya maşallah kurban olayım o sese ağla ağla herkesı korkuttum eşım duyamadı ama almadı doktor bı dahakıne telıne çekersın dedı 2hafta sonra gel dedı bıraz lekelenme oldu dedı kesenın altında kanama alanı var bıraz hep yatıcaksın kalkma dedı rabbım herkese ılk once sana nasıp etsın o gumbur gumbur sesı duymayı ınşallahhhh bıkaç test verdıler yaptık bırazınıda saglık ocagı yapar dedı çok pahalıymış tahlıller
sarımsı depil ama benim de çok akıntım oluyo su gibi ıslak sürekli kaç kez kanamam oluyor diye tuvalete gidiyorum. ama transferden beri böyle fitil mi yapıyor bilmiyorum.Kızlar şuan 7 haftalık gebeyim.5. haftalarda bir günde olsa lekelenmem oldu ve ilaclari degistirerek ve yapilan igneyle neyseki 1 gün sürdü.Şuan ise sarımsı az az akintim var cok yok ama sasirdim sizde de olan var mi acaba.Endiselenmeli miyim bilmiyorum?
Amın ınşallah canım benım ınşallah hepımız oyle seneye bebışlerımızle olalım ınşallahhayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Fitil yapiyor evet beyaz akinti gibiydi sarı gibi olunca sasirdim bende o yuzden sormak istedim.sarımsı depil ama benim de çok akıntım oluyo su gibi ıslak sürekli kaç kez kanamam oluyor diye tuvalete gidiyorum. ama transferden beri böyle fitil mi yapıyor bilmiyorum.
Ay benimde öyle oluyor. Bazen oluyor ki pantolonumun ağa kısmı ıslanıyor. Allahtan baden kapatan şeyler giyiyorum belli olmuyorsarımsı depil ama benim de çok akıntım oluyo su gibi ıslak sürekli kaç kez kanamam oluyor diye tuvalete gidiyorum. ama transferden beri böyle fitil mi yapıyor bilmiyorum.
Amin canım inşallah bizim buralarda alıyorlar muayeneye eşleri, git tabi esin de görsünÇok sagol canım valla çok guzel hayatımda duydugum en guzel ses ya boyle bışey olamaz allahım çok guzel eşım kıskanıyor5temmuzda gıdecez vıdeo ya çekersın dedı eşlerı almıyorlar ama ozamana kadar dayanamam gıderım başka ozele eşımle beraber rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah
Amin kuzum inşallahInşallah canım sagol amın ınşallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bızlerde saglıcakla alalım kucagımıza ınşallah
Sarımsı akıntı enfeksiyon olabilir canım, ph değiştiği için ve fitil kullanımında enfeksiyon görülebiliyor.. doktorunla görüş birşeyler önerebilir sanaKızlar şuan 7 haftalık gebeyim.5. haftalarda bir günde olsa lekelenmem oldu ve ilaclari degistirerek ve yapilan igneyle neyseki 1 gün sürdü.Şuan ise sarımsı az az akintim var cok yok ama sasirdim sizde de olan var mi acaba.Endiselenmeli miyim bilmiyorum?
Öyle akıntı fitil yapıyor canım normal osarımsı depil ama benim de çok akıntım oluyo su gibi ıslak sürekli kaç kez kanamam oluyor diye tuvalete gidiyorum. ama transferden beri böyle fitil mi yapıyor bilmiyorum.
Rica ederim canım ama kıskanılır ya benim eşim de duyduğunda baya duygulandı. İnşallah sağlıkla büyürler canımÇok sagol canım valla çok guzel hayatımda duydugum en guzel ses ya boyle bışey olamaz allahım çok guzel eşım kıskanıyor5temmuzda gıdecez vıdeo ya çekersın dedı eşlerı almıyorlar ama ozamana kadar dayanamam gıderım başka ozele eşımle beraber rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah
İnşalalh önemli bisey yoktur bakalim sorucam devam ederse.şu fitil zaten insallah en kisa surede biterSarımsı akıntı enfeksiyon olabilir canım, ph değiştiği için ve fitil kullanımında enfeksiyon görülebiliyor.. doktorunla görüş birşeyler önerebilir sana
Ayy benim de öyle oluyor ya birden şak diye dışarı cikicaksam günlük ped takmadan cikmiyorum o yüzdenAy benimde öyle oluyor. Bazen oluyor ki pantolonumun ağa kısmı ıslanıyor. Allahtan baden kapatan şeyler giyiyorum belli olmuyor
Eşi neden almıyorlar canım?Çok sagol canım valla çok guzel hayatımda duydugum en guzel ses ya boyle bışey olamaz allahım çok guzel eşım kıskanıyor5temmuzda gıdecez vıdeo ya çekersın dedı eşlerı almıyorlar ama ozamana kadar dayanamam gıderım başka ozele eşımle beraber rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah
O hepimizde var fitilden malesef digeri olmasinda...Ayy benim de öyle oluyor ya birden şak diye dışarı cikicaksam günlük ped takmadan cikmiyorum o yüzden
evet bildiğin su gibi önceki hamileliğimde böyle bir şey olmamıştı ya doktora da sormadım çok normal geldi nedense şimdi söylenince dikkat ettimAy benimde öyle oluyor. Bazen oluyor ki pantolonumun ağa kısmı ıslanıyor. Allahtan baden kapatan şeyler giyiyorum belli olmuyor
Yok almoyormuş bızım hastane doktorumuz ıyı başarılı ama bıraz suratsız aırdum eşımde duysaydı dıye bıdahakı sefere telefona çekersın dedı ben buralardan bıyer bulur gıderım eşımle zaten beklemem ıkadarAmin canım inşallah bizim buralarda alıyorlar muayeneye eşleri, git tabi esin de görsün
Bezmıalem hastenesı oyleymış benım doktor anlamadım bendeEşi neden almıyorlar canım?
Aynen ya benımkı duymadı ama benım aglamama üzüldü korktu çok sonradan da nasıldıkı gördün dımı dıye dedım bak ultrason foto dıyorum 4tane var burda 4mu oldu dıyordudedım he he çoğalıyorlar dedım bızım 3tane daha var embrıomuz hayırlısı ıle doğsalar bunlar onlarıda yapalım dıyordedım sen doğur onlarıdaay komedı bu erkekler 45yaşında adam 5yaşında çocuk gıbı olduRica ederim canım ama kıskanılır ya benim eşim de duyduğunda baya duygulandı. İnşallah sağlıkla büyürler canım