• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

ben de selman beye gidiyorum , ilk denememde pozitifi gördüm şükür, kendisi de çok ilgili ve güler yüzlü davrandı hep
Beylikdüzü’n de oturuyordum eskiden şimdi küçükçekmece den oraya gitmek zor geldi . orada olsam muhtemelen yine Selman beye giderdim. 🌸 umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı 😊

ben ilk bebeğimi başka bir hastanede tüp bebek yaptırmıştım. orada daha az ilaç vermişlerdi ama o üçüncü denemede oldu.
Bilmiyorum şimdi ki doktorum çok ilaç veriyor hem maddi hem manevi yıprandım sadece günde üç kez göbekten iğne vıruyorum. sabah akşam ilaç ve fitiller umarım en aza iner . 😵‍💫 öbür hamileliğimde de oksapar iğne ile porgesatana uzun süre deva nettim .
Canım 12.haftaya kadar sabır..tabiiki çok zor ama geçici bir dönem ve sonunda bebisini kucağına alacaksın inşallah 🤲

Bugün kürtaj oldum çok stresliydim o yüzden girmedim Şuan bomba gibiyim ☺️kese bozulmuş yer değiştirmiş
Kuzum çok geçmiş olsun, hayırlısı böyleydi demekki..kürtajdan sonra çabuk toparlar vücudun, rahatlarsın..senin dondurulmuşun vardı, hayırlısıyla onu kucağına alırsın inşallah 🤲🤲🤲

Yani şimdi gonolf falan kullanmadnz mı
O ayrı onlar yumurta büyütmek için. Opu öncesi gonal f ve gonapeptyl kullandım, yumurta toplamadan önce ovitrelle kullandım. Yumurtalarim toplandı. Benim sonraki adetimde ufak bir operasyon geçirdim rahmimde polip olduğu için. Ondan sonraki adetimde transfere hazırlandım. Bu son adetimde ilaç kullanmadım rahmimin hazırlanmasını bekledik, kendi yumurtlama dongume gore yapıldı yani transfer. Bu süreçte sadece progestan fitil ve folik asit kullandım 😊

O ayrı onlar yumurta büyütmek için. Opu öncesi gonal f ve gonapeptyl kullandım, yumurta toplamadan önce ovitrelle kullandım. Yumurtalarim toplandı. Benim sonraki adetimde ufak bir operasyon geçirdim rahmimde polip olduğu için. Ondan sonraki adetimde transfere hazırlandım. Bu son adetimde ilaç kullanmadım rahmimin hazırlanmasını bekledik, kendi yumurtlama dongume gore yapıldı yani transfer. Bu süreçte sadece progestan fitil ve folik asit kullandım 😊
Çok güzel bana denk geldiniz tam benim gibisiniz. sizin polip nasıl görüldü? Benm rahim filmim temiz fakat regl 2. Günü doktorum bi polip gibi bşeyden şüphelendi ama bana 2. Reglde regl 2. Günü gel transfer planlaayalım dedi. Opu öncesi gonolf ovitrell dşında da hiçbir ilaç söylemedi. ben anlamadm. Regl düzenli bu arada fakat gebelik hiç olmuşmadı 6 senede. Polip nasıl görülüyor yani ben çok merak ettim

3. Denememden sonra şunu söyleyebilirim doktor falan bahane, asistanları insan olsun yeter. Hiç biri burnundan kıl aldırmıyor, bir şey soruyorsunuz saçma sapan cevap veriyorlar, hocaya danışmak istiyorum diyorsunuz soracak bir şey yok söylediğim gibi diye kestirip atıyorlar. ama instagramda hikaye paylaşmaya gelince 7/24 Online hepsi. Bir daha Denersem mutlaka asistanları iyi bir doktor bulmaya çalışacağım
Anladım teşekkürler. Ben de Şuan başka merkezde tedavi görüyorum doktor için düşünmüştüm ancak vazgeçtim. En azından şimdilik.

Kızlar tekstilde çalışıyorum 8 saatte 20 dk yemek 10 dk çay molası var hal böyle olunca dün kalcamdan belime doğru bir ağrı oldu birde bacağımı çekemedim hemen yıllık iznim i kullanmaya başladım bugun 5 günlük sonra bayram giriyor araya işte bu şekil ağrı normalmi sizce kontrolüm 26 Haziran pazartesi

Çok güzel bana denk geldiniz tam benim gibisiniz. sizin polip nasıl görüldü? Benm rahim filmim temiz fakat regl 2. Günü doktorum bi polip gibi bşeyden şüphelendi ama bana 2. Reglde regl 2. Günü gel transfer planlaayalım dedi. Opu öncesi gonolf ovitrell dşında da hiçbir ilaç söylemedi. ben anlamadm. Regl düzenli bu arada fakat gebelik hiç olmuşmadı 6 senede. Polip nasıl görülüyor yani ben çok merak ettim
Polip ultrasonda görünüyor ve histereskopi ile alınıyor..bende de vardı..doktorum histereskopi yaptı hem polipi aldı hem de rahme çizik attı embriyonun tutunması kolaylaşsın diye

Kızlar tekstilde çalışıyorum 8 saatte 20 dk yemek 10 dk çay molası var hal böyle olunca dün kalcamdan belime doğru bir ağrı oldu birde bacağımı çekemedim hemen yıllık iznim i kullanmaya başladım bugun 5 günlük sonra bayram giriyor araya işte bu şekil ağrı normalmi sizce kontrolüm 26 Haziran pazartesi
Ayakta mı çalışıyorsun, ayakta çalışıyorsan ağırabilir

Back