• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

6+6 ultrason ölçümüne göre canım daha var bırakmaya ilaçları vallahi ilaçlar yordu beni çok su riskli dönem gecseydi bir bebek 9mm dedi bende gördüm yolk saç iyice belirginlesmis bebekte.
ben ilk bebeğimi başka bir hastanede tüp bebek yaptırmıştım. orada daha az ilaç vermişlerdi ama o üçüncü denemede oldu.
Bilmiyorum şimdi ki doktorum çok ilaç veriyor hem maddi hem manevi yıprandım sadece günde üç kez göbekten iğne vıruyorum. sabah akşam ilaç ve fitiller umarım en aza iner . 😵‍💫 öbür hamileliğimde de oksapar iğne ile porgesatana uzun süre deva nettim .

Merhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?
normal canım korkma. benim önceki hamileliğimde de şimdi de adet sancısı gibi sancım oldu . ikisi de tutundu şükür 🙏🏻 inşallah bebeğinin tutunma habercisidir.

Kızlar merhaba. Ben de 22 Mayısta transfer oldum. 6+6 haftalık su an benim bebegim. Kalp atısıni da duyduk. Ama surekli surekli lekelenmem var biraz kasık ağrım da var . Benim gibi lekelenme yaşayan var mı acaba korkuyorum. Genelde tup bebekte normal diyorlar ama icime sinmiyor
benim geçen gün bayağı kanamam oldu ama doktora gittik baktırdık. bebek ve kesede bir şey yoktu ben çok telaş ettim düşük yapıyorum diye . sonra çevremde bir sürü kişi ile konuştum rahatladım. şimdi evde dinleniyorum bir çok kişini oluyormuş . benim bir arkadaşımın 1 aya yakın sürmüş kanaması şimdi çocıpu 1 yaşına girecek. o yüzden dinlenin doktorunuza danışın bana bir fitil verdi o kesti galiba.

3. Denememden sonra şunu söyleyebilirim doktor falan bahane, asistanları insan olsun yeter. Hiç biri burnundan kıl aldırmıyor, bir şey soruyorsunuz saçma sapan cevap veriyorlar, hocaya danışmak istiyorum diyorsunuz soracak bir şey yok söylediğim gibi diye kestirip atıyorlar. ama instagramda hikaye paylaşmaya gelince 7/24 Online hepsi. Bir daha Denersem mutlaka asistanları iyi bir doktor bulmaya çalışacağım
Ben yakın diye florya medicalpark hediye hanıma gittim. tek başına olmasına rağmen ilgili asistanlarına her şeyi soruyorum. çok güler yüzlüler whatsapp da sürekli darlamış bile olabilirim ama hep verilen cevaplar beni tatmin etti. ondan öncede medicana da selman beye gitmiştim. ilk tüp bebek serüvenim oradaydı onlar da çok ilgiliydi. ekibinde 3 doktor olduğu için bekleme sırası çok olmuyordu. telefondan rahat ulaşabiliyordum. orda bir oğlum oldu 3 yaşında şimdi . umarım iyi insanlara denk gelirsiniz. isim yapmaktan çok anlayışlı ve kibirlil olmamaları önemli. bence yapılan işlemler aynı zaten seni rahatlatan insanlara denk gelmek önemli.

benim geçen gün bayağı kanamam oldu ama doktora gittik baktırdık. bebek ve kesede bir şey yoktu ben çok telaş ettim düşük yapıyorum diye . sonra çevremde bir sürü kişi ile konuştum rahatladım. şimdi evde dinleniyorum bir çok kişini oluyormuş . benim bir arkadaşımın 1 aya yakın sürmüş kanaması şimdi çocıpu 1 yaşına girecek. o yüzden dinlenin doktorunuza danışın bana bir fitil verdi o kesti galiba.
Hem fitil hem gobekten hem kalçadan progestan kullanıyorum canm. İnşallah bana da nasip olur anne olmak . İnsallah diner kanama

Ben yakın diye florya medicalpark hediye hanıma gittim. tek başına olmasına rağmen ilgili asistanlarına her şeyi soruyorum. çok güler yüzlüler whatsapp da sürekli darlamış bile olabilirim ama hep verilen cevaplar beni tatmin etti. ondan öncede medicana da selman beye gitmiştim. ilk tüp bebek serüvenim oradaydı onlar da çok ilgiliydi. ekibinde 3 doktor olduğu için bekleme sırası çok olmuyordu. telefondan rahat ulaşabiliyordum. orda bir oğlum oldu 3 yaşında şimdi . umarım iyi insanlara denk gelirsiniz. isim yapmaktan çok anlayışlı ve kibirlil olmamaları önemli. bence yapılan işlemler aynı zaten seni rahatlatan insanlara denk gelmek önemli.
ben de selman beye gidiyorum , ilk denememde pozitifi gördüm şükür, kendisi de çok ilgili ve güler yüzlü davrandı hep

Hem fitil hem gobekten hem kalçadan progestan kullanıyorum canm. İnşallah bana da nasip olur anne olmak . İnsallah diner kanama
kötü düşünmeyin hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı. inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz. siz bol bol dinlenin kitap okuyup film izleyin ben de öyle yapıyorum. doktorum her türlü stresi taa transfer öncesinden yasakladı. demek ki ne kadar etkisi var ☺️

Back