• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Gozun aydın canim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🧿
Yok kuzum bende durumlar negatif maalesef bebeği gördük ama gelişimi çok yavaş burdan bişey olmaz dedi,pazartesi gel kürtaj yapalım öncesinde 1 doktor arkadaşım daha baksın dedi

Çok üzüldüm canım bebek var ama küçük mü diyor kalp atışı falan yok mu yani?
Evet küçük diyor gördüm bende ama kalp atışı duymadık onunla ilgili bişey söylemedi yavaş dedi bu zamanda ben bu bebeği takır takır görmeliydim duymalıydım dedi

Yok kuzum bende durumlar negatif maalesef bebeği gördük ama gelişimi çok yavaş burdan bişey olmaz dedi,pazartesi gel kürtaj yapalım öncesinde 1 doktor arkadaşım daha baksın dedi
Yanlış görmüşüm kuzum diğer arkadaşla karıştı 🙁 ah kalp atışı yok mu yani bebeğin?

Evet küçük diyor gördüm bende ama kalp atışı duymadık onunla ilgili bişey söylemedi yavaş dedi bu zamanda ben bu bebeği takır takır görmeliydim duymalıydım dedi
Anladım canim rabbimin vardır bir bildiği demek tutmada problem yok ama bebiş çok gelişmedi.

Hayır ama hormonsalda olabilir ama hangi hormon değerinden kaynaklı tüp bebek tedavisine başladım hepsi normal çok enteresan ya
Üreme hormonlarının hepsi birbirleriyle bağlantılı, kadında biri artarken diğeri azalıyor..hormonlar yumuryalıklardan ve beyinde hipofizden sağlanır ama bazan birbirlerinden bağımsız salgiliyorlar bu da adet düzensizliğine sebep oluyor..hepsi normalse de ilginç gerçekten🙈 boşver normal olsun da hormonlar yeterki..inşallah hayırlısıyla evladına kavuşursun🤲🤲🤲🥰

Canım seni çok iyi anlıyorum İnan. Yani insan böyle bir durumda ısrarcı olmaya da korkuyor. Tabiri caizse iki ucu boklu deynek. Bakalım yarın bana ne diyecekler.😢 seninle kendimi o kadar içselleştirmişim ki. Bende şuan demoralize oldum.
Canım demoralize olma..valla ben ikinizin bebişlerinize de inanıyorum..rabbim onlara karnınızda hayat versin🤲🤲🤲

Back