2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim yümsekte başladı beta 11. Gün 900 dü 14 2265 di sonra bi kanamam oldu ama az bakıldı kese görüldü gayet düzgündü kanamam musyeneden sonra sz devam ettı bitti. Ama gitmiş işte kısmet..
Benımde 916ıle başladı betam 10günde ama bızım ıkızmış ondan yuksek geçen kanamayla geldım 1000000çıkmış tı beta sonra keseye baktı var bebeklerde kalp atışıda ama duymadım bende ona taktım valla hoca gorucek dedıler şmdıde beklıyorum hala hocayı bı baksaydı yerındemı bebekler ama kanamamız yok o gun oldu bıttı şukurde korkuyor ınsan çoksenın kanaman çokmuydu benım bayağı oldu bacak aramdan da akıyordu

30 yaşındayım dondurulmuşum var ama onun bile transferi çok maliyetli artık mecbur beklemek zorundayım. Kanamam aksam başladı sabah bitti ama öyle bacaklarımdan akmadı wcye oturunca oldu baya ama geçen seferki transferm kadar da değildi. Ağrım sızım hiç olmadı. Kanamam olunca keseye bakıldı muayene kese vardı sonrasında 1-2 saat sürdü o ara gitmiştir. Çünkü ertesi sabah kanama tamamen bitmişti hiçte ağrım sızım olmadı.

Kısmetten öte yol yok elinden geleni yaptın zaten hem maddi hem manevi kendini hazırlayınca başlarsın.. inşallah tedaviye hiç gerek kalmaz kavuşursun bebeğine yakın zamanda tekrardan çok çok geçmiş olsun

Benim randevumda 13.30 da canımçok heyecanlıyımgüzel haberler alalım inşallahkesinlikle çok güçlüyüz şu süreçte yaşadıklarımız hiç kolay değil..Allah büyük dayanma gücünü sabrını veriyor

Benim eşim iğne yapmami görmeye bile dayanamıyor ben yapıyorum düşün fiziken güçlü olabilirler belki ama mental olarak biz demir gibiyiz bence.

Pesperuu seni heyecanla bekliyorum. Benimde yarın 1 ‘de kontrolüm inşallah duyarız kalp atışlarını. Çünkü ikimizinde durumu extrem bir durum

İnan senin kadar bende heyecanlıyım. Senin adına ve duyacağın cevap adına. İnşallah seni mutlu edecek şeyler duyarsın. Tüm kalbimle diliyorum
Çok sağol hemen yazıcam sonucu ama muayene için bekletebiliyorlar hemen girsem de öğrensem biran önce

Pesperuu canim az kaldı randevuna bugün kalp bebeğini göreceksin inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Olmadı maalesef embriyo var ama istediğimiz kadar gelişmemiş burdan bişey olmaz dedi pazartesi kürtaj diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…