- 22 Ekim 2022
- 99
- 192
- 13
- 37
Ben tekrar kan veriyim mi sence inşallah yükselir çok teşekkür ederimCanım üzülme benimde 138 189 362 çıktı doktor son testte 350yi geçerse sorun yok demişti geçti 362 cıktı seninde yükselir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tekrar kan veriyim mi sence inşallah yükselir çok teşekkür ederimCanım üzülme benimde 138 189 362 çıktı doktor son testte 350yi geçerse sorun yok demişti geçti 362 cıktı seninde yükselir insallah
Kalp atışı varmıydı.Olmadı maalesef embriyo var ama istediğimiz kadar gelişmemiş burdan bişey olmaz dedi pazartesi kürtaj diyor
Çok haklısın canım bıde ılaçlar aldı başını gıdıyor allah yardımcımız olsun ınşallah sende toparlanır transfere hazırlarsın kendını canım üzme kendını rabbım en kısa zamanda verır ınşalah30 yaşındayım dondurulmuşum var ama onun bile transferi çok maliyetli artık mecbur beklemek zorundayım. Kanamam aksam başladı sabah bitti ama öyle bacaklarımdan akmadı wcye oturunca oldu baya ama geçen seferki transferm kadar da değildi. Ağrım sızım hiç olmadı. Kanamam olunca keseye bakıldı muayene kese vardı sonrasında 1-2 saat sürdü o ara gitmiştir. Çünkü ertesi sabah kanama tamamen bitmişti hiçte ağrım sızım olmadı.
Beta degeriniz nasildi acaba? Yazdiysaniz da kusura bakmayin kacirdim goremedimKızlarrr biz ikizlerimin kalp atışlarını duyduk çok şükürduamız sağlıkla hayırlısıyla ilerlemesi inşallahçok heyecanlıydııAllahım isteyen dua eden herkese nasip etsin
Kalp atışı varmıydı.
Onunla ilgili bişey söylemediKalp atışı varmıydı.
Yani %1 yanılırım baştan iyi gitmedi zaten pazartesi gelirsen bir doktor arkadaşım daha bakar sonra kürtaj dediPesperuu embriyo varsa hemen karar verme bence biraz daha bekle belki arada ki farkı kapatır. Bak boş gebelikte değilmiş. Aman Allahım sen yardımcımız ol. Ne zor ve stresli günler geçiriyoruz.
Geçen bir tanıdığım kız kardeşinin durumunu anlattı bana. Doktor gelişimi çok geride bundan bişey olmaz demiş. Ama o biraz daha beklemeyi yeğlemiş. 3 ay sonra gelişimini tamamlamış toraman bir bebeği oldu maşallah dedi. Ben bu yüzden söyledim sana. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama tıpta da bazen 2 kere 2=4 yapmıyorB
Onunla ilgili bişey söylemedi
Çok geçmiş olsun inşallah %1 gerçekleşir.Yani %1 yanılırım baştan iyi gitmedi zaten pazartesi gelirsen bir doktor arkadaşım daha bakar sonra kürtaj dedi
Hiç bilmiyorum ki beynim yandı yine ilaçları bırak zaten dediGeçen bir tanıdığım kız kardeşinin durumunu anlattı bana. Doktor gelişimi çok geride bundan bişey olmaz demiş. Ama o biraz daha beklemeyi yeğlemiş. 3 ay sonra gelişimini tamamlamış toraman bir bebeği oldu maşallah dedi. Ben bu yüzden söyledim sana. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama tıpta da bazen 2 kere 2=4 yapmıyor
Canım seni çok iyi anlıyorum İnan. Yani insan böyle bir durumda ısrarcı olmaya da korkuyor. Tabiri caizse iki ucu boklu deynek. Bakalım yarın bana ne diyecekler. seninle kendimi o kadar içselleştirmişim ki. Bende şuan demoralize oldum.Hiç bilmiyorum ki beynim yandı yine ilaçları bırak zaten dedi
Senin bebeğin iyidir inşallah öyle düşünme hepsi farklı sonuçta güçlüdür umarım bebeğin ..İyi ki tıp var da herşeyi çok önceden öğrenebiliyoruzCanım seni çok iyi anlıyorum İnan. Yani insan böyle bir durumda ısrarcı olmaya da korkuyor. Tabiri caizse iki ucu boklu deynek. Bakalım yarın bana ne diyecekler. seninle kendimi o kadar içselleştirmişim ki. Bende şuan demoralize oldum.
Canım çok geçmiş olsunyinede doktorun ufacık bile olsa yanılma payı varsa Allah büyük yinede pazartesiyi bekle bakalım..Olmadı maalesef embriyo var ama istediğimiz kadar gelişmemiş burdan bişey olmaz dedi pazartesi kürtaj diyor
Sağol canımm darısı isteyen herkesin başına sağlıkla inşallahGözün aydın canım çok sevindim
Aminnn canım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla sağlıklaCanım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim ilk beta değerim 2000 çıkmıştı canım hatta değerim yüksek çıkınca dış gebelikten şüphelendi doktorum zor günlerdi benim için 10 gün önce falan keseleri görmüştük bugünde kalp atışlarını duyduk çok şükürBeta degeriniz nasildi acaba? Yazdiysaniz da kusura bakmayin kacirdim goremedim
Cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz umarimBenim ilk beta değerim 2000 çıkmıştı canım hatta değerim yüksek çıkınca dış gebelikten şüphelendi doktorum zor günlerdi benim için 10 gün önce falan keseleri görmüştük bugünde kalp atışlarını duyduk çok şükür
Aminnn çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahCok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz umarim
Çok üzüldüm canım bebek var ama küçük mü diyor kalp atışı falan yok mu yani?Olmadı maalesef embriyo var ama istediğimiz kadar gelişmemiş burdan bişey olmaz dedi pazartesi kürtaj diyor