2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Görüştüm canım kan sulandırıcıyı kesti dediğin gibi yarında kontrole çağırdı şuan için hafif leke şeklinde kahvesi gibi pembe si gibi oluyo ara ara

Çok sagol canım ama bugunde burda kaldık bız hayırlısı dıyelım sende ınşallah guzel guzel duyarsın ben daha duyamadım bıtek doktor dedı kalp atışları var dıye o kadarınşallah yarın bı kontrol etse belkı duyarım

Aynen canımcım bız olmazsak bunlar ne yapardı acabaçok şukur aynen burda allah korusun bışey olsa dıyorum hemen bakarlar çok şukur bı sıkıntımız yok şu an ınşallah boyle guzel devam eder burda hep doktorlar gelıyor soruyor ılk dega bırı sancın yok dımı dedı düşükte aşırı sancı oluyor ya daha once yaşamıştım kanamada bıle sancım agrım olmadı hıç bu sefer allah korusun olmasında ınşallah

Amin inşallah betam düşmüş 91 e zaten bakıldı şimdi bidaha. Kısmet değilmiş ne yapalım kürtaj olmam gerekmedi en azından tek avuntum bu oldu
Çok üzüldüm ya kuçuk olunca oyle oluyor bende yaşamıştım ılk gebelıgım ıkızdı çok yavaştı beta 30la başladık ama ıkı embrıo tutmuştu 4hafta olmadan kanamam oldu bayagı yogun o anda düşmüş doktor ıgne verdı dedı hala hamılesın ıkısı tutmuş bırı gıttı dedı bı hafta sonra keseye çagırdı oda düşmeye başlamış demıştı ılkını anlamadım ama ıkıncısınde 40gun kanama yaşadım değışık bışey ya nıye oldu dedı saglıksız bebek kendılıgınden düşer dedı

Amin inşallah canım sancın ağrın olmasın. Süpermiş ilgilensinler böyle güzel güzel.İnsan kendini daha bir güvende hisseder.

Ahh kuzum, erkeklerden birşey isterken fotoğrafını göstermezsen anlamıyorlar ve gerçekten hepsi böyle

Kuzum iyi sabrettinyarın da güzel bir kese görürsün inşallah

Nasıl gözüküyor kalp atışı? Siz görebildiniz mi peki? Bakalım haftaya pazartesi sabahtan aldım randevuyu. İnşallah güzel haberler alıp size de söylerim
evet küçük kesenin için de pıt pıt böyle büyüyüp küçülüyor. belli oluyor attığı ama sesi çok derinden geliyordu daha önce bir bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden benim en büyük korkumdur bu. oğlum doğana kadar doktor kontrolüne her gittiğimde ilk önce kalbini dinlettirirdim o sesi duymadan emin olamıyorum. oğlum olunca aştım bu olayı sanıyordum ama sanırım aşamamışım. bilinçaltımda hortlamayı bekliyormuş
ilaçlarımı bile hep doktor randevusu gününe yetecek kadar alıyorum eşim kızıyo yedek olsun bulunması zor olur diye ama ben korkuyorum. gittiğimde kötü bir şey olursa gelip onları görmeyeyim diye

Ahh kuzum, erkeklerden birşey isterken fotoğrafını göstermezsen anlamıyorlar ve gerçekten hepsi böyle
Gunaydın canım nasılsın ıyımısın evet malesef oyleler ya tarıf edıyorum yok adam ben bılmıyorum ne bılım dıyor bıde herşeyı heryere saklıyorsun resmenbı ayakkabısını çıkartmak ıçın benımkı bütün kutuları çıkarır oyle huyu var bana de dıyorum ondan bızım hafızada maşallah ya gerçekten bız olmasak be yapar bunlaray yıne başımızda sağ olsunlar para getırıyorlar en azından bız evdeyken çalışmazken

Benim yümsekte başladı beta 11. Gün 900 dü 14 2265 di sonra bi kanamam oldu ama az bakıldı kese görüldü gayet düzgündü kanamam musyeneden sonra sz devam ettı bitti. Ama gitmiş işte kısmet..

Benim yümsekte başladı beta 11. Gün 900 dü 14 2265 di sonra bi kanamam oldu ama az bakıldı kese görüldü gayet düzgündü kanamam musyeneden sonra sz devam ettı bitti. Ama gitmiş işte kısmet..
Yaa 900çpk ıyı aslında nefen oyle olmuş ya allahın ışı vardır bı bıldıgı nasıl hıssetmedın kese gouldukten sonra da zor düşük olsada dıyorlar valla çok uzuldum canım ya hayırlısı buymuş ınşallah tez zamanda rabbım verır dondurulmuş varmı? Hemen toparlan başla senın yaş kaçtı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…