- 22 Mart 2023
- 81
- 55
- 3
- 30
Görüştüm canım kan sulandırıcıyı kesti dediğin gibi yarında kontrole çağırdı şuan için hafif leke şeklinde kahvesi gibi pembe si gibi oluyo ara araCanım bende 1 hafta önce ayni durumu yaşadım doktorunla iletişime geçtin mi? Benim kan sulandırıcı mi kesti doktorum bir görüş istersen doktorunla. Birde dinlen güzelce ayaklarının altına 2 tane yastık koy yukarda kalsın ayakların. Çok fazla kanama durumunda olmadığı sürece pembemsi kahverengi lekelenmeyi normal karşılıyoruz bekliyoruz dedi benim doktorum. Çok iyi anlıyorum tedirginliğini sakin kalmaya çalış yolunda gider inşallah herşey
Çok sagol canım ama bugunde burda kaldık bız hayırlısı dıyelım sende ınşallah guzel guzel duyarsın ben daha duyamadım bıtek doktor dedı kalp atışları var dıye o kadarSelam kızlarbakamadım 2 gün. Önce kanda pozitifi gören, bebisin kesesini gören, kalp atışını duyan herkese hayırlı olsun hala kan testini bekleyenler de inşallah pozitifleri görürler negatifi görenlere de çok geçmiş olsun, Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın inşallah en hayırlı vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin
Mindamin cok uzgunum canim, pes etmek yok ama daha vakti gelmemiş demek ki bebisin
@Niqu Geri gelmene cok sevindim, saglikla gelsin insallah bu sefer bebis
@ilm12 bayramda olmaması belki daha rahat olur senin için belki o kosturmacada rahat dinlenemeyecektin, en hayirli vakitte gelicek bebis inşallah
@bebekyolum aynı zamandaydi transferimiz cok sevindim kalp atışına
mardin gelini insallah bugün hayırlısıyla taburcu olursunuz, gebeliğin saglikla ilerler
Tek tek yazamadığım herkese de sağlıklı mutlu bebisler diliyorum, Rabbim kucagimizi boş bırakmasın sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahBizimkinin kalp atışını da nasipse 19unda duyacağız
Aynen canımcım bız olmazsak bunlar ne yapardı acabaOlsun canım sen ve bebişler iyi olsun da çıkarsın. Hem o serumları falan evde alamazdın da. Güzelce toparlanırsın hastanede. Erkekler hep böyle canım evden haberleri var mı acaba? Ben aradığı şeyin yerini söylüyorum yine bulamıyor eşim her seferinde ben gidiyorum söylediğim yerden buluyorum
Çok üzüldüm ya kuçuk olunca oyle oluyor bende yaşamıştım ılk gebelıgım ıkızdı çok yavaştı beta 30la başladık ama ıkı embrıo tutmuştu 4hafta olmadan kanamam oldu bayagı yogun o anda düşmüş doktor ıgne verdı dedı hala hamılesın ıkısı tutmuş bırı gıttı dedı bı hafta sonra keseye çagırdı oda düşmeye başlamış demıştı ılkını anlamadım ama ıkıncısınde 40gun kanama yaşadım değışık bışey ya nıye oldu dedı saglıksız bebek kendılıgınden düşer dedıAmin inşallah betam düşmüş 91 e zaten bakıldı şimdi bidaha. Kısmet değilmiş ne yapalım kürtaj olmam gerekmedi en azından tek avuntum bu oldu
Amin inşallah canım sancın ağrın olmasınAynen canımcım bız olmazsak bunlar ne yapardı acabaçok şukur aynen burda allah korusun bışey olsa dıyorum hemen bakarlar çok şukur bı sıkıntımız yok şu an ınşallah boyle guzel devam eder burda hep doktorlar gelıyor soruyor ılk dega bırı sancın yok dımı dedı düşükte aşırı sancı oluyor ya daha once yaşamıştım kanamada bıle sancım agrım olmadı hıç bu sefer allah korusun olmasında ınşallah
Ahh kuzum, erkeklerden birşey isterken fotoğrafını göstermezsen anlamıyorlarSagol canım bırakmadılar bugunde kanama yok ama kan aldılar bısuru serum ılaç verdıler eşım sınırımı bozuyor ıstedıklerını soyle dıyor evdeyken tek nerde onu bıle anlatıyorum ıkı gundur yıne eksık getırıyor bu erkekler nıye boyle ya
Kızlar 7 ay önce Histereskopi oldum hala düzensiz doktor bir şey yok normal diyor nasıl normalbugün 5. gün hala yok
Amin inşallah canımAy ınşallah o ekşıde erkek dıye bılıyormuşum bendeeşıme dıyorum rabbımın gucune gıtmesın ama kızım olsun hayalım var hep ınşallah ıkısıde olsun bı kerede kurtulayım
Evet dediğin de doğru akışına bırakabiliyorsan en iyisi oinşallah öyle olur canımyine de çok sevinip sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum böyle olunca daha üzülüyor insan . her şeye hazırlıklı beklemekte yarar var
Kuzum iyi sabrettinYok canım doktorum tercih etmedi su çekmeyi, Allah söyletti herhalde 2 taneler mi yoksa benmki tek embriyo canımyok yarın gidicem doktora bakalım ne diycek. Ödem atmaya başladım ama sanki geçen haftaki gibi kötü değilim sadece şişkinliğim kaldı o da geçecek inşallah
Mindooo nasılsınEvet dediğin de doğru akışına bırakabiliyorsan en iyisi o
Kuzum iyiyim teşekkür ederim.. üzüldüm tabii ama tecrübelendim artık, geçiyor sonuçtaMindooo nasılsın
Hormon değerlerine bakıp mı söyledi doktorun bunuKızlar 7 ay önce Histereskopi oldum hala düzensiz doktor bir şey yok normal diyor nasıl normal
evet küçük kesenin için de pıt pıt böyle büyüyüp küçülüyor. belli oluyor attığı ama sesi çok derinden geliyorduNasıl gözüküyor kalp atışı? Siz görebildiniz mi peki? Bakalım haftaya pazartesi sabahtan aldım randevuyu. İnşallah güzel haberler alıp size de söylerim
çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşalkah en kısa zamandaÇok sevindim kuzum, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini güzel bir gebelik geçirirsin inşallah
Hayır ama hormonsalda olabilir ama hangi hormon değerinden kaynaklı tüp bebek tedavisine başladım hepsi normal çok enteresan yaHormon değerlerine bakıp mı söyledi doktorun bunu
Gunaydın canım bı sancı oluyor oda gaz sancısıAmin inşallah canım sancın ağrın olmasın. Süpermiş ilgilensinler böyle güzel güzel.İnsan kendini daha bir güvende hisseder.
Gunaydın canım nasılsın ıyımısın evet malesef oyleler ya tarıf edıyorum yok adam ben bılmıyorum ne bılım dıyor bıde herşeyı heryere saklıyorsun resmenAhh kuzum, erkeklerden birşey isterken fotoğrafını göstermezsen anlamıyorlarve gerçekten hepsi böyle
Benim yümsekte başladı beta 11. Gün 900 dü 14 2265 di sonra bi kanamam oldu ama az bakıldı kese görüldü gayet düzgündü kanamam musyeneden sonra sz devam ettı bitti. Ama gitmiş işte kısmet..Çok üzüldüm ya kuçuk olunca oyle oluyor bende yaşamıştım ılk gebelıgım ıkızdı çok yavaştı beta 30la başladık ama ıkı embrıo tutmuştu 4hafta olmadan kanamam oldu bayagı yogun o anda düşmüş doktor ıgne verdı dedı hala hamılesın ıkısı tutmuş bırı gıttı dedı bı hafta sonra keseye çagırdı oda düşmeye başlamış demıştı ılkını anlamadım ama ıkıncısınde 40gun kanama yaşadım değışık bışey ya nıye oldu dedı saglıksız bebek kendılıgınden düşer dedı
Yaa 900çpk ıyı aslında nefen oyle olmuş ya allahın ışı vardır bı bıldıgı nasıl hıssetmedın kese gouldukten sonra da zor düşük olsada dıyorlar valla çok uzuldum canım ya hayırlısı buymuş ınşallah tez zamanda rabbım verır dondurulmuş varmı? Hemen toparlan başla senın yaş kaçtı??Benim yümsekte başladı beta 11. Gün 900 dü 14 2265 di sonra bi kanamam oldu ama az bakıldı kese görüldü gayet düzgündü kanamam musyeneden sonra sz devam ettı bitti. Ama gitmiş işte kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?