2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok haklısın canım bıde ılaçlar aldı başını gıdıyor allah yardımcımız olsun ınşallah sende toparlanır transfere hazırlarsın kendını canım üzme kendını rabbım en kısa zamanda verır ınşalah

Pesperuu embriyo varsa hemen karar verme bence biraz daha bekle belki arada ki farkı kapatır. Bak boş gebelikte değilmiş. Aman Allahım sen yardımcımız ol. Ne zor ve stresli günler geçiriyoruz.
Yani %1 yanılırım baştan iyi gitmedi zaten pazartesi gelirsen bir doktor arkadaşım daha bakar sonra kürtaj dedi

B

Onunla ilgili bişey söylemedi
Geçen bir tanıdığım kız kardeşinin durumunu anlattı bana. Doktor gelişimi çok geride bundan bişey olmaz demiş. Ama o biraz daha beklemeyi yeğlemiş. 3 ay sonra gelişimini tamamlamış toraman bir bebeği oldu maşallah dedi. Ben bu yüzden söyledim sana. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama tıpta da bazen 2 kere 2=4 yapmıyor

Hiç bilmiyorum ki beynim yandı yine ilaçları bırak zaten dedi

Hiç bilmiyorum ki beynim yandı yine ilaçları bırak zaten dedi
Canım seni çok iyi anlıyorum İnan. Yani insan böyle bir durumda ısrarcı olmaya da korkuyor. Tabiri caizse iki ucu boklu deynek. Bakalım yarın bana ne diyecekler. seninle kendimi o kadar içselleştirmişim ki. Bende şuan demoralize oldum.

Senin bebeğin iyidir inşallah öyle düşünme hepsi farklı sonuçta güçlüdür umarım bebeğin ..İyi ki tıp var da herşeyi çok önceden öğrenebiliyoruz

Beta degeriniz nasildi acaba? Yazdiysaniz da kusura bakmayin kacirdim goremedim
Benim ilk beta değerim 2000 çıkmıştı canım hatta değerim yüksek çıkınca dış gebelikten şüphelendi doktorum zor günlerdi benim için 10 gün önce falan keseleri görmüştük bugünde kalp atışlarını duyduk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…