• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mindamin Mindamin canımcım sana bir şey söylemek istiyorum bugün dr umun söylediği bir bilgi aslında. Sen bu seferki transferini adetinin ilk gününden itibaren sayıp 23. Günde transfer yaptırmıştın değil mi doğru hatırlıyorum. Daha önceki 3 denemeleri de mi 23. Günde yaptırdın? Benim transfer zamanı bayrama geliyor diye bayram dönüşü ilk pazartesi yapalım dedim 23. güne denk geliyor. Dr um dediki çok geç olur riske atamam tutmama ihtimali oluşur demişti. Bu nedenle önümüzdeki aya erteledi. Bu bilgiyi seninle paylaşmak istedim bilmem işine yarar mı 🌹

Senin transferin hangi gündü kuzum 6+2 ay maşallah sağ salim kucağına al insallah.
Ben medikal parka gidiyorum Bahçelievler doktorum Ali İhsan bey dünyanın en en en motive ve tatlı doktoru bence:) kadın doğum takibide yapıyor sanırım emin değilim ama. Jane hanımda cok iyi orada mesela
Bızım 17mqyıstı canım sagolasın evet orada yakın mavış hanım var aslında oda ıyı ama daha tecrubelı bırı olsa dedım bezmıalemde tedavı oluyorum normalde çok kalabalık bura hocamız hem ögretım üyesı hem ordan oraya koşturuyor hep bana 2dkka anca ayırıyor yetmıyor gerçektwn bana anlatsa sakın sakın onu ıstıyorum 😔ınşallah canım hayırlısı❤️🙏

Mindamin Mindamin canımcım sana bir şey söylemek istiyorum bugün dr umun söylediği bir bilgi aslında. Sen bu seferki transferini adetinin ilk gününden itibaren sayıp 23. Günde transfer yaptırmıştın değil mi doğru hatırlıyorum. Daha önceki 3 denemeleri de mi 23. Günde yaptırdın? Benim transfer zamanı bayrama geliyor diye bayram dönüşü ilk pazartesi yapalım dedim 23. güne denk geliyor. Dr um dediki çok geç olur riske atamam tutmama ihtimali oluşur demişti. Bu nedenle önümüzdeki aya erteledi. Bu bilgiyi seninle paylaşmak istedim bilmem işine yarar mı 🌹
Benim transferim 16. gün yapılmıştı ilk transferimdede aynıydı kişiden kişiye değişiyodur mutlaka ama 23. gün normal mi gerçekten acaba? Canım Mindamin Mindamin sen bizden çok çok tecrübeli bilgilisin bu konularda ama 23. gün transfer yapılması uygun mu hiç duymadım bende daha önce.

Benim transferim 16. gün yapılmıştı ilk transferimdede aynıydı kişiden kişiye değişiyodur mutlaka ama 23. gün normal mi gerçekten acaba? Canım Mindamin Mindamin sen bizden çok çok tecrübeli bilgilisin bu konularda ama 23. gün transfer yapılması uygun mu hiç duymadım bende daha önce.
22.gün yapmak istedi benim doktorum ama eşime uymadı 21.günde yaptık tuttu. Doktorum ince eleyip sık dokuyan birisi böyle bi tehlike olsa söyleyip yapardı diye düşünüyorum ama bilemem tabii

22.gün yapmak istedi benim doktorum ama eşime uymadı 21.günde yaptık tuttu. Doktorum ince eleyip sık dokuyan birisi böyle bi tehlike olsa söyleyip yapardı diye düşünüyorum ama bilemem tabii
Doğrudur dediğim gibi mutlaka kişiden kişiye değişen bir durumdur ama genel olarak duyduklarım o süreleri bulmuyordu o yüzden merak ettim bende😊sizinde gözünüzaydın hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah🤲

Doğrudur dediğim gibi mutlaka kişiden kişiye değişen bir durumdur ama genel olarak duyduklarım o süreleri bulmuyordu o yüzden merak ettim bende😊sizinde gözünüzaydın hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah🤲
İnşallah bende kese ve kalp bekliyorum bi görseydim rahatlayacaktım 🤣 transfermde 26mayıs bu arada :)

Kızlar adetimin bugün 12. Günüydü rahim kalınlığım 5.8 mm çıktı doktor şuan ince 3 gün sonra yine gel bakalım dedi rahim kalınlığı artması için bir şeyler yaptınız mı beslenmenizde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu ? Doktorum ilaçlarını düzenli kullandın mı dedi onların verdiği dozda verdiği gün başladım ne dedilerse onu yaptım yani ilk kez transfer olmuyorum 3. Kez transfere hazırlanışım bu. Cylo prognava diye bir ilaç içiyorum sadece beyazlarını içtiğim bi ilaç onun dozu günde 2 onu günde 3 içmeye başla dedi sizce artar mı? normalde 3 kez transfer sürecine hazırlandım hepsinde maşallah gayet iyiydi 7 mm çakması gerekirken tahmini değerim 5.8 mm çıktı bana dua edin 3 gün sonra kontrolüm de 8-9 mm lere ulaşmış olayım lütfen🙏🏻
Ben ölçü olarak bilmiyorum ne kadar kalınlaştı fakat. günde 6 tane estrofem içiyorum. ikişer ikişer sabah öğle akşam. yarın kese görmeye gideceğiZ.
oğluma hamile kalmadan öncede iki kez tüp bebek denedik olmadı sonra doktorum rahime çizik atmıştı. küçük bir operasyon orayı kanatıp rahim duvarını kalınlaştıracağız demişti. ondan sonra oğlum oldu. bilmiyorum bir etkisi oldu mu ?

İnşallah bende kese ve kalp bekliyorum bi görseydim rahatlayacaktım 🤣 transfermde 26mayıs bu arada :)
Zor gerçekten beklemek çok iyi anlıyorumm😄biz keseyi gördük çok şükür şimdide kalp atışı için bekliyoruz Perşembe günü inşallah duyabiliriz🤲🥰benimde 18 mayıs transferim😊

Ben 3 haziranda adetimin 23.gününde transfer oldum, 4.denemem bu.. dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet..yarın transfer günü hariç 10.günüm test yapıcam, hayırlısıyla güzel bir bhcg görürüm insallah🤲🤲🤲rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲😍
amin inşallah buraya güzel sonuçlarınızı yazmaya girersiniz . size hep dua ediyorum 🤲🏻 Rabbim size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Zor gerçekten beklemek çok iyi anlıyorumm😄biz keseyi gördük çok şükür şimdide kalp atışı için bekliyoruz Perşembe günü inşallah duyabiliriz🤲🥰benimde 18 mayıs transferim😊
Maşallah benim hçbi belirtim yok bazen göğsüm acıyo bazen geçiyo bazen kasıgım acıyo bazende tamamen normalim yani belirtim yok diyebilirim sizinde öyle miii🥰

Maşallah benim hçbi belirtim yok bazen göğsüm acıyo bazen geçiyo bazen kasıgım acıyo bazende tamamen normalim yani belirtim yok diyebilirim sizinde öyle miii🥰
Oofff göğüslerim fena hassas dokunamıyorum🥹😄 kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyo benimde bide iştahım kapalı bişey yiyemiyorum midem hassas ufak ufak hareketlenmeler oluyo bazen bide yanmalar😊

Kızlar negatif maalesef😔4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur🤲
Canım benim inşallah doğru zamanda en iyi en güzel şekilde bebeğini kucağına alırsın🙏 pozitifliğinle enerjinle hepimize destek oldun, senin yolun da inşallah hep açık olsun❤️

Selam kuzum kalp atışı için ne zaman gideceksiniz siz aynı gün transfer olduk biz seninle bende gideceğimm.

Selam kuzum kalp atışı için ne zaman gideceksiniz siz aynı gün transfer olduk biz seninle bende gideceğimm.
Selamm canım🌸 perşembe günü gidiyoruz inşallah 15 haziran randevumuz🥰seni ne zaman çağırmışlardi kalp atışı içinn bu arada sen nasıl oldun canım enfeksiyon durumun vardı

Bana adetin başlangıcından sayarsak 27. Gün yapıldı hiç de sorgulamamıştım ama riskli mi oluyor ki. Benim iki embriyodan biri tuttu.

Selamm canım🌸 perşembe günü gidiyoruz inşallah 15 haziran randevumuz🥰seni ne zaman çağırmışlardi kalp atışı içinn bu arada sen nasıl oldun canım enfeksiyon durumun vardı
Ben yarın gidiyorum kızlar şans dileyin dua edin çok heyecanlıyım 🙏🏼

Bana adetin başlangıcından sayarsak 27. Gün yapıldı hiç de sorgulamamıştım ama riskli mi oluyor ki. Benim iki embriyodan biri tuttu.
Yok canım riskli olduğundan değilde genel olarak 15-20 gün aralığında yapıldığını biliyordum bende birde I ilm12 bu konuyla alakalı yazınca bende merak ettim tutunmaya etkisi var mıdır acaba diye. Sonuç olarak tutmuş çok şükür demekki 27. gün de yapılıyormuş transfer 😊🥰

Ben yarın gidiyorum kızlar şans dileyin dua edin çok heyecanlıyım 🙏🏼
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız seninle🤲🥰heyecanını paylaşıyorum..yarın sen perşembe ben gidiyorum hayırlı haberlerle dönelim inşallah🤲

Back