2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Inşallah canım perşembe guzel haberlerı verırsın mınıklerı duy gel ınşallah yatıyoruz bakalım ınşallah hayırlısı canım benım

Sagol canım vıtal daha yakın aslında bıze 5dkka orayı bı araştırım medıcana var yanında bende oranın hocalarına bı bakım dıyordum sagol canım
Vitalda dalga hoca vardı o geçen ay emekli oldu muhteşem biriydi. Arkadaşımın doktoru didem hoca çok memnundu kendisi. Arkadaş gibi olmuşlardı. İnşallh işini görür. Daha prof destek istersende suna özdemir i araştır lütfen kadın çok donanımlı zaten prof

Kızlar bende doktordan çıktım transferim bayram başına denk geliyor ama maalesef doktorum lablar kapalı bende çok önceden tatil ayarlamıştım yokum dedi istersen başka dr a devredeyim ama ben süreci tamamlamak isterim dedi tee bi dahaki adetim sonrasına kaldı yaklaşık 20-21 temmuz gibi dedi. Bi yandan her şeyde bir hayr var diyorum bir yanımda üzgün öfr diyorum her işim yokuş bu da yine bir şeye denk geldi

Canımcım bu arada çok geçmiş olsun. Sağlık sıhat diliyorum sizlere

Kızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Çok üzüldüm canım güzel haberinide alırız inşallah bir gün. Ankarada Hulusi hocayı denesen ablamlarin 12 yıllık hasretini bitirmişti çok başarılı bir doktormuş.

Hıç sıkma canını bak her ışte bır hayır var ınşallah temmuzda olsun guzel olsun sonucun bu kadar bekledın bır ay daha sabret bendede kıst çıkmıştı onu boşaltmıştı nısan adetıme kalmıştı hayırlısı canım

Allah yar ve yardimcin olsun dualarım seninle

Kuzum benim negatif benim sonucum..inşallah senin sonucun güzel yükselmiştir, bebişin sımsıkı tutunmuştur

Aynen 4.denemem canım hiçbiri tutmadı benim ama bir kez kendiliğinden kimyasal oldu hsg çekimi sonrasında..nasip kuzum zamanı gelmedi demekki, denemeye devam edicez tabiiki, zamanı gelince verir rabbim

Canım geç olsun da güç olmasın. Vardır bunda da bir hayır. Belki oldu bittiyse gelecekti ve tutmayacaktı. İnşallah temmuzda transferini olur ve sağlıkla kucağına alırsın

Bu topikteki bütün kadınlara destek vermiştin, pozitif olmasını çok isterdim Zamanı değilmiş demek ki ama en yakın zamanda olacak inşallah, yumurta olduğu sürece pes etme
Amin canım inşallah üzüldüm tabii ama biliyorum ki rabbim zamanı gelince nasip edecek, o zamanı tutturmak için denemeye devam edeceğiz zira elimizden başka birşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…