Canım sen daha iyi bilirsin ama neden tutmuyor bir çalışma yapıldı mı veya başka bir merkez mi denesen. İnşallah tez zamanda kucağın dolar canımAynen 4.denemem canım hiçbiri tutmadı benim ama bir kez kendiliğinden kimyasal oldu hsg çekimi sonrasında..nasip kuzum zamanı gelmedi demekki, denemeye devam edicez tabiiki, zamanı gelince verir rabbim
Kuzum o iş de öyle zorlaştı ki onu da araştırdımDediğin gibi vakti gelmemiş ama ben ilk denememde kimyasalı görünce sıfırdan başlamak istemedim..baş vurub evlatlık almak istedim önemli doğurmak diğil önemli olan güzel anne olmak..hatda randevu bile aldım canım
Amin canım inşallahvakti gelmemiş demek ki inşallah zamanı gelince sağlıkla alırsın kucağına
Hayırlısıyla o dünyanın en güzel sesini duyarsın inşallah Perşembe günüAminnninşallah bir daha yaşamazsın canım evine dönersin miniklerinle Çok zor bir süreç yaşıyoruz gerçekten canım transfer oluyoruz testi bekliyoruz test belli olunca kese sonra kalp atışı stresi birde ikiz gebelik olunca risk daha çok oluyormuş malesef..bende perşembe gideceğim inşallah duyarız kalp atışlarını
Canım eminim en iyisi en güzeli en doğru zamanda gelecektirKuzum o iş de öyle zorlaştı ki onu da araştırdım
18 aya veriyorlarmış bende araştırdım..en azından sıraya gire bilirsin..mesela bir kadın baş vurmuş sonrada sırası gelince hamile olmuş ve cocuğu başkasına vermişler..zaten bir sürü bekleyen var..sen hamile olsan başkasına verirler.Sen embriyoları genetiğe gönderiyormusun canım?Kuzum o iş de öyle zorlaştı ki onu da araştırdım
Aynen canımOlsun bundada vardır bir hayır canım nasip kısmet yılmak yok canımm
Amin canım inşallahRabb'im en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.çok dua et. Herkes farklı birşeyle imtihan olunuyor. Sen vazgeçme sakın. Mutlaka gelecektir güzel günler
Amin canım inşallahİnşallah zamanı geldiğinde rabbim gönderir , hakkınızda hayırlısı olsun
Amin kuzum inşallahAhh bee hayırlısı inşallah nasip olur bir gün. Allah güzel gönlüne göre versin tez zamanda
Çok güzel kuzum benimKızlar bende bugün doktoruma gittim ultrasonla kesemisi ve kalp atisimizi gördük dilerim bu yolda emek veren tüm arkadaşlarıma nasıp olurhep dualarimdasiniz
Amin kuzum inşallahGercekten cok uzuldum , Allah en dogru zamanda hayirlisiyla versin umarim
Ne demek kuzum her zaman..Perşembe günü gidicem ama neden tutunmadığına dair kanıtlanan bir şey yok yaş dışında tabiiBugün senin pozitif sonucunh görmek için burayı açtım. Hiç birbirimizi tanımasak da haftalardır herkese destek oldun çok teşekkürler. Akıl tutulması yaşadığım anlardan biri daha neden embriyo tutunmaz. Süreç asla oldu bitti denilemiyor her bir süreç heyecanla bekleniyor. Doktorunla görüştün mü muayeneye gidecek misin?
Kuzum aynen dediğin gibi hayırlısı..belki şimdi yapılsa tutunmayacaktıKızlar bende doktordan çıktım transferim bayram başına denk geliyor ama maalesef doktorum lablar kapalı bende çok önceden tatil ayarlamıştım yokum dediistersen başka dr a devredeyim ama ben süreci tamamlamak isterim dedi tee bi dahaki adetim sonrasına kaldı yaklaşık 20-21 temmuz gibi dedi. Bi yandan her şeyde bir hayr var diyorum bir yanımda üzgün öfr diyorum her işim yokuş bu da yine bir şeye denk geldi
Amin canım inşallahÇok üzüldüm canım güzel haberinide alırız inşallah bir gün. Ankarada Hulusi hocayı denesen ablamlarin 12 yıllık hasretini bitirmişti çok başarılı bir doktormuş.
Hiç olumsuz düşünme. Bunda da vardır bir hayır. Sende güzel güzel eşinle dostunla bayramını geçir. Tatilini yap. Çünkü transfer sonrası ister istemez daha stresli bir döneme gireceksin. En azından pozitif anlamda kendini hazırlaKızlar bende doktordan çıktım transferim bayram başına denk geliyor ama maalesef doktorum lablar kapalı bende çok önceden tatil ayarlamıştım yokum dediistersen başka dr a devredeyim ama ben süreci tamamlamak isterim dedi tee bi dahaki adetim sonrasına kaldı yaklaşık 20-21 temmuz gibi dedi. Bi yandan her şeyde bir hayr var diyorum bir yanımda üzgün öfr diyorum her işim yokuş bu da yine bir şeye denk geldi
Amin canım hayırlısıyla inşallahSenin adına çok üzüldüm dirayetli ol ne diyeceğimi bile bilemiyorm inşallah en kısa zamanda pozitif haberlerini alırız
Amin canım aminCanım sen daha iyi bilirsin ama neden tutmuyor bir çalışma yapıldı mı veya başka bir merkez mi denesen. İnşallah tez zamanda kucağın dolar canım
İnşallah canım, ne demek her zaman elimden geldiğinceCanım eminim en iyisi en güzeli en doğru zamanda gelecektirBurada ki her yardımın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?