2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynen 4.denemem canım hiçbiri tutmadı benim ama bir kez kendiliğinden kimyasal oldu hsg çekimi sonrasında..nasip kuzum zamanı gelmedi demekki, denemeye devam edicez tabiiki, zamanı gelince verir rabbim
Canım sen daha iyi bilirsin ama neden tutmuyor bir çalışma yapıldı mı veya başka bir merkez mi denesen. İnşallah tez zamanda kucağın dolar canım

Kuzum o iş de öyle zorlaştı ki onu da araştırdım

Hayırlısıyla o dünyanın en güzel sesini duyarsın inşallah Perşembe günü

Kuzum o iş de öyle zorlaştı ki onu da araştırdım
18 aya veriyorlarmış bende araştırdım..en azından sıraya gire bilirsin..mesela bir kadın baş vurmuş sonrada sırası gelince hamile olmuş ve cocuğu başkasına vermişler..zaten bir sürü bekleyen var..sen hamile olsan başkasına verirler.Sen embriyoları genetiğe gönderiyormusun canım?

Ne demek kuzum her zaman..Perşembe günü gidicem ama neden tutunmadığına dair kanıtlanan bir şey yok yaş dışında tabii

Kuzum aynen dediğin gibi hayırlısı..belki şimdi yapılsa tutunmayacaktı

Çok üzüldüm canım güzel haberinide alırız inşallah bir gün. Ankarada Hulusi hocayı denesen ablamlarin 12 yıllık hasretini bitirmişti çok başarılı bir doktormuş.
Amin canım inşallah bakıcaz şimdi naparız..dondurulmuş da kalmadı, bakalım naparız

Hiç olumsuz düşünme. Bunda da vardır bir hayır. Sende güzel güzel eşinle dostunla bayramını geçir. Tatilini yap. Çünkü transfer sonrası ister istemez daha stresli bir döneme gireceksin. En azından pozitif anlamda kendini hazırla

Bende şimdi tahlil sonucumu aldım. Yine o kadar yavaş yükselmiş ki. 5 günde 1000 civarı bir artış var. Cuma’ya muayeneye çağırdı doktor. Bakalım ne diyecek. Yani Rabbim affetsin ama bu arafta kalma durumu da çok daha zor. Bir yerde de bişey okudum. Ona sarılıyorum. Beta hgc bazende yavaş artabilir bu kişinin bünyesiyle alakalıdır. Sağlıksız bir gebelik anlamına gelmez diyordu. Allahım ne olur benim ki öyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…