• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aminnn🤲❤️❤️ inşallah bir daha yaşamazsın canım evine dönersin miniklerinle🤲🤲Çok zor bir süreç yaşıyoruz gerçekten canım transfer oluyoruz testi bekliyoruz test belli olunca kese sonra kalp atışı stresi🤦🏻‍♀️birde ikiz gebelik olunca risk daha çok oluyormuş malesef..bende perşembe gideceğim inşallah duyarız kalp atışlarını🤲💕
Inşallah canım perşembe guzel haberlerı verırsın mınıklerı duy gel ınşallah yatıyoruz bakalım ınşallah hayırlısı canım benım❤️🙏🙏🙏

Sagol canım vıtal daha yakın aslında bıze 5dkka orayı bı araştırım medıcana var yanında bende oranın hocalarına bı bakım dıyordum sagol canım 🙏🥰🥰🌹
Vitalda dalga hoca vardı o geçen ay emekli oldu muhteşem biriydi. Arkadaşımın doktoru didem hoca çok memnundu kendisi. Arkadaş gibi olmuşlardı. İnşallh işini görür. Daha prof destek istersende suna özdemir i araştır lütfen kadın çok donanımlı zaten prof

Kızlar bende doktordan çıktım transferim bayram başına denk geliyor ama maalesef doktorum lablar kapalı bende çok önceden tatil ayarlamıştım yokum dedi :( istersen başka dr a devredeyim ama ben süreci tamamlamak isterim dedi :( tee bi dahaki adetim sonrasına kaldı yaklaşık 20-21 temmuz gibi dedi. Bi yandan her şeyde bir hayr var diyorum bir yanımda üzgün öfr diyorum her işim yokuş bu da yine bir şeye denk geldi :(

Ay ınşallah canım yatıyoruz kanama bölgesı oluşmuş dedı eksta ılaç verdıler 20sınden ıtıbaren doguma kadar dedı bıde estrofemı 1*1dı sade 1e ındır dedı yarından sonrada 21de bırak tamamen dedı ınşallah geçer gıder allahım yardımcımız olsun sen ne yaptın kan tahlılı verdınmı?nezaman çıkacak hayırlı haberlerı beklıyoru dualarımdasınız hepınız butun kader arkadaşlarım🙏🙏🙏❤️❤️
Canımcım bu arada çok geçmiş olsun. Sağlık sıhat diliyorum sizlere 🌹

Kızlar negatif maalesef😔4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur🤲
Çok üzüldüm canım güzel haberinide alırız inşallah bir gün. Ankarada Hulusi hocayı denesen ablamlarin 12 yıllık hasretini bitirmişti çok başarılı bir doktormuş.

Kızlar bende doktordan çıktım transferim bayram başına denk geliyor ama maalesef doktorum lablar kapalı bende çok önceden tatil ayarlamıştım yokum dedi :KK43: istersen başka dr a devredeyim ama ben süreci tamamlamak isterim dedi :KK43: tee bi dahaki adetim sonrasına kaldı yaklaşık 20-21 temmuz gibi dedi. Bi yandan her şeyde bir hayr var diyorum bir yanımda üzgün öfr diyorum her işim yokuş bu da yine bir şeye denk geldi :KK43:
Hıç sıkma canını bak her ışte bır hayır var ınşallah temmuzda olsun guzel olsun sonucun bu kadar bekledın bır ay daha sabret bendede kıst çıkmıştı onu boşaltmıştı nısan adetıme kalmıştı hayırlısı canım❤️❤️🙏🙏

Kızlar gunaydın bızı hastaneye yatırdılar sabaha karşı 3te uyumak ıçın yataga uzandım bı ıslaklık hıssetdım wcye gıttım aşırı kanamam vardı hemen hastaneye geldık kalp atışımız var şu an herşey normal dedı ama yatış verıcem takıp edıcez dedı yattık bızde allah yardımcımız olsun bıze dua edın🙏🙏❤️
Allah yar ve yardimcin olsun dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım benim Allahım şifa versin sana da bebeğine de inşallah. Moralini bozma inşallah herşey düzelecek. Dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla ve tabi ki Mindamin Mindamin le. Onun güzel sonuçlarınıza duymak için sabırsızlanıyorum. Bende şimdi tekrar kana geldim. Bakalım ne olacak 😉
Kuzum benim negatif benim sonucum..inşallah senin sonucun güzel yükselmiştir, bebişin sımsıkı tutunmuştur 🤲🤲🤲

Yaa gerçekten çok üzüldüm ınankı çok umutluyduk zamanı değilmiş hayırlısı olsun sıkma canını bılıyorum ne desek boş şu an ama ışte🥲ya ne kotu bı gun oldu bu gun ya 😔😔😔daha once tutmuşmuydu senın 4uncu denemenmış benım 8🥲🥲🥲
Aynen 4.denemem canım hiçbiri tutmadı benim ama bir kez kendiliğinden kimyasal oldu hsg çekimi sonrasında..nasip kuzum zamanı gelmedi demekki, denemeye devam edicez tabiiki, zamanı gelince verir rabbim🤲🤲🤲

Kızlar bende doktordan çıktım transferim bayram başına denk geliyor ama maalesef doktorum lablar kapalı bende çok önceden tatil ayarlamıştım yokum dedi :KK43: istersen başka dr a devredeyim ama ben süreci tamamlamak isterim dedi :KK43: tee bi dahaki adetim sonrasına kaldı yaklaşık 20-21 temmuz gibi dedi. Bi yandan her şeyde bir hayr var diyorum bir yanımda üzgün öfr diyorum her işim yokuş bu da yine bir şeye denk geldi :KK43:
Canım geç olsun da güç olmasın. Vardır bunda da bir hayır. Belki oldu bittiyse gelecekti ve tutmayacaktı. İnşallah temmuzda transferini olur ve sağlıkla kucağına alırsın 🤲❤️

Bu topikteki bütün kadınlara destek vermiştin, pozitif olmasını çok isterdim 🥺 Zamanı değilmiş demek ki ama en yakın zamanda olacak inşallah, yumurta olduğu sürece pes etme 🙏
Amin canım inşallah 🤲🤲🤲 üzüldüm tabii ama biliyorum ki rabbim zamanı gelince nasip edecek, o zamanı tutturmak için denemeye devam edeceğiz zira elimizden başka birşey gelmiyor

Back