• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yumurta kalitesini artırmak için melatonin kullanın, uyku hormonu 3mg olanlardan alın yatmadan önce için, hiçbir zararı yok. Koemzim Q10 mutlaka kullanın
Canım iki tane takviye verdi kendi başıma almak istemiyorum..bayada pahalıymış bu gün alıcam..yinede sağol yeterki faydası olsun

Kızlar negatif maalesef😔4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur🤲
Dediğin gibi vakti gelmemiş ama ben ilk denememde kimyasalı görünce sıfırdan başlamak istemedim..baş vurub evlatlık almak istedim önemli doğurmak diğil önemli olan güzel anne olmak..hatda randevu bile aldım canım

Çok sagol canım evet bende ondan bıraz rahatım aslında evde kafayı yer ınsan tıtremem şmdı durdu kanamayı gördüm elım ayagım tıtredı eşım çok korktu allahım kımseye yaşatmasın bı arkadaşımda 6haftada kanama olmuştu 11de geçmıştı şmdı 4aylık maşallah hep yattı oda bende artık oyle yatıcam ınşallah sonuç guzel olsunda🙏🙏❤️❤️
İnşallah canım inşallah sonucu güzel olacak. 🤲 bazı hamilelikler riskli maalesef ama bebişlerin iyi olduğunu bilmek annenin en büyük dayanağı. Sen de inşallah bebişlerine güvenip bir kaç güne sağlıkla çakarsın canım ❤️❤️

Gunaydın canım evet bıraz daha rahatladım yanı evde olsam kafayı yerdım allah razı olsun tatlım kanama durdu şu an ama ışte ınsan korkuyor ınşallah duzelır geçer bu gunlerımızde rabbım emeklerımızın karşılıgını versın❤️🙏🙏🙏🙏🌹
Aminnn🤲❤️❤️ inşallah bir daha yaşamazsın canım evine dönersin miniklerinle🤲🤲Çok zor bir süreç yaşıyoruz gerçekten canım transfer oluyoruz testi bekliyoruz test belli olunca kese sonra kalp atışı stresi🤦🏻‍♀️birde ikiz gebelik olunca risk daha çok oluyormuş malesef..bende perşembe gideceğim inşallah duyarız kalp atışlarını🤲💕

Kızlar negatif maalesef😔4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur🤲
Bugün senin pozitif sonucunh görmek için burayı açtım. Hiç birbirimizi tanımasak da haftalardır herkese destek oldun çok teşekkürler. Akıl tutulması yaşadığım anlardan biri daha neden embriyo tutunmaz. Süreç asla oldu bitti denilemiyor her bir süreç heyecanla bekleniyor. Doktorunla görüştün mü muayeneye gidecek misin?

Kızlar bende bugün doktoruma gittim ultrasonla kesemisi ve kalp atisimizi gördük dilerim bu yolda emek veren tüm arkadaşlarıma nasıp olur 💐😇 hep dualarimdasiniz 💖
Ay canım gözün Aydın olsun. Allahım kucağına da almak nasip etsin. Darısı bize . Ben daha hiç kalp sesi duymadım 😔 Rabbim inşallah bende ve hepimizde duyalım 🥰

Back