Canım iki tane takviye verdi kendi başıma almak istemiyorum..bayada pahalıymış bu gün alıcam..yinede sağol yeterki faydası olsunYumurta kalitesini artırmak için melatonin kullanın, uyku hormonu 3mg olanlardan alın yatmadan önce için, hiçbir zararı yok. Koemzim Q10 mutlaka kullanın
Anladım canım bakıcam bendeCanım ben antioksidan tüketimini artırdım bir de instagramda embriyolog idil bozkurt var, onun yumurta kalitesiyle ilgili çalışmaları var onun önerilerine uydum..tabii süreç biraz uzun 6 aylık bir zaman gerekiyor
Dediğin gibi vakti gelmemiş ama ben ilk denememde kimyasalı görünce sıfırdan başlamak istemedim..baş vurub evlatlık almak istedim önemli doğurmak diğil önemli olan güzel anne olmak..hatda randevu bile aldım canımKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
İnşallah canım inşallah sonucu güzel olacak.Çok sagol canım evet bende ondan bıraz rahatım aslında evde kafayı yer ınsan tıtremem şmdı durdu kanamayı gördüm elım ayagım tıtredı eşım çok korktu allahım kımseye yaşatmasın bı arkadaşımda 6haftada kanama olmuştu 11de geçmıştı şmdı 4aylık maşallah hep yattı oda bende artık oyle yatıcam ınşallah sonuç guzel olsunda
vakti gelmemiş demek ki inşallah zamanı gelince sağlıkla alırsın kucağınaKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
AminnnGunaydın canım evet bıraz daha rahatladım yanı evde olsam kafayı yerdım allah razı olsun tatlım kanama durdu şu an ama ışte ınsan korkuyor ınşallah duzelır geçer bu gunlerımızde rabbım emeklerımızın karşılıgını versın
Olsun bundada vardır bir hayır canım nasip kısmet yılmak yok canımmKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Rabb'im en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.çok dua et. Herkes farklı birşeyle imtihan olunuyor. Sen vazgeçme sakın. Mutlaka gelecektir güzel günlerKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
İnşallah zamanı geldiğinde rabbim gönderir , hakkınızda hayırlısı olsunKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Canım arı sütü takviyesi kullansana polen de olabilir bunlar çok iyi gelebiliyor ama tedavi içinde değil hazırlık sürecinde kullan ki ilaçlara başlayınca bırakırsın çünküNeler etdinizmi artdi?ben birde genetiğe göndericem diye daha fazla embriyom olmalı
Onu kullanıyordum öncedende ama faydasını görmedimCanım arı sütü takviyesi kullansana polen de olabilir bunlar çok iyi gelebiliyor ama tedavi içinde değil hazırlık sürecinde kullan ki ilaçlara başlayınca bırakırsın çünkü
Vital hospital da didem hoca var o iyidir. Bir de ataköyde var klinik suna özdemir o daha da iyidirIstanbul bahçelıevlerde takıp doktoru varmı onerebıldıgınız tub bebek doktoru çok yogun oluyor bıde ıstedıgımız cevapları alamıyoruz malesef
Ahh bee hayırlısı inşallah nasip olur bir gün. Allah güzel gönlüne göre versin tez zamandaKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Merhabalar, Ben yasamadim hicKızlar bir sorum olucaktı. Herkes yerleşme kanaması yaşadı mı?
Ben yaşamamıştımKızlar bir sorum olucaktı. Herkes yerleşme kanaması yaşadı mı?
Gercekten cok uzuldum , Allah en dogru zamanda hayirlisiyla versin umarimKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Bugün senin pozitif sonucunh görmek için burayı açtım. Hiç birbirimizi tanımasak da haftalardır herkese destek oldun çok teşekkürler. Akıl tutulması yaşadığım anlardan biri daha neden embriyo tutunmaz. Süreç asla oldu bitti denilemiyor her bir süreç heyecanla bekleniyor. Doktorunla görüştün mü muayeneye gidecek misin?Kızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Ay canım gözün Aydın olsun. Allahım kucağına da almak nasip etsin. Darısı bize . Ben daha hiç kalp sesi duymadımKızlar bende bugün doktoruma gittim ultrasonla kesemisi ve kalp atisimizi gördük dilerim bu yolda emek veren tüm arkadaşlarıma nasıp olurhep dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?