- 18 Temmuz 2017
- 303
- 347
- 103
Yaa o kadar ümitliydim kii. İnşallah gönlüne göre en güzel zamanda nasip etsin canım benimKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa o kadar ümitliydim kii. İnşallah gönlüne göre en güzel zamanda nasip etsin canım benimKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Yumurta kalitesini artırmak için melatonin kullanın, uyku hormonu 3mg olanlardan alın yatmadan önce için, hiçbir zararı yok. Koemzim Q10 mutlaka kullanınTakviye verdi ikimizede bakalım..bu defa embriyolar genetiğe gidicek..umarım sağlam olanı olur
Canım ben antioksidan tüketimini artırdım bir de instagramda embriyolog idil bozkurt var, onun yumurta kalitesiyle ilgili çalışmaları var onun önerilerine uydum..tabii süreç biraz uzun 6 aylık bir zaman gerekiyorNeler etdinizmi artdi?ben birde genetiğe göndericem diye daha fazla embriyom olmalı
Amin canım inşallahYaa o kadar ümitliydim kii. İnşallah gönlüne göre en güzel zamanda nasip etsin canım benim
Canım benim Allahım şifa versin sana da bebeğine de inşallah. Moralini bozma inşallah herşey düzelecek. Dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla ve tabi ki Mindamin le. Onun güzel sonuçlarınıza duymak için sabırsızlanıyorum. Bende şimdi tekrar kana geldim. Bakalım ne olacakKızlar gunaydın bızı hastaneye yatırdılar sabaha karşı 3te uyumak ıçın yataga uzandım bı ıslaklık hıssetdım wcye gıttım aşırı kanamam vardı hemen hastaneye geldık kalp atışımız var şu an herşey normal dedı ama yatış verıcem takıp edıcez dedı yattık bızde allah yardımcımız olsun bıze dua edın
Ay ınşallah canım yatıyoruz kanama bölgesı oluşmuş dedı eksta ılaç verdıler 20sınden ıtıbaren doguma kadar dedı bıde estrofemı 1*1dı sade 1e ındır dedı yarından sonrada 21de bırak tamamen dedı ınşallah geçer gıder allahım yardımcımız olsun sen ne yaptın kan tahlılı verdınmı?nezaman çıkacak hayırlı haberlerı beklıyoru dualarımdasınız hepınız butun kader arkadaşlarımYaa kuzum çok geçmiş olsun.. inşallah birşey olmayacak bebişe canım, gerekeni yaparlar orada..rabbim korusun bebeğini
Sagol canım benım sen de hoşgeldın tekrardan hadı senınde az kaldı 3gun sonra mutlu haberlerı alalım ınşallahhhhhÇok geçmiş olsun
Yaaa ne diyeyim Demek ki daha vakti değilmiş inşallah dua ediyorum sana tüp bebeğe gerek olmadan kendiliğinden olur ve sen farkında bile olmazsın bir gün gidersin ki doktora kalp atışını duymuşsunKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Çok teşekkur ederım canım amın ınşallah cumlemız hastaneye bıtek doğuma gelelım ınşallah çok zor valla allah kımseye yaşatmasın şu an kanama durdu ama kanama bölgesı geçmesı ıçın yatmak lazımmış hayırlısı gerekırse doguma kadar yatarım artık yeterkı bebışler ıyı olsunÇok geçmiş olsun. İnşallah hastaneden 2 bebişinizle sağlıklı bir şekilde ayrılırsınız. Dualarım sizinle Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm ama ne denir ki hayırlısıyla vaktinde gelsinlerKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Ay ınşallah canım yat dedın yatarım geçen hafta az kanama oldu geldım bışey yok dedı gonderdı belkı ozaman kuçuktu dıyorum kanama bolgesı ne bılım herşeyı düşünüyorum kanama durdu şu an şukur kahve rengı bışeyler çıkıyor bırazcık ya rabbım kımseyı düşürmesın bıdaha doguma gelelım bebışlerımle gıdelım ınşallahCanım geçmiş olsun. Orada bebeklerin iyi olduğundan emin olana kadar kalırsın sanırım onlar iyi olsunda panik olma alma aman benim 2018 den arkadaşım yatarak geçirdi hamileliğini sürekli hastanede idi 2 bebegide sağlıkla geldi dünyaya ilk 3 ayı atlatsaydik gerisi gelir inşallah
Canım daha zamanı değilmiş demekki..Allah büyükdualarımda olacaksın Allah isteyen kalpten dua eden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Gunaydın canım evet bıraz daha rahatladım yanı evde olsam kafayı yerdım allah razı olsun tatlım kanama durdu şu an ama ışte ınsan korkuyor ınşallah duzelır geçer bu gunlerımızde rabbım emeklerımızın karşılıgını versınCanım günaydın dualarımız sizinle herşey yoluna girecek inşallah hastanede onların gözetiminde olman daha iyi olmuş bence. Allah yardımcın olsun
Ayy canım geçmiş olsun. Gözlem altında olman daha iyi olur. Ama sen canını sıkma üzülme sakın. İnşallah bir kaç kalır sağlıkla çıkarsınKızlar gunaydın bızı hastaneye yatırdılar sabaha karşı 3te uyumak ıçın yataga uzandım bı ıslaklık hıssetdım wcye gıttım aşırı kanamam vardı hemen hastaneye geldık kalp atışımız var şu an herşey normal dedı ama yatış verıcem takıp edıcez dedı yattık bızde allah yardımcımız olsun bıze dua edın
Çok üzüldüm bu bizim sınavımız elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bir gün hepimize nasip olacak bu çabalar boşa değil.Kızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Canım benim çok üzüldüm zamanı değilmiş demek kaderden öte bir kader yazılı bizim için vardır Rabbimin bir bildiği dilerim en kısa zamanda nasip olsun inşallahKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Yaa gerçekten çok üzüldüm ınankı çok umutluyduk zamanı değilmiş hayırlısı olsun sıkma canını bılıyorum ne desek boş şu an ama ışteya ne kotu bı gun oldu bu gun ya daha once tutmuşmuydu senın 4uncu denemenmış benım 8Kızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Bu topikteki bütün kadınlara destek vermiştin, pozitif olmasını çok isterdim Zamanı değilmiş demek ki ama en yakın zamanda olacak inşallah, yumurta olduğu sürece pes etmeKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Ahh canım hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin bebişlerin inşallah dualarımız seninleKızlar negatif maalesef4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur
Çok sagol canım evet bende ondan bıraz rahatım aslında evde kafayı yer ınsan tıtremem şmdı durdu kanamayı gördüm elım ayagım tıtredı eşım çok korktu allahım kımseye yaşatmasın bı arkadaşımda 6haftada kanama olmuştu 11de geçmıştı şmdı 4aylık maşallah hep yattı oda bende artık oyle yatıcam ınşallah sonuç guzel olsundaAyy canım geçmiş olsun. Gözlem altında olman daha iyi olur. Ama sen canını sıkma üzülme sakın. İnşallah bir kaç kalır sağlıkla çıkarsın