• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Neler etdinizmi artdi?ben birde genetiğe göndericem diye daha fazla embriyom olmalı
Canım ben antioksidan tüketimini artırdım bir de instagramda embriyolog idil bozkurt var, onun yumurta kalitesiyle ilgili çalışmaları var onun önerilerine uydum..tabii süreç biraz uzun 6 aylık bir zaman gerekiyor

Kızlar gunaydın bızı hastaneye yatırdılar sabaha karşı 3te uyumak ıçın yataga uzandım bı ıslaklık hıssetdım wcye gıttım aşırı kanamam vardı hemen hastaneye geldık kalp atışımız var şu an herşey normal dedı ama yatış verıcem takıp edıcez dedı yattık bızde allah yardımcımız olsun bıze dua edın🙏🙏❤️
Canım benim Allahım şifa versin sana da bebeğine de inşallah. Moralini bozma inşallah herşey düzelecek. Dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla ve tabi ki Mindamin Mindamin le. Onun güzel sonuçlarınıza duymak için sabırsızlanıyorum. Bende şimdi tekrar kana geldim. Bakalım ne olacak 😉

Yaa kuzum çok geçmiş olsun.. inşallah birşey olmayacak bebişe canım, gerekeni yaparlar orada..rabbim korusun bebeğini🤲🤲🤲
Ay ınşallah canım yatıyoruz kanama bölgesı oluşmuş dedı eksta ılaç verdıler 20sınden ıtıbaren doguma kadar dedı bıde estrofemı 1*1dı sade 1e ındır dedı yarından sonrada 21de bırak tamamen dedı ınşallah geçer gıder allahım yardımcımız olsun sen ne yaptın kan tahlılı verdınmı?nezaman çıkacak hayırlı haberlerı beklıyoru dualarımdasınız hepınız butun kader arkadaşlarım🙏🙏🙏❤️❤️

Kızlar negatif maalesef😔4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur🤲
Yaaa ne diyeyim 😔 Demek ki daha vakti değilmiş inşallah dua ediyorum sana tüp bebeğe gerek olmadan kendiliğinden olur ve sen farkında bile olmazsın bir gün gidersin ki doktora kalp atışını duymuşsun 🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun. İnşallah hastaneden 2 bebişinizle sağlıklı bir şekilde ayrılırsınız. Dualarım sizinle Allah yardımcın olsun 🙏
Çok teşekkur ederım canım amın ınşallah cumlemız hastaneye bıtek doğuma gelelım ınşallah çok zor valla allah kımseye yaşatmasın şu an kanama durdu ama kanama bölgesı geçmesı ıçın yatmak lazımmış hayırlısı gerekırse doguma kadar yatarım artık yeterkı bebışler ıyı olsun❤️❤️🙏🙏🙏

Canım geçmiş olsun. Orada bebeklerin iyi olduğundan emin olana kadar kalırsın sanırım onlar iyi olsunda panik olma alma aman benim 2018 den arkadaşım yatarak geçirdi hamileliğini sürekli hastanede idi 2 bebegide sağlıkla geldi dünyaya ilk 3 ayı atlatsaydik gerisi gelir inşallah 🤲🤲🧿
Ay ınşallah canım yat dedın yatarım geçen hafta az kanama oldu geldım bışey yok dedı gonderdı belkı ozaman kuçuktu dıyorum kanama bolgesı ne bılım herşeyı düşünüyorum kanama durdu şu an şukur kahve rengı bışeyler çıkıyor bırazcık ya rabbım kımseyı düşürmesın bıdaha doguma gelelım bebışlerımle gıdelım ınşallah❤️❤️🙏🙏🙏🙏

Kızlar negatif maalesef😔4.deneme de olmadı..rabbim nasip etmedi yine..zamanı gelmemiş henüz demekki..inşallah bir gün nasip olur🤲
😔Canım daha zamanı değilmiş demekki..Allah büyük❤️dualarımda olacaksın Allah isteyen kalpten dua eden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🤲

Canım günaydın dualarımız sizinle herşey yoluna girecek inşallah hastanede onların gözetiminde olman daha iyi olmuş bence. Allah yardımcın olsun🤲❤️❤️
Gunaydın canım evet bıraz daha rahatladım yanı evde olsam kafayı yerdım allah razı olsun tatlım kanama durdu şu an ama ışte ınsan korkuyor ınşallah duzelır geçer bu gunlerımızde rabbım emeklerımızın karşılıgını versın❤️🙏🙏🙏🙏🌹

Kızlar gunaydın bızı hastaneye yatırdılar sabaha karşı 3te uyumak ıçın yataga uzandım bı ıslaklık hıssetdım wcye gıttım aşırı kanamam vardı hemen hastaneye geldık kalp atışımız var şu an herşey normal dedı ama yatış verıcem takıp edıcez dedı yattık bızde allah yardımcımız olsun bıze dua edın🙏🙏❤️
Ayy canım geçmiş olsun. Gözlem altında olman daha iyi olur. Ama sen canını sıkma üzülme sakın. İnşallah bir kaç kalır sağlıkla çıkarsın 🤲

Canım benim çok üzüldüm 🙁 zamanı değilmiş demek kaderden öte bir kader yazılı bizim için vardır Rabbimin bir bildiği dilerim en kısa zamanda nasip olsun inşallah 🤲 🤲

Yaa gerçekten çok üzüldüm ınankı çok umutluyduk zamanı değilmiş hayırlısı olsun sıkma canını bılıyorum ne desek boş şu an ama ışte🥲ya ne kotu bı gun oldu bu gun ya 😔😔😔daha once tutmuşmuydu senın 4uncu denemenmış benım 8🥲🥲🥲

Bu topikteki bütün kadınlara destek vermiştin, pozitif olmasını çok isterdim 🥺 Zamanı değilmiş demek ki ama en yakın zamanda olacak inşallah, yumurta olduğu sürece pes etme 🙏

Ayy canım geçmiş olsun. Gözlem altında olman daha iyi olur. Ama sen canını sıkma üzülme sakın. İnşallah bir kaç kalır sağlıkla çıkarsın 🤲
Çok sagol canım evet bende ondan bıraz rahatım aslında evde kafayı yer ınsan tıtremem şmdı durdu kanamayı gördüm elım ayagım tıtredı eşım çok korktu allahım kımseye yaşatmasın bı arkadaşımda 6haftada kanama olmuştu 11de geçmıştı şmdı 4aylık maşallah hep yattı oda bende artık oyle yatıcam ınşallah sonuç guzel olsunda🙏🙏❤️❤️

Back