• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

18 aya veriyorlarmış bende araştırdım..en azından sıraya gire bilirsin..mesela bir kadın baş vurmuş sonrada sırası gelince hamile olmuş ve cocuğu başkasına vermişler..zaten bir sürü bekleyen var..sen hamile olsan başkasına verirler.Sen embriyoları genetiğe gönderiyormusun canım?
Kuzum en sonkileri göndermedim, ilklerde bir sıkıntı olmayınca gerek yok dedik

Bende şimdi tahlil sonucumu aldım. Yine o kadar yavaş yükselmiş ki. 5 günde 1000 civarı bir artış var. Cuma’ya muayeneye çağırdı doktor. Bakalım ne diyecek. Yani Rabbim affetsin ama bu arafta kalma durumu da çok daha zor. Bir yerde de bişey okudum. Ona sarılıyorum. Beta hgc bazende yavaş artabilir bu kişinin bünyesiyle alakalıdır. Sağlıksız bir gebelik anlamına gelmez diyordu. Allahım ne olur benim ki öyle olsun. 🤲🤲🤲🤲
Amin kuzum, rahmin ince olduğu için böyle artıyor olabilir yeter ki bebek iyi olsun🤲 ama istirahat etmeye devam et

Ay canım gözün Aydın olsun. Allahım kucağına da almak nasip etsin. Darısı bize . Ben daha hiç kalp sesi duymadım 😔 Rabbim inşallah bende ve hepimizde duyalım 🥰
Sesini bende duymadım şuan dışarı sesi vermek bebek için iyi olmuyormuş ama doktor pıt pıt atıyor kalbi oluşmuş görüyorum dedi sonraki haftalar inşallah duyarız 🥰😇 çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah 🥰

Aynen 4.denemem canım hiçbiri tutmadı benim ama bir kez kendiliğinden kimyasal oldu hsg çekimi sonrasında..nasip kuzum zamanı gelmedi demekki, denemeye devam edicez tabiiki, zamanı gelince verir rabbim🤲🤲🤲
Inşallah canım rabbım sana hayırlı evlatlar versın ınşallah🙏❤️tez zamanda umudunu kaybetme hemen başlarsın bıraz kendını toparla zaman kaybetmeden neden genetıge yollanmadı bu embrıolarınız bıze ılla gonder dıye hoca 1geöen sene boş gebelık yaşadık genetık taramalıdan bu sefer havuz yaptım 5adet 3opuda anca topladık ama yıne bak dıyorum keşke yapmasamıydım çunku 7tane saglıklı dıye ımha edıcekler🥲gunahmı ışledım dıyede düşünüyorum🥲🙏🙏ınşallah canım rabbım gönlüne göre verır ınşallah kalbı guzel bırısın tanımasamda oyle hıssedıyorum❤️🙏🙏

İnşallah canım inşallah sonucu güzel olacak. 🤲 bazı hamilelikler riskli maalesef ama bebişlerin iyi olduğunu bilmek annenin en büyük dayanağı. Sen de inşallah bebişlerine güvenip bir kaç güne sağlıkla çakarsın canım ❤️❤️
Inşallah canım benım şu an yatıyoruz popoya yedık ıgnelerı😔bukadar acımamıştı canım normalde acıya dayanıklıyım bugun bıraz nazlımıyım ne 😔rabbım hepımızı kavuştursun cıvcıvlerımıze ınşallah🐣🙏❤️

Kızlar kan testini doktorunuzda mı veriyorsunuz, yoksa herhangi bir yerde mi, sadece kan mı veriyorsunuz muayene de ediyor mu doktor 12. Gün kontrol betahcg de
Doktorun uzaksa yakınında bir yerde sadece kan tahlili vereceksin muayene edilmeyecek.2 gün sonra tekrar beta vereceksin ama aynı yerde ver mümkünse

bugün keseyi gördük bizde kalp atışı içinde 2 hafta sonra gel dedi inşallah kalp atışınıda duyarız ☺️
Selam canım seninle de aynı gündü transferimiz. Biz de bu pazartesi gördük keseyi haftaya gel dedi bana kalp atışı için. sizi neden 2 haftaya çağırdı acaba. Beni mi erken çağırdı ki doktorum ? Kaç haftalık dedi sana?

Doktorun uzaksa yakınında bir yerde sadece kan tahlili vereceksin muayene edilmeyecek.2 gün sonra tekrar beta vereceksin ama aynı yerde ver mümkünse
Anladım çok teşekkür ederim ☺️ umarım hepimiz güzel haberler alırız, 10.günüm Perşembe test vereceğim, ilk transferim 2 taze transfer çok korkuyorum daha önceden iki kaybın var çünkü 😔

Back