• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar birşey soracağım şimdi nasıl tarif edilir bilmiyorum 😄 deneyeceğim yine sümük gibi akıntı düşünün ama ciddi böyle incecik yarım parmak uzunluğunda sümük gibi bişi ama içinde kahverengilik oluyor arada hep oluyor böyle endişe etmedim hiç merak ediyorm sadece sebebi fitiller filan mıdır acaba hiç yaşayan oldu mu
Canım o bendede oldu 3gun once normalmış hamılelerde ne varsa ıçerde pıs atılırmış oyle okudum ben bıraz kanamada olmuştu ama herşey yolundaydı şıkur🙏

Kızlar gunaydın bızı hastaneye yatırdılar sabaha karşı 3te uyumak ıçın yataga uzandım bı ıslaklık hıssetdım wcye gıttım aşırı kanamam vardı hemen hastaneye geldık kalp atışımız var şu an herşey normal dedı ama yatış verıcem takıp edıcez dedı yattık bızde allah yardımcımız olsun bıze dua edın🙏🙏❤️

Kızlar gunaydın bızı hastaneye yatırdılar sabaha karşı 3te uyumak ıçın yataga uzandım bı ıslaklık hıssetdım wcye gıttım aşırı kanamam vardı hemen hastaneye geldık kalp atışımız var şu an herşey normal dedı ama yatış verıcem takıp edıcez dedı yattık bızde allah yardımcımız olsun bıze dua edın🙏🙏❤️
Canım geçmiş olsun. Orada bebeklerin iyi olduğundan emin olana kadar kalırsın sanırım onlar iyi olsunda panik olma alma aman benim 2018 den arkadaşım yatarak geçirdi hamileliğini sürekli hastanede idi 2 bebegide sağlıkla geldi dünyaya ilk 3 ayı atlatsaydik gerisi gelir inşallah 🤲🤲🧿

Canım günaydın dualarımız sizinle herşey yoluna girecek inşallah hastanede onların gözetiminde olman daha iyi olmuş bence. Allah yardımcın olsun🤲❤️❤️

Istanbul bahçelıevlerde takıp doktoru varmı onerebıldıgınız tub bebek doktoru çok yogun oluyor bıde ıstedıgımız cevapları alamıyoruz malesef😔

Istanbul bahçelıevlerde takıp doktoru varmı onerebıldıgınız tub bebek doktoru çok yogun oluyor bıde ıstedıgımız cevapları alamıyoruz malesef😔
İstanbul'da doktor bulmak çok zor ben gideceğim bakalım canım bahar Çağlar ama Kadıköy'de benim ki uzak mı sana kendi doktorum önerdi banada tecrübeli yaşı var tüp Bebek takibide yapıyormuş.

çok geçmiş olsun inşallah bebislerinle beraber tekrar çıkarsın hayırlısıyla 🤲

İstanbul'da doktor bulmak çok zor ben gideceğim bakalım canım bahar Çağlar ama Kadıköy'de benim ki uzak mı sana kendi doktorum önerdi banada tecrübeli yaşı var tüp Bebek takibide yapıyormuş.
Evet canım çol uzak orası ben avrupa yakasındayım eve yakın olsa şmdı baktı kendı doktorumuz kanama bölgesı varmı ne dedı bugunde yatın yarın bakarız taburcu ederız dedı ılaçları alın dedı oyle gıttı neden nıye hıç bışey anlamadım valla paramızla rezıl oluyoruz😔😔

Yaa kuzum çok geçmiş olsun.. inşallah birşey olmayacak bebişe canım, gerekeni yaparlar orada..rabbim korusun bebeğini🤲🤲🤲

Evet canım çol uzak orası ben avrupa yakasındayım eve yakın olsa şmdı baktı kendı doktorumuz kanama bölgesı varmı ne dedı bugunde yatın yarın bakarız taburcu ederız dedı ılaçları alın dedı oyle gıttı neden nıye hıç bışey anlamadım valla paramızla rezıl oluyoruz😔😔
Kuzum nedeni için diyemez birşey ama kanama alanı var mı bakar onu söyler..Allahın izniyle birşey olmayacak 🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun 💐

Çok geçmiş olsun. İnşallah hastaneden 2 bebişinizle sağlıklı bir şekilde ayrılırsınız. Dualarım sizinle Allah yardımcın olsun 🙏

Tabi ki var sende eşinde dikkat edin beslenmenize o süreçte.ilk opuda 4 yumurta toplanmıştı 1 embriyo oluştu- 2. De 9 taneden 4 embriyo oluştu
Bizim beslenmeniz çok iyi hayatımızda sigara alkol bile yok .ama doktor bana dedi bu yemekle içmekle düzelen bir şey diğil..çok erkenden yumurtalarım yaşlanmış diyor..

Bizim beslenmeniz çok iyi hayatımızda sigara alkol bile yok .ama doktor bana dedi bu yemekle içmekle düzelen bir şey diğil..çok erkenden yumurtalarım yaşlanmış diyor..
Doktorum eşime takviye vermişti hatırlamıyorum ismini bana da omega3 takviyeli multivitamin vermişt.kaliteler kesinlikle artıyor sizin ne derece artar bilmiyorum ama beslenmeden ziyade takviye almanız lazım.yumurtan yaşlanmış derken amh dan bahsediyorsun sanırım bunun İçin evet yapacak bişey yok ama en azından olan yumurtaların kalitesini arttırabilirsiniz

Doktorum eşime takviye vermişti hatırlamıyorum ismini bana da omega3 takviyeli multivitamin vermişt.kaliteler kesinlikle artıyor sizin ne derece artar bilmiyorum ama beslenmeden ziyade takviye almanız lazım.yumurtan yaşlanmış derken amh dan bahsediyorsun sanırım bunun İçin evet yapacak bişey yok ama en azından olan yumurtaların kalitesini arttırabilirsiniz
Takviye verdi ikimizede bakalım..bu defa embriyolar genetiğe gidicek..umarım sağlam olanı olur

Back