2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Geçmiş olsun mindamin ama ağrı iyi birsey ağrı olan yerde hareket vardır değişim vardır güzel düşünelim güzel olsun seninde kucağın evlatlarınla dolsun. Kendine dikkat et
Amin canım inşallah bir taraftan ben de öyle düşünüyorum, birşey olmasa ağrı da olmazdı, inşallah bebişlerim benimledir

Evet kuzum öyle olur doğal transferde..çünkü sende progesteron salgılayan corpus luteum kisti var ve 12.haftaya kadar bu görevi sürdürecek..inşallah kanaman olmazsa ilaca ihtiyacın olmaz, sağlıcakla ilerlesin inşallah

Cevap için çok teşekkür ederim gerçekten çok aydınlatıcı oldu

Ay çpk geçmış olsun canım ınşallah kötü bışey yoktur ıçını ferah tut az kaldı şurada pozıtıfı gorucez ınşallah

Benimde taze transfer doktorum kalp atışında keseceğiz dedi banada dört gözle bekliyorum

Kızlar İstanbul'a taşındım şükür yavaş yavaş yerleşiyorum ama iş yaptıkça geriliyorum ablam var saolsun bana hiç ağır kaldirtmiyor ama ister istemez oraya buraya koşturmak bile yoruyor Mindamin canım bende yaptım öyle işler Allah'ın izniyle seninle can can 1 gün kaldı teste guzel haberler alacağız inşallah

Canım çok geçmiş olsun off bende çok sık yaşıyordum bi ara idrar yolu enfeksiyonu çok zor gerçektendikkat et kendine çabucak atlatırsın inşallah

Saolasin canım ben bir ara yilmistim artık yani korkuyorum ya başıma geliyor
Canım ben o süreçte turna yemişi(cranberry) çok tükettim bir arkadaşıma doktoru önermişti belki faydasını görürsün sende bir araştır istersen bende korkuyorum hala valla bide daha hassas bir süreçteyiz ya fazla tedirgin oluyor insan.

Valla herşey olmuş olabilir benim normalde de çok hassas başka bir yerde tuvalete gireyim hemen etkiliyor kronik gibi bişey umarım düzelir yaa
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda düzelir. Hamilelikte çok sık oluyormuş galiba. İlaçla düzeliyormuş.

Allah yardımcın olsun canım. Kadınız hiç bişey yapmasak dediğimizde bile çok tonla iş yapıyoruz.

Amin canım inşallah inşallah sıkıntısız çabucak yerleşirsin..hayırlı olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…