Amin canım inşallahGeçmiş olsun mindamin ama ağrı iyi birsey ağrı olan yerde hareket vardır değişim vardırgüzel düşünelim güzel olsun seninde kucağın evlatlarınla dolsun. Kendine dikkat et
Evet kuzum öyle olur doğal transferde..çünkü sende progesteron salgılayan corpus luteum kisti var ve 12.haftaya kadar bu görevi sürdürecek..inşallah kanaman olmazsa ilaca ihtiyacın olmaz, sağlıcakla ilerlesin inşallahBu arada ben keseyi görünce ilacımı kestim merkez öyle istedi. Taze transfer olduğu için önermiyoruz dedi. Çok net konuşunca mecbur kaldım şu an sadece vitamin kullanıyorum. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı
Cevap için çok teşekkür ederim gerçekten çok aydınlatıcı olduEvet kuzum öyle olur doğal transferde..çünkü sende progesteron salgılayan corpus luteum kisti var ve 12.haftaya kadar bu görevi sürdürecek..inşallah kanaman olmazsa ilaca ihtiyacın olmaz, sağlıcakla ilerlesin inşallah❤
Anlayamadım ne demek istediğinizi kusura bakmayın neye odaklanmayım?Sizin düşme sebebi nedir buna odaklanmalısım artık nacizane fikrim
Ay çpk geçmış olsun canım ınşallah kötü bışey yoktur ıçını ferah tut az kaldı şurada pozıtıfı gorucez ınşallahKardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuşben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
İnşallah canım saolasin inşallah kötü etkilemez .Canım geçmiş olsun bu sık yaşanan bir durum gebelerde..bol su içmeye devam et gebelerin kullanabilecekleri ilaçlar var doktorun yazar sana rahatlarsın
Benimde taze transfer doktorum kalp atışında keseceğiz dedi banada dört gözle bekliyorumBu arada ben keseyi görünce ilacımı kestim merkez öyle istedi. Taze transfer olduğu için önermiyoruz dedi. Çok net konuşunca mecbur kaldım şu an sadece vitamin kullanıyorum. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı
Bebek neden düşüyor ben hiç hamile kalamadım sizin gebelik oluyor kese oluşuyor ama tutunmuyor neden acabaAnlayamadım ne demek istediğinizi kusura bakmayın neye odaklanmayım?
Valla herşey olmuş olabilir benim normalde de çok hassas başka bir yerde tuvalete gireyim hemen etkiliyor kronik gibi bişeyCanım geçmiş olsun sistit gibi bir şey oldun acaba ğşüttün belkide
Canım çok geçmiş olsun off bende çok sık yaşıyordum bi ara idrar yolu enfeksiyonu çok zor gerçektenKızlar iyi akşamlar, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımı yaparken yanıyor ve yapamadığımda da yanıyor zaten sabaha akşam fitil yapmaktan tahriş oldu artık yarın Doktora gideceğim sanırım bol suda içiyorum ama anlamadım çokta dikkat ediyorum ama bu taşınan telaşına çok dikkat edemedim sanırım
Saolasin canım ben bir ara yilmistim artık yani korkuyorum ya başıma geliyorCanım çok geçmiş olsun off bende çok sık yaşıyordum bi ara idrar yolu enfeksiyonu çok zor gerçektendikkat et kendine çabucak atlatırsın inşallah
Canım ben o süreçte turna yemişi(cranberry) çok tükettim bir arkadaşıma doktoru önermişti belki faydasını görürsün sende bir araştır istersen bende korkuyorum hala valla bide daha hassas bir süreçteyiz ya fazla tedirgin oluyor insan.Saolasin canım ben bir ara yilmistim artık yani korkuyorum ya başıma geliyor
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda düzelir. Hamilelikte çok sık oluyormuş galiba. İlaçla düzeliyormuş.Valla herşey olmuş olabilir benim normalde de çok hassas başka bir yerde tuvalete gireyim hemen etkiliyor kronik gibi bişeyumarım düzelir yaa
Allah yardımcın olsun canım. Kadınız hiç bişey yapmasak dediğimizde bile çok tonla iş yapıyoruz.Kızlar İstanbul'a taşındım şükür yavaş yavaş yerleşiyorum ama iş yaptıkça geriliyorum ablam var saolsun bana hiç ağır kaldirtmiyor ama ister istemez oraya buraya koşturmak bile yoruyorMindamin canım bende yaptım öyle işler Allah'ın izniyle seninle can can 1 gün kaldı teste guzel haberler alacağız inşallah
Aminn inşallah tutunmuştur bebişlerimAy çpk geçmış olsun canım ınşallah kötü bışey yoktur ıçını ferah tut az kaldı şurada pozıtıfı gorucez ınşallah
Amin canım inşallahKızlar İstanbul'a taşındım şükür yavaş yavaş yerleşiyorum ama iş yaptıkça geriliyorum ablam var saolsun bana hiç ağır kaldirtmiyor ama ister istemez oraya buraya koşturmak bile yoruyorMindamin canım bende yaptım öyle işler Allah'ın izniyle seninle can can 1 gün kaldı teste guzel haberler alacağız inşallah
Teşekkür ederim cevap için. Sizede çok geçmiş olsun. Yeni evinizde hayırlı olsun.Benimde taze transfer doktorum kalp atışında keseceğiz dedi banada dört gözle bekliyorum
Anladım evet acıkcası embriyo larımız içinde kaliteli dediler hep ama genetiğide göndermek istemedik biz nasip kısmet sanırım bazıların ilk transferde tutuyor bazıların 4 5Bebek neden düşüyor ben hiç hamile kalamadım sizin gebelik oluyor kese oluşuyor ama tutunmuyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?