Ben buraya sanırım kendimi çok panikatak evhamlı tüh tüh şekilde yansıttım yazarken maalesef tam olarak ne söylemeye çalıştığımızı karşıdakine geçiremiyoruz. Burdan bir kaç kişi daha kendimi çok yıprattığını söyledi toplu cvp vermek istedim. Ben aslında tüh olmuyo napıcaz şimdi dünyanın sonu modunda değilim. Evet üzülüyorum ama herşeyin allahtan geldiğini biliyorum. Burda sadece aynı duyguları paylaştığımız için size açık açık şöyle oldu böyle oldu yazıyorum. Sürekli ağlıyormuşum kendime iyi davranmıyormuşum bebekte bunun yüzünden strese giriyor gibi kendimi suçlu hissettirme gibi söylemlerle karşılaştım. Samimi içimden geldiği şekilde buraya mesaj yazıyorum. 30 yaşındayım ve ilk
tüp bebek denemem tecrübesizliklerim var ama bu aşırı stresli sürekli evhamlı yerinde duramayan anlamına gelmesin. Bende stresin iyi gelmeyeceğini biliyorum. Dün biri şey yazmış bi çık dolaş istersen yazmış
yani anne olmaya çalışıyoruz anne adaylarıyla samimi bi şekilde dertleştim diye böyle çocuk gibi bi yüzünü yıka gel söylemleri beni yormaya başladı. Teşekkürler