• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Tek kese canım. Git gel zor olur uzaksa tabi. Bi seferde hepsini çıkartçan aradan öyle düşün :) ben yine tam kaptıramıyorum tabi kendimi. Bi duyalım bakalım kalbini susamın :)
kaç günlük dediler sana , ikimizin aynı gün olmuştu transferi, benimki 5.gün embriyosuydu

Offf ilk günler sigara gibi vurdu aklıma forum😂toparlandım geldim buraya gelince tüp bebek modundan çıkamıyorum sürekli okumak araştırmak istiyorum anlamsızca🙈foruma girmeyince unutup normal hayata devam ediyorum.Sürecim sıkıntılı olduğu için durum böyle yoksa burası çok güzel birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.saat kaçta yaptıracaksın tahlilini Mindamin Mindamin
Bende öyleyim. Bu gruplardan çok şey öğrendim hala da aaa bu böyle mi diyorum.
Hepimizin sorunu aynı olduğu için derdimizi anlayacak birilerinin olması güzel birşey .

Kızlar birşey soracağım şimdi nasıl tarif edilir bilmiyorum 😄 deneyeceğim yine sümük gibi akıntı düşünün ama ciddi böyle incecik yarım parmak uzunluğunda sümük gibi bişi ama içinde kahverengilik oluyor arada hep oluyor böyle endişe etmedim hiç merak ediyorm sadece sebebi fitiller filan mıdır acaba hiç yaşayan oldu mu

Offf ilk günler sigara gibi vurdu aklıma forum😂toparlandım geldim buraya gelince tüp bebek modundan çıkamıyorum sürekli okumak araştırmak istiyorum anlamsızca🙈foruma girmeyince unutup normal hayata devam ediyorum.Sürecim sıkıntılı olduğu için durum böyle yoksa burası çok güzel birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.saat kaçta yaptıracaksın tahlilini Mindamin Mindamin
Canım beniimm❤ doktorum isteği yaptı bugünden sabah bekleme 8 de ver dedi, hemen vericem inşallah beta da yüksek çıkar ve mutlu eder bizi🤲🤲🤲😍

Kızlar birşey soracağım şimdi nasıl tarif edilir bilmiyorum 😄 deneyeceğim yine sümük gibi akıntı düşünün ama ciddi böyle incecik yarım parmak uzunluğunda sümük gibi bişi ama içinde kahverengilik oluyor arada hep oluyor böyle endişe etmedim hiç merak ediyorm sadece sebebi fitiller filan mıdır acaba hiç yaşayan oldu mu
Evet kuzum akıntı o, kötü kokulu ve sarı renkte olmadıktan sonra sıkıntı yok canım

Kızlar biraz önce fitil yapmak için lavaboya girdim fitili yaptığım aparatta pembe kan vardı. Hemen hemşireyi aradım bugün kan sulandırıcıları yapma fitili de elinle yap dedi. Dinlen yerleşme kanaması da olabilir dedi ama benim bugün 10. Günüm . 10. Günde yerleşme kanaması duyan, olan, bilen oldu mu?

Back