2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar 2. Ve 3. Transferi yaptırırken önceki tedavilerden farklı olarak ne uyguladı doktorlarınız? Yoksa ilaçları filan aynı dozlarda damı verdiler yükselttiler mi?

Kızlar 2. Ve 3. Transferi yaptırırken önceki tedavilerden farklı olarak ne uyguladı doktorlarınız? Yoksa ilaçları filan aynı dozlarda damı verdiler yükselttiler mi?
Bana 2.transferde doktor oksapar başlattı onun dışında diğer ilaçlarımda fark olmadı. Estrofemi 1.transfere göre 1 doz az kullandım. Ama rahim kalınlığı kontrolde 1 transferde 7mm Di. 2. Transferin kontrolünde 8.6 olmuştu.

cok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah , biz şehir dışından geliyoruz diye de geç çağırmış olabilirler, 21inde gidicez, kan değerlerimiz yakındı ya sende tek kese mi vardı, benim tek embriyo transferi oldu ama bi umut 2ye bölünmüştür diye bekliyorum :)

Transfer sonrası 12 gün kan değeri 142 çıktı düşük gibi mi biraz sanki?
Hayır hayır hiç sayılara takılmayın düşük değil . İki gün somraki kan değerinizle kıyaslandığında daha net sağlıklı bilgi verecektir doktorunuz. Hayırlı olsun tebrik ederim dondurulmuş embriyo muydu?

Çok güzel canım benim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza inşallah

Evet dondurulmuş tek embriyo 5.gün düşük gibi geldi de emin olamadım teşekkür ederim.

Tek kese canım. Git gel zor olur uzaksa tabi. Bi seferde hepsini çıkartçan aradan öyle düşün :) ben yine tam kaptıramıyorum tabi kendimi. Bi duyalım bakalım kalbini susamın :)

Offf ilk günler sigara gibi vurdu aklıma forumtoparlandım geldim buraya gelince tüp bebek modundan çıkamıyorum sürekli okumak araştırmak istiyorum anlamsızcaforuma girmeyince unutup normal hayata devam ediyorum.Sürecim sıkıntılı olduğu için durum böyle yoksa burası çok güzel birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.saat kaçta yaptıracaksın tahlilini Mindamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…