Amin canım inşallahKuzum endişelenme. Bazen insanın basireti bağlanıyor yapmaması gerekeni yapıyor ama sen şimdi dinlen ayaklarını uzat. Meyvelerini de al yanına aç güzel bir film izle keyfine bak. İnşallah her şry güzel olacak 2 gün kaldı
Çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdiKardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuşben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
Evet aslında öyle de eşime kızdım hoş keskin sirke küpüne zarar, ben merdivene çıktım takmaya başladım bir metre kala haa ordan mı takılacaktı in de ben takim demez mi bana.. dedim uç şimdi üstüne, ama geçti çok şükür, gerinmeye bağlı oldu sanırımSenin bizi telkin ettiğin gibi biz seni telkin edelim bu defa. Hiç canını sıkma bir şey olmamıştır. Senin gibi güzel kalpli bir anneyi bırakıp gitmez o güzel bebiş. Ama bence artık tüm işleri biraz ağırdan mı alsan
Evet çok şükür geçti ağrı iyiyim canim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi
Oh süper rica ederim canım. Bir daha olmasın inşallahYatınca geçti yaa iyiyim şimdi çok şükür, teşekkür ederim canım ❤
Benim de transferden sonraki günlerde yorulduğumda karın ağrım artıyordu. Bence hiçbir sıkıntı olmazYatınca geçti yaa iyiyim şimdi çok şükür, teşekkür ederim canım ❤
Oh çok sevindim valla iyi olunYatınca geçti yaa iyiyim şimdi çok şükür, teşekkür ederim canım ❤
Ben de meyve toplamaya gittim, annem sürekli söylendi aman uzanma diyeCanım bu arada ben yükseğe uzanmanın tehlikeli olduğunu bilmiyordumdoktor söylemedi bende araştırmadım. Test gününe kadar ne kadar uzandım bahçedeki ağaçlara. Asma yaprağı topladım uzanarak. Sonra senin bir yorumunda gördüm Allah razı olsun ne kadar bilgisizmişim dedim. ama çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Evet aynen öyle aslındaBenim de transferden sonraki günlerde yorulduğumda karın ağrım artıyordu. Bence hiçbir sıkıntı olmazevet bizim elimizden geleni yapmamız, olabildiğince dikkatli olmamız gerekiyor ama bundan sonrası da kısmet Nasibimizde varsa biz uzansak da atlayıp zıplasak da gelecekler aslında
Annem de köyde şu an sakın birşey yapma biz halanla gelir yaparız diyor banaBen de meyve toplamaya gittim, annem sürekli söylendi aman uzanma diyeçok şükür bende de sıkıntı olmadı bi kalp atışını duyayım daha bayram temizliği var
Oh çok şükürBen de meyve toplamaya gittim, annem sürekli söylendi aman uzanma diyeçok şükür bende de sıkıntı olmadı bi kalp atışını duyayım daha bayram temizliği var
Canım geçmiş olsun bu sık yaşanan bir durum gebelerde..bol su içmeye devam et gebelerin kullanabilecekleri ilaçlar var doktorun yazar sana rahatlarsınKızlar iyi akşamlar, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımı yaparken yanıyor ve yapamadığımda da yanıyor zaten sabaha akşam fitil yapmaktan tahriş oldu artık yarın Doktora gideceğim sanırım bol suda içiyorum ama anlamadım çokta dikkat ediyorum ama bu taşınan telaşına çok dikkat edemedim sanırım
Canım Allah bildiği gibi yapıyo zaten bundan şüphen olmasın. Burda ona buna beddua etmek yerine içindeki vesvese ve fesatlığı nasıl yokedersin ona odaklan. Kalite derken karşında akedemisyen var. sizin gibi klavye başında atıp tutmayı ego sayan saygısız seviyesiz insanlarla muhatap olacak değilim. Burada demagoji yapıp insanların bilimsel yada psikolojik destek almasını engelleme lütfen senin gibi birini kaile aldığım son msjım. Allah yardımcın olsunIsrarla kötü neden düşüneyim? Değerim düşük çıktı ve size sordum böyle olan var mı bu nedir diye sağolsun bi kaç kişi cvp verdi. Samimi şekilde olan
Kaliteni belli ettin. Senin de desteğin bu kadarmış git 30 tane test yap ne demek ya sen benim bugün acılı olduğumu bilmiyor musun yazıklar olsun. Seninle muhatap olmicam insanlar da görsün kaliteni Allah bildiği gibi yapsın.
Güle güle. Ama sanki tekrar geleceksin hamileyim demek içinKızlar aranızdan ayrılıyorum. Buraya kadarmış olmadı. Hepiniz inşallah bebişlerine kavuşursunuz. Belki bir gün bende kavuşurum. Değerimin çok düşük olduğunu biliyorum keşke elimden bişey gelse neyse hoşçakalın
Canım geçmiş olsun sistit gibi bir şey oldun acaba ğşüttün belkideKızlar iyi akşamlar, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımı yaparken yanıyor ve yapamadığımda da yanıyor zaten sabaha akşam fitil yapmaktan tahriş oldu artık yarın Doktora gideceğim sanırım bol suda içiyorum ama anlamadım çokta dikkat ediyorum ama bu taşınan telaşına çok dikkat edemedim sanırım
öyle düşünmemek lazım ama işte geçmiş tecrübeleri unutamıyor insan . benim de oğlumdan önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu. 8 haftayı atlatana kadar ölmüştüm ama o korku gitmiyor. keşke unutabilsek normal şekilde hamile kalanlar gibi bakabilsek.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBende sıfır belirti hiçbirşey yokhayır kalp atışı duymadık cok küçüktü gittiğimde sadece kese vardı. Geçen sefer transferimde kanama sonrası kesem bozulup bebek gelişmeyince kalbi bile duyamamaıştım o yüzden şuan en büyük korkun kabusum çarşamba görsem rahatlasam diye dua edip oturuyorm her dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?