2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin canım inşallah aynen öyle yaptım film izliyorum eşim geldi şimdi hizmet ettiriyorum kendime, korkuttum onu

Çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi

Evet aslında öyle de eşime kızdım hoş keskin sirke küpüne zarar, ben merdivene çıktım takmaya başladım bir metre kala haa ordan mı takılacaktı in de ben takim demez mi bana.. dedim uç şimdi üstüne, ama geçti çok şükür, gerinmeye bağlı oldu sanırım

Yatınca geçti yaa iyiyim şimdi çok şükür, teşekkür ederim canım ❤
Benim de transferden sonraki günlerde yorulduğumda karın ağrım artıyordu. Bence hiçbir sıkıntı olmaz evet bizim elimizden geleni yapmamız, olabildiğince dikkatli olmamız gerekiyor ama bundan sonrası da kısmet Nasibimizde varsa biz uzansak da atlayıp zıplasak da gelecekler aslında

Ben de meyve toplamaya gittim, annem sürekli söylendi aman uzanma diye çok şükür bende de sıkıntı olmadı bi kalp atışını duyayım daha bayram temizliği var

Evet aynen öyle aslında

Ben de meyve toplamaya gittim, annem sürekli söylendi aman uzanma diye çok şükür bende de sıkıntı olmadı bi kalp atışını duyayım daha bayram temizliği var
Annem de köyde şu an sakın birşey yapma biz halanla gelir yaparız diyor banacanım anam❤

Oh çok şükür Yok yok sen yine de çok yorma canım kendini temizlikle falan. Ben en son dip bucak temizlik yaptığımın ertesi günü kanamam oldu dr temizlik yapmayı yasakladı. İnşallah öyle bir durum yaşamazsın

Kızlar iyi akşamlar, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımı yaparken yanıyor ve yapamadığımda da yanıyor zaten sabaha akşam fitil yapmaktan tahriş oldu artık yarın Doktora gideceğim sanırım bol suda içiyorum ama anlamadım çokta dikkat ediyorum ama bu taşınan telaşına çok dikkat edemedim sanırım

Canım geçmiş olsun bu sık yaşanan bir durum gebelerde..bol su içmeye devam et gebelerin kullanabilecekleri ilaçlar var doktorun yazar sana rahatlarsın

Canım Allah bildiği gibi yapıyo zaten bundan şüphen olmasın. Burda ona buna beddua etmek yerine içindeki vesvese ve fesatlığı nasıl yokedersin ona odaklan. Kalite derken karşında akedemisyen var. sizin gibi klavye başında atıp tutmayı ego sayan saygısız seviyesiz insanlarla muhatap olacak değilim. Burada demagoji yapıp insanların bilimsel yada psikolojik destek almasını engelleme lütfen senin gibi birini kaile aldığım son msjım. Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun mindamin ama ağrı iyi birsey ağrı olan yerde hareket vardır değişim vardır güzel düşünelim güzel olsun seninde kucağın evlatlarınla dolsun. Kendine dikkat et

Bu arada ben keseyi görünce ilacımı kestim merkez öyle istedi. Taze transfer olduğu için önermiyoruz dedi. Çok net konuşunca mecbur kaldım şu an sadece vitamin kullanıyorum. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı

Güle güle. Ama sanki tekrar geleceksin hamileyim demek için

Canım geçmiş olsun sistit gibi bir şey oldun acaba ğşüttün belkide

öyle düşünmemek lazım ama işte geçmiş tecrübeleri unutamıyor insan . benim de oğlumdan önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu. 8 haftayı atlatana kadar ölmüştüm ama o korku gitmiyor. keşke unutabilsek normal şekilde hamile kalanlar gibi bakabilsek.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…