- 8 Ocak 2023
- 736
- 1.257
- 43
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınİlk kan testimi verdim sonuç bekliyorum heyecanlandım resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınİlk kan testimi verdim sonuç bekliyorum heyecanlandım resmen
İnşallah güzel bir beta değeri çıkar canımİlk kan testimi verdim sonuç bekliyorum heyecanlandım resmen
Bende bir değişiklik yapmadı canım, aynı dozlarda kullandım ilaçlarıKızlar 2. Ve 3. Transferi yaptırırken önceki tedavilerden farklı olarak ne uyguladı doktorlarınız? Yoksa ilaçları filan aynı dozlarda damı verdiler yükselttiler mi?
Bana 2.transferde doktor oksapar başlattı onun dışında diğer ilaçlarımda fark olmadı. Estrofemi 1.transfere göre 1 doz az kullandım. Ama rahim kalınlığı kontrolde 1 transferde 7mm Di. 2. Transferin kontrolünde 8.6 olmuştu.Kızlar 2. Ve 3. Transferi yaptırırken önceki tedavilerden farklı olarak ne uyguladı doktorlarınız? Yoksa ilaçları filan aynı dozlarda damı verdiler yükselttiler mi?
cok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah , biz şehir dışından geliyoruz diye de geç çağırmış olabilirler, 21inde gidicez, kan değerlerimiz yakındı ya sende tek kese mi vardı, benim tek embriyo transferi oldu ama bi umut 2ye bölünmüştür diye bekliyorum :)
Hayır hayır hiç sayılara takılmayın düşük değil . İki gün somraki kan değerinizle kıyaslandığında daha net sağlıklı bilgi verecektir doktorunuz. Hayırlı olsun tebrik ederim dondurulmuş embriyo muydu?Transfer sonrası 12 gün kan değeri 142 çıktı düşük gibi mi biraz sanki?
Evet dondurulmuş tek embriyo 5.gün düşük gibi geldi de emin olamadım teşekkür ederim.Hayır hayır hiç sayılara takılmayın düşük değil . İki gün somraki kan değerinizle kıyaslandığında daha net sağlıklı bilgi verecektir doktorunuz. Hayırlı olsun tebrik ederim dondurulmuş embriyo muydu?
Canim gayet güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah ben de yarın vericem, inşallah böyle pozitif görürüm 2 gün sonraki katlanma değeri önemli olanTransfer sonrası 12 gün kan değeri 142 çıktı düşük gibi mi biraz sanki?
Benim ikizlerde 11.gün değerim 2000 lere yakın çıkmıştı senin böyle bşy çıkıcak inşallahCanim gayet güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah ben de yarın vericem, inşallah böyle pozitif görürüm 2 gün sonraki katlanma değeri önemli olan
Bende kan verdim bekliyorum. İdrar testinde çıkmıştı ama kan garantilidir.İlk kan testimi verdim sonuç bekliyorum heyecanlandım resmen
Hayırlı olsun çok güzel çıkmış artışları da inşallah çok güzel katlana katlana çıkarTransfer sonrası 12 gün kan değeri 142 çıktı düşük gibi mi biraz sanki?
Hadi inşallah güzel sonuçlarınız olsunBende kan verdim bekliyorum. İdrar testinde çıkmıştı ama kan garantilidir.
Çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun çok güzel çıkmış artışları da inşallah çok güzel katlana katlana çıkar
Tek kese canım. Git gel zor olur uzaksa tabi. Bi seferde hepsini çıkartçan aradan öyle düşün :) ben yine tam kaptıramıyorum tabi kendimi. Bi duyalım bakalım kalbini susamın :)cok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah , biz şehir dışından geliyoruz diye de geç çağırmış olabilirler, 21inde gidicez, kan değerlerimiz yakındı ya sende tek kese mi vardı, benim tek embriyo transferi oldu ama bi umut 2ye bölünmüştür diye bekliyorum :)
Tebrikler sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallahTransfer sonrası 12 gün kan değeri 142 çıktı düşük gibi mi biraz sanki?