• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Geçmiş olsun mindamin ama ağrı iyi birsey ağrı olan yerde hareket vardır değişim vardır 😊 güzel düşünelim güzel olsun seninde kucağın evlatlarınla dolsun. Kendine dikkat et😚😚
Amin canım inşallah 🤲🥰bir taraftan ben de öyle düşünüyorum, birşey olmasa ağrı da olmazdı, inşallah bebişlerim benimledir🤲🤲🤲

Bu arada ben keseyi görünce ilacımı kestim merkez öyle istedi. Taze transfer olduğu için önermiyoruz dedi. Çok net konuşunca mecbur kaldım şu an sadece vitamin kullanıyorum. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı
Evet kuzum öyle olur doğal transferde..çünkü sende progesteron salgılayan corpus luteum kisti var ve 12.haftaya kadar bu görevi sürdürecek..inşallah kanaman olmazsa ilaca ihtiyacın olmaz, sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲

Evet kuzum öyle olur doğal transferde..çünkü sende progesteron salgılayan corpus luteum kisti var ve 12.haftaya kadar bu görevi sürdürecek..inşallah kanaman olmazsa ilaca ihtiyacın olmaz, sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲
Cevap için çok teşekkür ederim gerçekten çok aydınlatıcı oldu 😊😊🥰😚

Kardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuş😡🤬ben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti😡
Ay çpk geçmış olsun canım ınşallah kötü bışey yoktur ıçını ferah tut az kaldı şurada pozıtıfı gorucez ınşallah🙏🙏❤️

Bu arada ben keseyi görünce ilacımı kestim merkez öyle istedi. Taze transfer olduğu için önermiyoruz dedi. Çok net konuşunca mecbur kaldım şu an sadece vitamin kullanıyorum. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı
Benimde taze transfer doktorum kalp atışında keseceğiz dedi banada dört gözle bekliyorum 🤲

Kızlar İstanbul'a taşındım şükür yavaş yavaş yerleşiyorum ama iş yaptıkça geriliyorum ablam var saolsun bana hiç ağır kaldirtmiyor ama ister istemez oraya buraya koşturmak bile yoruyor Mindamin Mindamin canım bende yaptım öyle işler Allah'ın izniyle seninle can can 1 gün kaldı teste guzel haberler alacağız inşallah 😀☺️

Kızlar iyi akşamlar, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımı yaparken yanıyor ve yapamadığımda da yanıyor zaten sabaha akşam fitil yapmaktan tahriş oldu artık yarın Doktora gideceğim sanırım bol suda içiyorum ama anlamadım çokta dikkat ediyorum ama bu taşınan telaşına çok dikkat edemedim sanırım 🫣
Canım çok geçmiş olsun off bende çok sık yaşıyordum bi ara idrar yolu enfeksiyonu çok zor gerçekten🤦🏻‍♀️dikkat et kendine çabucak atlatırsın inşallah

Saolasin canım ben bir ara yilmistim artık yani korkuyorum ya başıma geliyor 🤦
Canım ben o süreçte turna yemişi(cranberry) çok tükettim bir arkadaşıma doktoru önermişti belki faydasını görürsün sende bir araştır istersen bende korkuyorum hala valla bide daha hassas bir süreçteyiz ya fazla tedirgin oluyor insan.

Kızlar İstanbul'a taşındım şükür yavaş yavaş yerleşiyorum ama iş yaptıkça geriliyorum ablam var saolsun bana hiç ağır kaldirtmiyor ama ister istemez oraya buraya koşturmak bile yoruyor Mindamin Mindamin canım bende yaptım öyle işler Allah'ın izniyle seninle can can 1 gün kaldı teste guzel haberler alacağız inşallah 😀☺️
Allah yardımcın olsun canım. Kadınız hiç bişey yapmasak dediğimizde bile çok tonla iş yapıyoruz.

Amin canım inşallah 🤲🤲🤲🥰inşallah sıkıntısız çabucak yerleşirsin..hayırlı olsun tekrar

Back