2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Keşke bende senin gibi pozitif düşünebilsem ama olsaydı idrarda muhakkak cıkardı allahım nasip etmedi vardır bie hayır
Aynen öyle vardır bir hayır. Vakti saati gelmemiştir. Rabbim bilir en iyi zamanını. Ama kaset test yüzünden de moral bozmak olmaz ki. Yarın beta değerin bakılır olmadıysa da üzüntünü o zaman yaşarsın. Şimdi net olmayan bir şey için üzülüp (varsa bence olabilir) bebişin de canını sıkma annesi. Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah

Teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsun inşallah yarın bir mucize olur

Ben normalde transferden 2-3 gün önce çatlatma iğnesi yaptım o yüzden kafam karıştı
Her doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparım

Her doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparım
Bende dayanamayıp hep erken test yaptım ama çatlatmanın etkisi 8 günde geçiyor senin yarım doz onu bilemiyorum ama cumartesi yapsan sonuç alırsın diye düşünüyorum

Pesperuu senin nasıl gidiyor:)
Var mı bebisle ilgili herhangi bir belirtin vs benim arada kasık yoklması dışında hiiiiçbirşeyim yok sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…