Kuzum bugün 9.gün değil ki 6.gün :/Tebrikler canım çatlatma değildir 9. Gün bu kadar etki etmez bende hep çatlatma sonrası test yaptım kalmamıştır etkisi
Ben bilmiyorum canım ondan olur mu. Ama bariz belli çift çizgi çıkmışAmin canım inş 3 gün önce yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuştum ondan olabilir mi
Valla emin değilim canım tam sevinemedim bileBen bilmiyorum canım ondan olur mu. Ama bariz belli çift çizgi çıkmış
Canım inşallah yarın beta değerin yüksek çıkar inşallah test bozukturTransferimin 10. Günü yarın kan tahliline gidecegim fakat bugun idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgünüm bu üçüncü deneme çok yoruldum
Keşke bende senin gibi pozitif düşünebilsem ama olsaydı idrarda muhakkak cıkardı allahım nasip etmedi vardır bie hayırCanım inşallah yarın beta değerin yüksek çıkar inşallah test bozukturüzme kendini yarın belli olur.
Aynen öyle vardır bir hayır. Vakti saati gelmemiştir. Rabbim bilir en iyi zamanını. Ama kaset test yüzünden de moral bozmak olmaz ki. Yarın beta değerin bakılır olmadıysa da üzüntünü o zaman yaşarsın. Şimdi net olmayan bir şey için üzülüp (varsa bence olabilir) bebişin de canını sıkma annesi. Rabbim sağlıkla tutundursun inşallahKeşke bende senin gibi pozitif düşünebilsem ama olsaydı idrarda muhakkak cıkardı allahım nasip etmedi vardır bie hayır
Çatlatmayı transferden 3 gün önce yapmadın mi ben mi yanlış anladımKuzum bugün 9.gün değil ki 6.gün :/
Teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsun inşallah yarın bir mucize olurAynen öyle vardır bir hayır. Vakti saati gelmemiştir. Rabbim bilir en iyi zamanını. Ama kaset test yüzünden de moral bozmak olmaz ki. Yarın beta değerin bakılır olmadıysa da üzüntünü o zaman yaşarsın. Şimdi net olmayan bir şey için üzülüp (varsa bence olabilir) bebişin de canını sıkma annesi. Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah
3 gün sonra yapıldı kuzumÇatlatmayı transferden 3 gün önce yapmadın mi ben mi yanlış anladım
5haziranda yarım doz çatlatma iğnesi vuruldun o zaman testi biraz erken yapmışsın etkisi vardır mutlaka iğnenin ama inşallah bebişinde tutunmuştur3 gün sonra yapıldı kuzum
Ben normalde transferden 2-3 gün önce çatlatma iğnesi yaptım o yüzden kafam karıştı3 gün sonra yapıldı kuzum
Her doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparımBen normalde transferden 2-3 gün önce çatlatma iğnesi yaptım o yüzden kafam karıştı
Bence pozitif çatlama iğnesi de yapsam negatif oluyor etkisi hala devam ediyorken bile bnde.Her doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparım
Bende dayanamayıp hep erken test yaptım ama çatlatmanın etkisi 8 günde geçiyor senin yarım doz onu bilemiyorum ama cumartesi yapsan sonuç alırsın diye düşünüyorumHer doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparım
Biraz daha beklesen daha net sonuç alırsın gibi geliyor banaKuzum bugün 9.gün değil ki 6.gün :/
Evet canım cumartesi yapıcam çünkü benim yarım doz :)Bende dayanamayıp hep erken test yaptım ama çatlatmanın etkisi 8 günde geçiyor senin yarım doz onu bilemiyorum ama cumartesi yapsan sonuç alırsın diye düşünüyorum
Beklicez çare yok :)Biraz daha beklesen daha net sonuç alırsın gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?