Ayyyy inşallah pozitif olur sağlıklaBence pozitif çatlama iğnesi de yapsam negatif oluyor etkisi hala devam ediyorken bile bnde.
Benim beta düzensiz artıyordu ya keseyi gördük devamı için 16 Haziran gün verdi.Boş gebeliği araştırdım çok ama normal gebelikten hiç bir farkı yokmuş ultrason dışında anlaşılmıyor.vücut zaten Şuan hamile çarpıntım var benim nefes nefese kalıyorum birde soramadım doktora ama kese kesin soldaPesperuu senin nasıl gidiyor:)
Var mı bebisle ilgili herhangi bir belirtin vs benim arada kasık yoklması dışında hiiiiçbirşeyim yok sen ne durumdasın
Çok zor bekleyişler inşallah güzel haberler alırız.Benden 2 gün öncesin bende randevuyu erkene alsam mi diyorum ama sonra göremezse filan diye sabret diyorum kendimeEvet yani benimde belirti olmamasının boş gebelikle alakası olamaz o zamanbende kalbi atacak mı büyüyecekmi diye için için yiyorm kendimi pozitifliği elden bırakmadan benimde 14 ü randevum çarşamba gidicez bakalım Pesperuu senin gümbür gümbür gelecekkk
Bir de benim modum hızlı değişir tatlış doktorum bu transferde mahvetti beni toparlanamıyorumEvet yani benimde belirti olmamasının boş gebelikle alakası olamaz o zamanbende kalbi atacak mı büyüyecekmi diye için için yiyorm kendimi pozitifliği elden bırakmadan benimde 14 ü randevum çarşamba gidicez bakalım Pesperuu senin gümbür gümbür gelecekkk
Evet sadece bir günkü dengesizlikten sana %1 ihtimal bile vermiyorım dememesi beni şok etmişti. Fazla yoğunluk be kafa karışıklığına demk geldin belki bişe diyemiyorum.Bir de benim modum hızlı değişir tatlış doktorum bu transferde mahvetti beni toparlanamıyorum
Ikı gundur bendede aşırı var bende aynı senın gıbı acaba gerçekmı pıskolojıkmı yoksa ılaçmı dıyorumKızlarr günaydınnmide bulantıları ne zaman başlıyor bu sabah midem aşırı bulanıyor ilaçlar mi yapıyor yoksa anlayamadım yaşayaniniz var mı? 5+1 iz bugün
Ben boş gebelik yaşadım maalesef, iliklerime kadar hamileydim 8. Haftada belli etmişti kendiniBenim beta düzensiz artıyordu ya keseyi gördük devamı için 16 Haziran gün verdi.Boş gebeliği araştırdım çok ama normal gebelikten hiç bir farkı yokmuş ultrason dışında anlaşılmıyor.vücut zaten Şuan hamile çarpıntım var benim nefes nefese kalıyorum birde soramadım doktora ama kese kesin soldaçünkü solda birşey var
Bence hiic test yapma, en garanti olan kan testini bekleHer doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparım
Yok canim erkene alma, sonra daha erken diye görülmez vs boşuna moralin bozulmasın. Bize de 19unda gel dedi, cumartesi olsun diye 17ye çeksek mi dedik ama aynı şekilde ya erken olursa diye hiç oynamadık doktorun verdiği tarihe randevu aldıkÇok zor bekleyişler inşallah güzel haberler alırız.Benden 2 gün öncesin bende randevuyu erkene alsam mi diyorum ama sonra göremezse filan diye sabret diyorum kendimenasıl geçecek bu günler bilmiyorum aklım hep bebişte ne oldu diye belirsizlik kötü
Merhaba bende 5 haziranda transfer oldum ilk denememiz 12 yumurta vardı 10 u olgunlaştı ama yumurta toplama günü doktorum 7 yumurta toplayabildigini söyledi zaten normaldede 7 yumurtam vardı o yüzden tup bebeğe başladık yaşım 26 bu arada normalde yumurtalama ya girmeden bunun iki üç katı olması lazım benim 7 yumurtam varmış amh 3.41 her neyse 7 yumurtada 4.gune kadar devam etti 6 tane embriyo 8 hucreliydi 1 tanesi 7 hucreli sabahına hastaneye gittik beni odaya aldılar hazırladılar masaya yattım embriyalog geldi ve sadece 2 yumurtanın kaldığını söyledi normal şartlarda doktorumuza eger 2 yumurta falan kalırsa dondururuz tekrar yumurta toplanır demiştik ama o an ne oldu anlamadım işleme başlamak üzerelerdi zaten bırakın ben kalkıyorum diyemedim 2 embriyo transfer edildi bir adet 5aa bir adet 5ab embriyo transgerim yapıldı bugün 4.gun vajinaya hafif ağrılar giriyor ve karın ağrım var sizde ne belirtiler varSevgili anne adayları herkese merhaba. Kimimizin ilk tedavisi olacak . Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız . Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım . Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin
en garantisi kan testi canımBence hiic test yapma, en garanti olan kan testini bekleaz kalmış zaten tahlil gününe, pozitifi öyle gör için rahat etsin
Kuzum yarım doz idrara ne kadar geçer bilemedim şu an belki de hiç geçmez düşük doz çünküCanım yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuş 3 gün önce onun etkisi olabilir mi?
Canım benim ilk önce kanını ver..yaşadığımız süreç zor meşakkatli ama sonucunda mükemmel bir şey var, evlat..benim 4.denemem..her seferinde üzüldüm ama yılmadım çünkü biliyorum ve inanıyorum ki rabbim isteyen, bunun için uğraşan her anne adayını evladına kavuşturacak..onun için yoruldun tabii ama dinleneceksin, kafanı toparlayacaksın ve yılmayacaksın..rabbim hepimizi en güzel zamanda evlatlarımıza kavuşturacakTransferimin 10. Günü yarın kan tahliline gidecegim fakat bugun idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgünüm bu üçüncü deneme çok yoruldum
Canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişlerin sanaMerhaba bende 5 haziranda transfer oldum ilk denememiz 12 yumurta vardı 10 u olgunlaştı ama yumurta toplama günü doktorum 7 yumurta toplayabildigini söyledi zaten normaldede 7 yumurtam vardı o yüzden tup bebeğe başladık yaşım 26 bu arada normalde yumurtalama ya girmeden bunun iki üç katı olması lazım benim 7 yumurtam varmış amh 3.41 her neyse 7 yumurtada 4.gune kadar devam etti 6 tane embriyo 8 hucreliydi 1 tanesi 7 hucreli sabahına hastaneye gittik beni odaya aldılar hazırladılar masaya yattım embriyalog geldi ve sadece 2 yumurtanın kaldığını söyledi normal şartlarda doktorumuza eger 2 yumurta falan kalırsa dondururuz tekrar yumurta toplanır demiştik ama o an ne oldu anlamadım işleme başlamak üzerelerdi zaten bırakın ben kalkıyorum diyemedim 2 embriyo transfer edildi bir adet 5aa bir adet 5ab embriyo transgerim yapıldı bugün 4.gun vajinaya hafif ağrılar giriyor ve karın ağrım var sizde ne belirtiler var
Ben de çok sivilceliyimdir normalde ama hepsi geçti şuan cildim tertemizHanımlar bir sorum olucak size. Sivilce problemi yaşayan var mı aranızda? Normalde çok sivilce çıkaran biri değilim, çıkarsa da tek tek çıkarYüzümün her yerinde ayrı bi sivilce çıktı ilaç da sadece progestan fitil kullanıyorum, normal midir yaa gecer mi
Kuzum bence pozitifsin 3 gün geçti ve yarım doz idrarda görünmez diye düşünüyorum
Ayy canım benim inşallah musmutlu verirsin haberini. İlaçlarımı da bıraktırdı söylediğin doğru olabilir inanılmaz yoğun 2 odaya hasta alıyorlar adam ordan çıkıp öbürüne giriyor 2 dk göremedim benim annemde biliyor o yüzden belli etmese de hop oturup hop kalkıyor.Biran önce git sende için rahatlar 1 gün 1 gündürEvet sadece bir günkü dengesizlikten sana %1 ihtimal bile vermiyorım dememesi beni şok etmişti. Fazla yoğunluk be kafa karışıklığına demk geldin belki bişe diyemiyorum.
Bende keşke gitmesem 14 değiş 24 gitsem diyorumeşimin işi ogün müsait diye ogüne gidicem ben inşallahhh bir duysakta ailelerimize söylesek haberi valla elim kalbimde geziyorm
Ayy hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin inşallah canımbende yarın gidicem doktora kalp atışlarını duymaya. İnşallah bir sorun çıkmaz
Çok şükür bende pozitifi gördüm yarın tekrar test yapıcam inşallah güzel şekilde artış gösterirSlm cnm naptin cikti me test sonucun? Benimki elh positiv cikti. Inşaallah ilerler de kalp atisini da goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?