2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Pesperuu senin nasıl gidiyor:)
Var mı bebisle ilgili herhangi bir belirtin vs benim arada kasık yoklması dışında hiiiiçbirşeyim yok sen ne durumdasın
Benim beta düzensiz artıyordu ya keseyi gördük devamı için 16 Haziran gün verdi.Boş gebeliği araştırdım çok ama normal gebelikten hiç bir farkı yokmuş ultrason dışında anlaşılmıyor.vücut zaten Şuan hamile çarpıntım var benim nefes nefese kalıyorum birde soramadım doktora ama kese kesin solda çünkü solda birşey var

Evet yani benimde belirti olmamasının boş gebelikle alakası olamaz o zaman bende kalbi atacak mı büyüyecekmi diye için için yiyorm kendimi pozitifliği elden bırakmadan benimde 14 ü randevum çarşamba gidicez bakalım Pesperuu senin gümbür gümbür gelecekkk

Çok zor bekleyişler inşallah güzel haberler alırız.Benden 2 gün öncesin bende randevuyu erkene alsam mi diyorum ama sonra göremezse filan diye sabret diyorum kendime nasıl geçecek bu günler bilmiyorum aklım hep bebişte ne oldu diye belirsizlik kötü

Bir de benim modum hızlı değişir tatlış doktorum bu transferde mahvetti beni toparlanamıyorum

Bir de benim modum hızlı değişir tatlış doktorum bu transferde mahvetti beni toparlanamıyorum
Evet sadece bir günkü dengesizlikten sana %1 ihtimal bile vermiyorım dememesi beni şok etmişti. Fazla yoğunluk be kafa karışıklığına demk geldin belki bişe diyemiyorum.
Bende keşke gitmesem 14 değiş 24 gitsem diyorum eşimin işi ogün müsait diye ogüne gidicem ben inşallahhh bir duysakta ailelerimize söylesek haberi valla elim kalbimde geziyorm

Kızlarr günaydınnmide bulantıları ne zaman başlıyor bu sabah midem aşırı bulanıyor ilaçlar mi yapıyor yoksa anlayamadım yaşayaniniz var mı? 5+1 iz bugün
Ikı gundur bendede aşırı var bende aynı senın gıbı acaba gerçekmı pıskolojıkmı yoksa ılaçmı dıyorumama hepsı belırtı 5hafta sonra başlarmış yanı hamıleyız canım normal herşeye razıyız yeterkı saglıcakla gelsın bu cıvcıvler

Ben boş gebelik yaşadım maalesef, iliklerime kadar hamileydim 8. Haftada belli etmişti kendini

Yok canim erkene alma, sonra daha erken diye görülmez vs boşuna moralin bozulmasın. Bize de 19unda gel dedi, cumartesi olsun diye 17ye çeksek mi dedik ama aynı şekilde ya erken olursa diye hiç oynamadık doktorun verdiği tarihe randevu aldık

Merhaba bende 5 haziranda transfer oldum ilk denememiz 12 yumurta vardı 10 u olgunlaştı ama yumurta toplama günü doktorum 7 yumurta toplayabildigini söyledi zaten normaldede 7 yumurtam vardı o yüzden tup bebeğe başladık yaşım 26 bu arada normalde yumurtalama ya girmeden bunun iki üç katı olması lazım benim 7 yumurtam varmış amh 3.41 her neyse 7 yumurtada 4.gune kadar devam etti 6 tane embriyo 8 hucreliydi 1 tanesi 7 hucreli sabahına hastaneye gittik beni odaya aldılar hazırladılar masaya yattım embriyalog geldi ve sadece 2 yumurtanın kaldığını söyledi normal şartlarda doktorumuza eger 2 yumurta falan kalırsa dondururuz tekrar yumurta toplanır demiştik ama o an ne oldu anlamadım işleme başlamak üzerelerdi zaten bırakın ben kalkıyorum diyemedim 2 embriyo transfer edildi bir adet 5aa bir adet 5ab embriyo transgerim yapıldı bugün 4.gun vajinaya hafif ağrılar giriyor ve karın ağrım var sizde ne belirtiler var

Transferimin 10. Günü yarın kan tahliline gidecegim fakat bugun idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgünüm bu üçüncü deneme çok yoruldum
Canım benim ilk önce kanını ver..yaşadığımız süreç zor meşakkatli ama sonucunda mükemmel bir şey var, evlat..benim 4.denemem..her seferinde üzüldüm ama yılmadım çünkü biliyorum ve inanıyorum ki rabbim isteyen, bunun için uğraşan her anne adayını evladına kavuşturacak..onun için yoruldun tabii ama dinleneceksin, kafanı toparlayacaksın ve yılmayacaksın..rabbim hepimizi en güzel zamanda evlatlarımıza kavuşturacak

Canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişlerin sana yaşın dolayısıyla şanslısın inşallah pozitifi göreceksin ben 3 haziranda transfer oldum ve inan kalitelerini de sormadım, zira embriyolar anne karnına girince bozuk, düşük kaliteli bile olsalar kendini onarıp tamamlayıp sağlam hale gelebiliyor..bende ne zamandı hatırlamıyorum 2.veya 3.gün sabahı şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım ve bir daha olmadı..ara ara sancı vuruyor özellikle ayakta durunca ama ilaçların etkisi de olabilir..belirti aramıyorum kendimde çünkü ilaçlar aynı etkileri yapıyor ve herkesin belirtisi farklı oluyor..hiç belirti olmayıp pozitif olan da var..kan gününde öğreneceğiz, inşallah hepimiz pozitif oluruz ve bebeklerimize kavuşuruz

Ben de çok sivilceliyimdir normalde ama hepsi geçti şuan cildim tertemiz

Ayy canım benim inşallah musmutlu verirsin haberini. İlaçlarımı da bıraktırdı söylediğin doğru olabilir inanılmaz yoğun 2 odaya hasta alıyorlar adam ordan çıkıp öbürüne giriyor 2 dk göremedim benim annemde biliyor o yüzden belli etmese de hop oturup hop kalkıyor.Biran önce git sende için rahatlar 1 gün 1 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…