- 15 Ekim 2022
- 2.655
- 2.888
- 63
- 44
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahÇok şükür bende pozitifi gördüm yarın tekrar test yapıcam inşallah güzel şekilde artış gösterir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahÇok şükür bende pozitifi gördüm yarın tekrar test yapıcam inşallah güzel şekilde artış gösterir
Ayyy gerçekten mi sen diyorsan inanıyorum bak :)Kuzum bence pozitifsin 3 gün geçti ve yarım doz idrarda görünmez diye düşünüyorum
Amin canım aminnn yeter ki sağlıkla kavuşalımIkı gundur bendede aşırı var bende aynı senın gıbı acaba gerçekmı pıskolojıkmı yoksa ılaçmı dıyorumama hepsı belırtı 5hafta sonra başlarmış yanı hamıleyız canım normal herşeye razıyız yeterkı saglıcakla gelsın bu cıvcıvler
Teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsinAyy hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yani kanda belki görünür ama idrar testinde zor görünür, senin testin çok netAyyy gerçekten mi sen diyorsan inanıyorum bak :)
Canım ya çok mutlu oldum inşallah sende güzel haberler alırsın :)Yani kanda belki görünür ama idrar testinde zor görünür, senin testin çok net
Amin canım inşallahCanım ya çok mutlu oldum inşallah sende güzel haberler alırsın :)
Bende boş gebelik yaşadım. Hemde iki kere 8 haftalık kürtaj oldum. Normal gebelikten hiç farkı yok. Hevesleniyorsun hamileyim diye mutlusun. Sonra ultrasonda bakıyorlar maalesef bebek oluşmamış diyorlar. Afallayıp öylece kalıyorsunBenim beta düzensiz artıyordu ya keseyi gördük devamı için 16 Haziran gün verdi.Boş gebeliği araştırdım çok ama normal gebelikten hiç bir farkı yokmuş ultrason dışında anlaşılmıyor.vücut zaten Şuan hamile çarpıntım var benim nefes nefese kalıyorum birde soramadım doktora ama kese kesin solda çünkü solda birşey var
Yine dayanamadım saatlerdir okuyorum zaten iyice kafayı yedim ben foruma bir süre girmeyeceğim hepinizi özleyeceğim ama bunu yapmam lazım 13 Haziran Mindamin güzel haberini almak için burda olacağım sonrasında 16 Haziran randevum var haberleşiriz benim çok umudum yok kendimden hayırlısı olsun zaten dünyanın sonu değil sadece sürekli araştırmak saçma hep aynı çıkmazda kalıyorum.. İnşallah kavuşursunuz bebeklerinize bugün olmasa da en yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle randevuma kadar biraz ara.Sizi seviyorum iyi ki varsınız KızlarBende boş gebelik yaşadım. Hemde iki kere 8 haftalık kürtaj oldum. Normal gebelikten hiç farkı yok. Hevesleniyorsun hamileyim diye mutlusun. Sonra ultrasonda bakıyorlar maalesef bebek oluşmamış diyorlar. Afallayıp öylece kalıyorsun
Canım benim inşallah en güzel haberlerle dönersinYine dayanamadım saatlerdir okuyorum zaten iyice kafayı yedim ben foruma bir süre girmeyeceğim hepinizi özleyeceğim ama bunu yapmam lazım 13 Haziran Mindamin güzel haberini almak için burda olacağım sonrasında 16 Haziran randevum var haberleşiriz benim çok umudum yok kendimden hayırlısı olsun zaten dünyanın sonu değil sadece sürekli araştırmak saçma hep aynı çıkmazda kalıyorum.. İnşallah kavuşursunuz bebeklerinize bugün olmasa da en yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle randevuma kadar biraz ara.Sizi seviyorum iyi ki varsınız Kızlar
Kuzum için kafan nasıl rahat edecekse öyle yap buna ihtiyacın var ama bilki sana duacıyız..o tarihlerde hayırlısıyla güzel haberlerle görüşmek üzerebende seni seviyorum kızkardeşim❤❤❤Yine dayanamadım saatlerdir okuyorum zaten iyice kafayı yedim ben foruma bir süre girmeyeceğim hepinizi özleyeceğim ama bunu yapmam lazım 13 Haziran Mindamin güzel haberini almak için burda olacağım sonrasında 16 Haziran randevum var haberleşiriz benim çok umudum yok kendimden hayırlısı olsun zaten dünyanın sonu değil sadece sürekli araştırmak saçma hep aynı çıkmazda kalıyorum.. İnşallah kavuşursunuz bebeklerinize bugün olmasa da en yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle randevuma kadar biraz ara.Sizi seviyorum iyi ki varsınız Kızlar
Kuzum, transferden sonra 2 saat hastanede dinlenip sonrasında 6 saat araba sürüp nöbete yetişen, ertesi gün nöbet çıkışı sunumu olduğu için uyumadan sunumunu yapan, izin veya rapor alamadan dahiliye gibi yoğun bir serviste ayaküstü çoğunlukla koşturarak çalışan bir doktor arkadaşımın bebeği tutundu ve şimdi 14 haftalık oldu çok şükür❤❤❤ tutunacak olan transferden sonra maratona çıksan oraya yapışıyor canım, yaşadığın şeyler tutunmayı engelleyecek şeyler değil kafanı takma bunlara..olumlu düşün ve bebişe pozitif enerji gönder asıl önemli olan bu..inşallah sımsıkı tutunmuştur sana bebişinKızlar herkese selamlar, benim de transferimin üstünden 6 gün geçti. Bu sefer hep yatacağım demiştim ama belki hatırlayanlarınız olur transferimin 6. Saatinden itibaren tüm gece yataktan koşa koşa tuvalete gitmeli, klozete eğilmeli kalkmalı bir zehirlenme( veya üşütme hala bilmiyoruz) gecesi yaşadım. O geçti derken bu sefer boğazım şişti. 3. Gündem beri de kalktım ayaklandım. İşe gitmiyorum ama evin içinde ağır iş olmadan kendi işimi yapıyorum. Bugün ilk defa dışarı çıktım avm gezdim. Açıkcası hiçbir spesifik söyleyebileceğim belirtim yok çünkü ilaçlardan dolayı transfer öncesi de bu semptomlar vardı. Tek problemim vakit yaklaştıkça ben strese girmeye ve korkmaya başladım. Ya ilk gece hastanelik olduğum için serum takıldığı için defalarca hızlıca yataktan kalktığım veya kustuğum için bebekler tutunamadıysa diye çok korkuyorum. Kötü düşüncelerimi de hiç durduramıyorum…
Canım benim inşallah düzgün güzel bir kese görürsün inşallah ❤dualarımız seninleGüzel annelerim, bugün kese görmeye gideceğiz çok strslesli ve heyecanlıyım bana dua edin lütfen güzel haberlerle geleyim
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım dualarımız seninleGüzel annelerim, bugün kese görmeye gideceğiz çok strslesli ve heyecanlıyım bana dua edin lütfen güzel haberlerle geleyim
Canım benim inşallah herşey istenilen gibi harikadır. Dualarım seninleGüzel annelerim, bugün kese görmeye gideceğiz çok strslesli ve heyecanlıyım bana dua edin lütfen güzel haberlerle geleyim
Sagolun İnşallah Allah herkesin gönlüne versin aminCanım hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişlerin sana yaşın dolayısıyla şanslısın inşallah pozitifi göreceksin ben 3 haziranda transfer oldum ve inan kalitelerini de sormadım, zira embriyolar anne karnına girince bozuk, düşük kaliteli bile olsalar kendini onarıp tamamlayıp sağlam hale gelebiliyor..bende ne zamandı hatırlamıyorum 2.veya 3.gün sabahı şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım ve bir daha olmadı..ara ara sancı vuruyor özellikle ayakta durunca ama ilaçların etkisi de olabilir..belirti aramıyorum kendimde çünkü ilaçlar aynı etkileri yapıyor ve herkesin belirtisi farklı oluyor..hiç belirti olmayıp pozitif olan da var..kan gününde öğreneceğiz, inşallah hepimiz pozitif oluruz ve bebeklerimize kavuşuruz
Kızlar bugün tekrar kan verdim en son 563 tü 1362 çıkmış değerimKızlarr şimdi 125 181 288 563 çıkmış bugün
Çok iyi yükselmiş canım benim sira keseyi gormede hayırlısıylaKızlar bugün tekrar kan verdim en son 563 tü 1362 çıkmış değerim