• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Baş ağrısı iki kez oldu çok onemsemedim.stres yaptım ondan diye düşündüm.neymis bu progesteron,östrojen ya mahvediyor insanı.yüksek tansiyondan iyidir tabi ama kafa leyla sekilde olmak istemiyorum ben :)şu iğne ve ilaçlardan kurtulmayı dört gözle bekliyorum.
Aynen bende. Doktorum 12. Haftaya kadar kullanacaksın demişti 🤦‍♀️ napalım bebişlerimiz sağlıkla büyüsünlerde katlanırız artık.

Ay arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Boş zamanlarımda bana umut olsun diye TLC kanalında Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program vardı. Youtube dan açıp onu izliyorum. İnsanlar 9 ay boyunca hamileliğini anlamıyorlar ve birden doğum yapıyorlar. Ve hepside düzenli adet görüyordum diyor. Yani Rabbim dilerse adet görecekte doğuruyorsun 😂😊🥲

Amin kuzum inşallaah bakalım bekleyip görücez rabbim hayırlısını versin hiç ümidim yoktu ama bugün tekrar bir umut yeşerdi içimde ☺️
Benim son değerimde güzel artmıştı sen şanslısın doktorun moralini bozmuyor ben çok merak ediyorum bu artışlarla ne yaşayacağımızı inşallah mutlu son olur 🙏🏻

Ay arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Boş zamanlarımda bana umut olsun diye TLC kanalında Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program vardı. Youtube dan açıp onu izliyorum. İnsanlar 9 ay boyunca hamileliğini anlamıyorlar ve birden doğum yapıyorlar. Ve hepside düzenli adet görüyordum diyor. Yani Rabbim dilerse adet görecekte doğuruyorsun 😂😊🥲
Kiloda mı almamışlar benim kuzenimde 5 ay farketmemiş regl düzensizmiş zaten ilk aylar çok kiloda alınmıyor direk yarışa ortadan başladı bizde yarış öncesi antremanlar koş koş koş koş

1210 çıktı ☺️ senin belli oldu mu canım?
Benim daha çıkmadı bekliyorum, sence bizi ne zaman hastaneye çağırırlar , yoksa direkt kese için mi çağırırlar , benim hastanem başka şehirde olduğu için sadece hemşire ile gorusebiliyorum o da detaylı bişey demiyor

Hey maşallah. Bir de bize bakın 😂

Benim daha çıkmadı bekliyorum, sence bizi ne zaman hastaneye çağırırlar , yoksa direkt kese için mi çağırırlar , benim hastanem başka şehirde olduğu için sadece hemşire ile gorusebiliyorum o da detaylı bişey demiyor
Senin de inşallah yüksek güzel bir değerin çıkar artık keseye çağırırlar 🥰

Benim son değerimde güzel artmıştı sen şanslısın doktorun moralini bozmuyor ben çok merak ediyorum bu artışlarla ne yaşayacağımızı inşallah mutlu son olur 🙏🏻
İnşallaaah hayırlısı artık yapacak bir şey yok bazı şeyleri yaşayıp görmemiz gerekiyor bol dua ile rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin

Konuşmadım ben de doktorla daha. Ne dicek ben de merak ediyorum. İlaçlra devam edecek miyiz ne zaman çağıracak bir sürü soru

Back