• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız🙏 çok stresli bir süreçmiş gerçekten. Beta çıkınca bir keseyi görseydik keseyi görünce bir kalp atışlarını duysaydık diye diye 9 ay herhalde böyle tetikte olacağız.
Gerçekten hep söylüyorum çok stresli ve yaşayan anlar sadece🥹Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲dediğin gibi kese için gün verdiler geçmek bilmedi keseyi gördük şimdi kalp atışı için gün verdiler günler geçmiyor sanki🤦‍♀️sağlıkla kavuşalım Aminnn❤️

Bende test vermeden önce doktorumun pozitif haberi verdiği bir rüya görmüştüm canım bide 2 tane yumurtadan çıkan minik civcivler😄gülmüştüm uyanınca🥰🥰seninde rüyan gerçek olur inşallah pozitif haberlerini alırız🤲❤️
Bende geçen transferimde yumurta kırıyodum bozuk cıkıyodu yumurta eşime sa aşk olsun bozuk almıssın diyordum😅 anlamkna baktım sonra da kürtaj oldum rüyalar bazen gerçekten haberci oluyor😄

büyük ihtimalle doktorunuz ile konuşmadınız mı ? ben iki kere kan verdim ikinci kan sonucu sonrası randevu verdiler. aslında biraz daha durup kalp atışı zamanı mı çağırsalar daha iyi. şimdi gideceğiz kese var mı diye sonra da kalp atışı için ayrı çağırıyorlar her bekleyiş insanı yoruyor . oğlumda sanki keseye diye gidip kalp atışını da duymuştuk öyle olsa ikisi birden çıksa 🥲
Doktorun şehir disinda ondan konuşamadım sadece hemşire 2 gün sonra test ver yine dedi , bugün kan vericem

Kızlar gebelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli nemlendirici krem kullanan varmı öneriniz varmı benin cilt kuruluğum başladı kızımda da olmuştu kızarıklık ve kuruluk hissi yanma var şuan yüzümde 🙁
Bepantol kullanabilirsin, bebek kremi çok yaglandırır ama eline sür ilk önce sonra yüzüne sadece dokun çok güzel nemlendirir ve bebeklere de kullanıldığı için zararsız

Doktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için 🥺🥺
Medical parkta 32.000 tl tüp bebek ücreti ilaçlarda ortalama 15.000 flan kişden kişiye değişir tabi o

Bu arada kızlar bende de ne sık idrara çıkma ne uyku hiçbişe yok herkesin farklı süreci olacağının bilincindeyim ama yine de insan hep bir tedirgin oluyor acaba olmuyor mu diyor 😄

Bende test vermeden önce doktorumun pozitif haberi verdiği bir rüya görmüştüm canım bide 2 tane yumurtadan çıkan minik civcivler😄gülmüştüm uyanınca🥰🥰seninde rüyan gerçek olur inşallah pozitif haberlerini alırız🤲❤️
Çok iyi yaa inş eşim rüyam da çıkar🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Doktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için 🥺🥺
Olsun kuzum üzülme bunun için, rabbimin bir olanı vardır belki bu adette başlasaydın az yumurta olacaktı, pozitif düşün canım Allah en hayırlısını verir bunu unutma nitekim ilahi planın bir parçasıyız..inşallah ilk denemende bebişini kucağına alırsın🤲🤲🤲🥰

Günaydın,2gündür tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 9/4 ve 9/5 cikiyor.tuzlu ayran cubuk kraker vs ile 10/5 oluyor.
yükselmiyor.zaten haftasonu kanama yaşadım diye yatıyorum ama bu şekilde yatmak fenaymış.kafam hiç yerinde değildi. Bugün de alt karın ağrısı,sol kasık ağrısı ve bel ağrısı ile uyandım.Adet olursun sanki karnının için yara gibi acır ya o şekilde ağrım var.kasikta da zonklama gibi.stres yapmak istemiyorum normal midir bunlar kalkip yine hastaneye gitmicem kendi doktorum devamlı gitme demişti.rahim mi genişliyor bebekten mi neden oluyor bilen var mı?bu arada çok okuyamadım buraları pozitif olanlar varsa tebrik ederim degerleriniz güzel yükselsin 🙏.

Merhabalar bizde yeni bi surece girdik .genetik için test verdik dün.3hafta kadar snra cikiyormus sanırım.haftaya rahim filmi cekilcem inşallah güzel sonuçlarla ilerleriz
Amin canım inşallah.. ben rahim filminden sonra gebe kaldım, düştü ama ihtimal var canım değerlendirin..inşallah herseyiniz normal gelir🤲🥰

Günaydın kızlar 😊
Bende kese ve kalp için 15 inde gideceğim.
Yalnız şöyle bir durum var bende bir kaç gün öncesine kadar sık idrara çıkma vardı bu kesildi ve son 3 gündür hep regli olacakmışım gibi hissediyorum. Kasiklarim hep ağrıyor. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama boş gebelik kimyasal vs olabilir mi sizce ?
Kuzumbeta düzenli arttıysa olmayacak inşallah öyle birşey🤲 ağrılar normal canım endişelenme 🥰

Bu arada kızlar bende de ne sık idrara çıkma ne uyku hiçbişe yok herkesin farklı süreci olacağının bilincindeyim ama yine de insan hep bir tedirgin oluyor acaba olmuyor mu diyor 😄
Canım uykuyu progesteron yapıyor ve herkesin vücudunun buna verdiği tepki farklı oluyor..sende olmaması olmadığı anlamına gelmez, inşallah tutunmuştur bebişin sana 🤲🤲🤲🥰

Back