• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kızlarrrrr, kan sonucum çıktı, cuma günüydü ama dayanamadım gittim. 10. Günüm bugün ve sonuç 53. Normal mi sizce? Bir de kaç gün sonra kese görmeye çağıracaklar
Canım hayırlı olsun sağlıcaklakucağınaalırsınbebişiniinşallah🤲🤲🤲😍, gayet iyi ama önemli olan katlanması..iki gün sonra tekrar ver ki katlanmasına bakalım ona göre yaklaşık tarih verirler sana

Erken gebelikte dahi hayalet çizgi çıkmıştı, 4 tane test yaptım 2 gün içinde. Silik gördükçe oturup ağladım inanın. 9 hazirandaydı testim dayanamadım bugün yaptım. 3 gün erken yapmış oldum ama zaten 13. Gün olacak cuma günü de. Bugün 10. Günümdü ve dayanamayıp yaptırdım kan testini. 53 çıktı şu an. Rabbim keseyi görmeyi kalbini duymayı da nasip etsin inşallah hepimize
Aminn Amin inşallah🤲🤲🤲Şimdi 12.gün yaptır ikinci testini ki katlanmasına bakalım canım benim iyi yaptın, idrar testleri çok güvensiz kanda bakmak daha mantıklı

Amın ınşallah çok zor gerçekten benım agrı kramp uyku bıde şmdı mıde bulantısı eklendı uyumak ıstıyorum mıdemın yanmasından yatamadım kalktım😔hayırlısı ınşallah guzel guzel bebışlerımızı alalım kucagımıza butun bunlar geçer ınşallah🙏🥰
Aynen canım, bulantı kısmı geçince keyifli kısmı gelecek inşallah 🤲🤲🤲

Günaydın kızlar heyecandan hepimiz sabahın köründe uyanır olduk 😀 benim bugün transfer sonrasi 8.gunum kasik batmalarim oluyor bacaklarım çok ağrıyor aşırı gaz var birde sislik devam karnımda test versemmi diye aklımdan bi geçiyor ama günüme kadar beklemeyi de istiyorum 💕🙏🏻🧿

Günaydın kızlar heyecandan hepimiz sabahın köründe uyanır olduk 😀 benim bugün transfer sonrasi 8.gunum kasik batmalarim oluyor bacaklarım çok ağrıyor aşırı gaz var birde sislik devam karnımda test versemmi diye aklımdan bi geçiyor ama günüme kadar beklemeyi de istiyorum 💕🙏🏻🧿
Bekle canım az kaldı, inşallah gebelik belirtileridir yaşadıkların 🤲😍

Bu gece rüyamda bebeğin kesesini görmeye gidiyorduk ve kalp atışınida dinletiyordu doktorum hiç rüya görmedim şimdiye kadar süreçle ilgili ilk defa gördüm hayırlara gelsin 2 gün kaldı 🤗🤲
Ben de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördüm😀🙊🙈 ilk defa bebekle ilgili rüya gördüm, inşallah böyle çıkar beta🤲😅

Kızlar gebelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli nemlendirici krem kullanan varmı öneriniz varmı benin cilt kuruluğum başladı kızımda da olmuştu kızarıklık ve kuruluk hissi yanma var şuan yüzümde 🙁

Bu gece rüyamda bebeğin kesesini görmeye gidiyorduk ve kalp atışınida dinletiyordu doktorum hiç rüya görmedim şimdiye kadar süreçle ilgili ilk defa gördüm hayırlara gelsin 2 gün kaldı 🤗🤲
🥰Ne kadar güzel bir rüya canım rüyan gerçek olsun inşallah sağlıkla duy miniğinin kalp atışlarını🥹

Ben de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördüm😀🙊🙈 ilk defa bebekle ilgili rüya gördüm, inşallah böyle çıkar beta🤲😅
Bende test vermeden önce doktorumun pozitif haberi verdiği bir rüya görmüştüm canım bide 2 tane yumurtadan çıkan minik civcivler😄gülmüştüm uyanınca🥰🥰seninde rüyan gerçek olur inşallah pozitif haberlerini alırız🤲❤️

Mindamin Mindamin canim benim 2 3 güne kadar bulantım yoktu hiç ama son 3 gündür bulantım artmaya başladı gebelikte bu kadar erken mi başlıyor bulantı? ilaçlardan desem yeni başladı birde koku duyunca midem bulanıyor özellikle .
Bulantı kötü ama Bir yandan da bebişin sağlıklı olduğunu hatırlatıyor 😍

Back