Evet bir yandan mutlu oluyorum bir yandan şaşkınım kızımdan çok farklı tekrar bu duyguları yaşamanın verdiği şükür var hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahBulantı kötü ama Bir yandan da bebişin sağlıklı olduğunu hatırlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir yandan mutlu oluyorum bir yandan şaşkınım kızımdan çok farklı tekrar bu duyguları yaşamanın verdiği şükür var hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahBulantı kötü ama Bir yandan da bebişin sağlıklı olduğunu hatırlatıyor
Korkma canım oksoparı kesince geçiyor hemen. Dinlen bol bol. Bebişlerin seninleKızlar çok hafif pembe lekelenmem oldu benim elim ayağım titriyordoktorumla konuştum oksaparı kestik dinlencem tuvalet ihtiyacım için kalkicam sadece
Ahh canım ya. Geçecek inşallah unutup gideceğiz bunları. Doktorundan ilaç istedin mi. Senin bir de ikizler olunca vücut daha fazla reaksiyon gösteriyordur muhtemelen. Allah yardımcın olsun canımAmın ınşallah çok zor gerçekten benım agrı kramp uyku bıde şmdı mıde bulantısı eklendı uyumak ıstıyorum mıdemın yanmasından yatamadım kalktımhayırlısı ınşallah guzel guzel bebışlerımızı alalım kucagımıza butun bunlar geçer ınşallah
Dün kontrolde iyi görünüyordu akşama böyle bişey yaşayınca elim ayağım boşaldı valla dinlencem canım bu ara evdeyim artık iyi olsunlar yeter kibebişlerimiz hep bizimle olsunlar inşallahKorkma canım oksoparı kesince geçiyor hemen. Dinlen bol bol. Bebişlerin seninle
Hepsi bende de var, inşallah tutunma belirtileridir.Dün erken test yaptım negatif görünce çok kötü olduk eşimle. Sonra düştüm foruma okudum epey sonradan kanda pozitif gören çok olmuş. İnşallah bende de öyledir Dayanabilirsen bekle.Günaydın kızlar heyecandan hepimiz sabahın köründe uyanır olduk benim bugün transfer sonrasi 8.gunum kasik batmalarim oluyor bacaklarım çok ağrıyor aşırı gaz var birde sislik devam karnımda test versemmi diye aklımdan bi geçiyor ama günüme kadar beklemeyi de istiyorum
Ayyy ne güzel inşallah rüyandaki gibi olur canımBu gece rüyamda bebeğin kesesini görmeye gidiyorduk ve kalp atışınida dinletiyordu doktorum hiç rüya görmedim şimdiye kadar süreçle ilgili ilk defa gördüm hayırlara gelsin 2 gün kaldı
Hadi inşallah canım güzel güzel betaların gelsinBen de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördüm ilk defa bebekle ilgili rüya gördüm, inşallah böyle çıkar beta
Aynen öyle valla sonra kendime gülüyorum. Bir de öğleden sonra çok tatlı bir uyku geliyor resmen direniyorum uyumayim diye ama kafam düşüyor sürekliBen geçen gün oturduğum yerde uyumusum değişik bişey birde derin uyuyorsun hemen uyanmıyorsunda
Canım üzülme vardır bir hayır. Geç olsun güç olmasın. Belki de kendiliğinden hamile kalırsın çok oluyor öyle. Rabbim hakkında hayırlısını versinDoktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için
Canım üzülme vardır bir hayır. Geç olsun güç olmasın. Belki de kendiliğinden hamile kalırsın çok oluyor öyle. Rabbim hakkında hayırlısını versinDoktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için
Belki de erkek olacaktır. Annem kız çocuklarda hiç bulantı yaşamadım ama oğlumda sürekli öğürüyordum diyor.Evet bir yandan mutlu oluyorum bir yandan şaşkınım kızımdan çok farklı tekrar bu duyguları yaşamanın verdiği şükür var hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Ay okulda çok geliyor benim insanlara belli etmeyim diyorumm ama anlıyorlar gece uyumadin mi falan diyorlarAynen öyle valla sonra kendime gülüyorum. Bir de öğleden sonra çok tatlı bir uyku geliyor resmen direniyorum uyumayim diye ama kafam düşüyor sürekli
İnşallah canım inşallah. Ben kanamadan yana çok moralim bozuldu. Önce kanama oldu sulandırıcıları kestik durdu bir kaç gün sonra yine kanadı ve pıhtı geldi elim ayağım boşaldı ağladım durdum düşük yaptım diye. Şimdi herşey normal görünüyor çok şükür. Bu kanamalar olabiliyormuş çok kişide. Ama işte insan görünce dayanamıyor. Geçecek canım senin de içini ferah tut.Dün kontrolde iyi görünüyordu akşama böyle bişey yaşayınca elim ayağım boşaldı valla dinlencem canım bu ara evdeyim artık iyi olsunlar yeter kibebişlerimiz hep bizimle olsunlar inşallah
Öyledir canım moralinizi bozmayın. Erken yapınca çıkmayabiliyor testte. Rabbim sağlıkla tutundursun inşallahHepsi bende de var, inşallah tutunma belirtileridir.Dün erken test yaptım negatif görünce çok kötü olduk eşimle. Sonra düştüm foruma okudum epey sonradan kanda pozitif gören çok olmuş. İnşallah bende de öyledir Dayanabilirsen bekle.
Caudalienin icerigi cok temiz diye biliyorum ben bi arastirin istersenizKızlar gebelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli nemlendirici krem kullanan varmı öneriniz varmı benin cilt kuruluğum başladı kızımda da olmuştu kızarıklık ve kuruluk hissi yanma var şuan yüzümde
Doğrudur canım şuan bende çok iyi anlıyorum seni o an insan ister istemez panikliyor görüncebenimde geçer gider inşallahsende sağlıkla kucağına al İnşallah bebişiniİnşallah canım inşallah. Ben kanamadan yana çok moralim bozuldu. Önce kanama oldu sulandırıcıları kestik durdu bir kaç gün sonra yine kanadı ve pıhtı geldi elim ayağım boşaldı ağladım durdum düşük yaptım diye. Şimdi herşey normal görünüyor çok şükür. Bu kanamalar olabiliyormuş çok kişide. Ama işte insan görünce dayanamıyor. Geçecek canım senin de içini ferah tut.
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çok stresli bir süreçmiş gerçekten. Beta çıkınca bir keseyi görseydik keseyi görünce bir kalp atışlarını duysaydık diye diye 9 ay herhalde böyle tetikte olacağız.Doğrudur canım şuan bende çok iyi anlıyorum seni o an insan ister istemez panikliyor görüncebenimde geçer gider inşallahsende sağlıkla kucağına al İnşallah bebişini
İnşallah sonucunuz iyi olur da siz de katılırsınız hamişler kervanınaMerhabalar bizde yeni bi surece girdik .genetik için test verdik dün.3hafta kadar snra cikiyormus sanırım.haftaya rahim filmi cekilcem inşallah güzel sonuçlarla ilerleriz
Ay ay inşallahİnşallah sonucunuz iyi olur da siz de katılırsınız hamişler kervanına