• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amın ınşallah çok zor gerçekten benım agrı kramp uyku bıde şmdı mıde bulantısı eklendı uyumak ıstıyorum mıdemın yanmasından yatamadım kalktım😔hayırlısı ınşallah guzel guzel bebışlerımızı alalım kucagımıza butun bunlar geçer ınşallah🙏🥰
Ahh canım ya. Geçecek inşallah unutup gideceğiz bunları. Doktorundan ilaç istedin mi. Senin bir de ikizler olunca vücut daha fazla reaksiyon gösteriyordur muhtemelen. Allah yardımcın olsun canım 🤲

Korkma canım oksoparı kesince geçiyor hemen. Dinlen bol bol. Bebişlerin seninle 🙏
Dün kontrolde iyi görünüyordu akşama böyle bişey yaşayınca elim ayağım boşaldı valla🥺 dinlencem canım bu ara evdeyim artık iyi olsunlar yeter ki🤲bebişlerimiz hep bizimle olsunlar inşallah❤️❤️

Günaydın kızlar heyecandan hepimiz sabahın köründe uyanır olduk 😀 benim bugün transfer sonrasi 8.gunum kasik batmalarim oluyor bacaklarım çok ağrıyor aşırı gaz var birde sislik devam karnımda test versemmi diye aklımdan bi geçiyor ama günüme kadar beklemeyi de istiyorum 💕🙏🏻🧿
Hepsi bende de var, inşallah tutunma belirtileridir.🥰Dün erken test yaptım negatif görünce çok kötü olduk eşimle. Sonra düştüm foruma okudum epey sonradan kanda pozitif gören çok olmuş. İnşallah bende de öyledir🙏🥲 Dayanabilirsen bekle.

Doktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için 🥺🥺
Canım üzülme vardır bir hayır. Geç olsun güç olmasın. Belki de kendiliğinden hamile kalırsın çok oluyor öyle. Rabbim hakkında hayırlısını versin 🤲

Doktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için 🥺🥺
Canım üzülme vardır bir hayır. Geç olsun güç olmasın. Belki de kendiliğinden hamile kalırsın çok oluyor öyle. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Evet bir yandan mutlu oluyorum bir yandan şaşkınım kızımdan çok farklı tekrar bu duyguları yaşamanın verdiği şükür var hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🤗🧿🤲
Belki de erkek olacaktır. Annem kız çocuklarda hiç bulantı yaşamadım ama oğlumda sürekli öğürüyordum diyor. 🥰

Dün kontrolde iyi görünüyordu akşama böyle bişey yaşayınca elim ayağım boşaldı valla🥺 dinlencem canım bu ara evdeyim artık iyi olsunlar yeter ki🤲bebişlerimiz hep bizimle olsunlar inşallah❤️❤️
İnşallah canım inşallah. Ben kanamadan yana çok moralim bozuldu. Önce kanama oldu sulandırıcıları kestik durdu bir kaç gün sonra yine kanadı ve pıhtı geldi elim ayağım boşaldı ağladım durdum düşük yaptım diye. Şimdi herşey normal görünüyor çok şükür. Bu kanamalar olabiliyormuş çok kişide. Ama işte insan görünce dayanamıyor. Geçecek canım senin de içini ferah tut. 🙏❤️

Hepsi bende de var, inşallah tutunma belirtileridir.🥰Dün erken test yaptım negatif görünce çok kötü olduk eşimle. Sonra düştüm foruma okudum epey sonradan kanda pozitif gören çok olmuş. İnşallah bende de öyledir🙏🥲 Dayanabilirsen bekle.
Öyledir canım moralinizi bozmayın. Erken yapınca çıkmayabiliyor testte. Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah 🤲

İnşallah canım inşallah. Ben kanamadan yana çok moralim bozuldu. Önce kanama oldu sulandırıcıları kestik durdu bir kaç gün sonra yine kanadı ve pıhtı geldi elim ayağım boşaldı ağladım durdum düşük yaptım diye. Şimdi herşey normal görünüyor çok şükür. Bu kanamalar olabiliyormuş çok kişide. Ama işte insan görünce dayanamıyor. Geçecek canım senin de içini ferah tut. 🙏❤️
Doğrudur canım şuan bende çok iyi anlıyorum seni o an insan ister istemez panikliyor görünce🤦‍♀️benimde geçer gider inşallah🤲❤️sende sağlıkla kucağına al İnşallah bebişini🤲

Doğrudur canım şuan bende çok iyi anlıyorum seni o an insan ister istemez panikliyor görünce🤦‍♀️benimde geçer gider inşallah🤲❤️sende sağlıkla kucağına al İnşallah bebişini🤲
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız🙏 çok stresli bir süreçmiş gerçekten. Beta çıkınca bir keseyi görseydik keseyi görünce bir kalp atışlarını duysaydık diye diye 9 ay herhalde böyle tetikte olacağız.

Günaydın kızlar 😊
Bende kese ve kalp için 15 inde gideceğim.
Yalnız şöyle bir durum var bende bir kaç gün öncesine kadar sık idrara çıkma vardı bu kesildi ve son 3 gündür hep regli olacakmışım gibi hissediyorum. Kasiklarim hep ağrıyor. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama boş gebelik kimyasal vs olabilir mi sizce ?

Back