Ama benim ağrım yokbenim de mi öyle acaba. benim doktorum çok ilaç veriyor. estrofemi günde 6 tane içiyorum. coraspriin, kan ilacı , değişik ikili ogamy mi ne vitamin . günde bir ocspar. sabah akşam da purolutex iğne . bir de sabah akşam fitil var progestan gibi bir şey . bu kadar ilaç kullanıyor mısınız ölğyorum ben bacaklarımın ve kasıjlaeımın ağrısından
Ben biraz rahat birisiyim en çok normale dönen benimdir burda herhaldeprogestan fitil mi sizin benim hap gibi bir fitil. ben erken alayım.
fazla abarttım ben de normale dönme işini galiba
Tam 4 haftalikken gördük bizKese kaçıncı günde görülüyor ?
sizin ilaçlarınız benimkinden de çokmuş bir ben bu kadar kullanıyorum sanıyordum. ayakta kalmaktan galiba bu kadar ağrıdı bilmiyorım biraz daha bekleyip olmazsa yarın bir doktora giderim. kanama falan yok şükür sadece bacaklarımın ağrısı şiddetlendi.Kesin söylerdi doktorlar gizlemez
Ben kullanıyorum..estrofem sabah 2 akşam 2, progestan fitil günde 3 kez hem de ağızdan günde iki kez, oksapar, coraspin, folik asit, vitamin, omega3, prolutan iğne 3 günde bir, prednol kullanıyorum
10 gündür raporluydum ya iş yerinde sıkıntı olacak diye korkuyorum. Son iki gün çünkü sonra zaten uzaktan çalışabileceğim. O nedenle dayanayım istiyorum ama yarın bir doktora soracağımKuzum doktorunla konuşsaydın, bulantı zamanları veriyorlar rapor
İnşallah olur da benimki de doktora birlikte giderizAyyy ne güzel beraber hamiş hamiş gezersiniz
Teşekkür ederim, yiyebildiğim kadarını yiyorum ama yine baya perişan etti beni. Ama düşününce bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyorsa eğer bana çekmeye de razıyım, yeterki başka sıkıntılar olmasınBebis ihtiyacı olanı alır sen hiç merak etme. Sen kendin güçsüz kalmamaya dikkat et sadece
O kadar ağrın varsa boşuna eziyet etme kendine bence parol içebiliyoruzsizin ilaçlarınız benimkinden de çokmuş bir ben bu kadar kullanıyorum sanıyordum. ayakta kalmaktan galiba bu kadar ağrıdı bilmiyorım biraz daha bekleyip olmazsa yarın bir doktora giderim. kanama falan yok şükür sadece bacaklarımın ağrısı şiddetlendi.
oğlumda da transfer sonrası bacaklarım ağrırdı hatırlıyorum ama şimdi şiddetli bir ağrı ağrı kesici de almak istemedi m
ben de istemsiz dönmek zorunda kalıyorum evde çpcık olunca . bir de çok yatarak düzeleceğine inanmıyorum açıkçası. evde full yatıp hep negatifi görüyordum. oğlumda normale erken dönmüştüm sağlıkla geldi şükür. yiyecek ekmeği olanın önüne geçilmiyor geliyor tabii ki ama işte yine de bir daha bu kadar yormam kendimiBen biraz rahat birisiyim en çok normale dönen benimdir burda herhaldeama ağrım sızım yok olsaydı dinlenirdim ağrınız olunca yormayın tabiki kendinizi….benim progestan kalçadan var bir de göbekte iğne olarak yani ikisi de
Yorulunca ağrı oluyor canımevet çok fazlaonlar mı yapıyor açaba o kadar yoktu bugün çok oldı bende acaba çok yordum farketmeden kendimi o yüzden mi dedim.
Çok teşekkür ederim, bakalım yarın bir konuşacağım elimden geldiğince idare etmeye çalışıyorumAhh canım geçmiş olsun.doktordan ilaç iste. Ve işin aciliyeti yoksa rapor al biraz toparlanana kadar.
içeyim o zaman bacaklarım bayağı ağrıyor sanki kas ağrısı gibi için için dövülmüşüm gibiO kadar ağrın varsa boşuna eziyet etme kendine bence parol içebiliyoruz
Betahcg hızlı artışı buna sebep olabiliyor çoğu kişide 12 haftada bitiyor bulantılar tabi doğuma kadar sürenlerde var ama dediğiniz gibi bebiş olsun ona da katlanılırTeşekkür ederim, yiyebildiğim kadarını yiyorum ama yine baya perişan etti beni. Ama düşününce bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyorsa eğer bana çekmeye de razıyım, yeterki başka sıkıntılar olmasın
Yapıyorum çamaşır yıkadım katlayıp yerleştirdim yemek yaptım ama evi tospik süpürüyorAnladım canım ben Progesteronu fitil olarak kullandığım için o belirtilerde yok bende bi de normal hayatına geri döndün ya ev işi falan yapıyor musun
Bende öyle düşünüyorum geleceği varsa gelir tutunmuş sağlıklı bebeği biz ne yaparsak düşüremeyiz zaten … o işler öyle kolay değil tabi çok ekstrem durumlar olabilir. O zaman yatarsın o ayrıben de istemsiz dönmek zorunda kalıyorum evde çpcık olunca . bir de çok yatarak düzeleceğine inanmıyorum açıkçası. evde full yatıp hep negatifi görüyordum. oğlumda normale erken dönmüştüm sağlıkla geldi şükür. yiyecek ekmeği olanın önüne geçilmiyor geliyor tabii ki ama işte yine de bir daha bu kadar yormam kendimi
Tospik robot muYapıyorum çamaşır yıkadım katlayıp yerleştirdim yemek yaptım ama evi tospik süpürüyor
Ben de demin içtim progestan, zor görüyorum..eşim de yok biri beni yatağa taşısa veya burda yatayım en iyisi gözlerimi zor açıyorumAllah korusun uzan dinlen bugün ,dinlenmek iyi geliyor bazen bende bugün 4 saat araba kullandım İstanbul trafiğinde baktım azıcık pembelik var yaptım progestanı kesildi hemen birazdanda uyutur beni
İyi yapıyorsun canım ben de bulaşık makinesini falan dizdim eğildim baya inş bişey olmazYapıyorum çamaşır yıkadım katlayıp yerleştirdim yemek yaptım ama evi tospik süpürüyor
Hahaha bende aynı dizileri bile izleyemeden bayılıyorum üstüne örtü al kıvrıl sende.. yarın görüşürüz bende biraz tv bakıp uyuyımBen de demin içtim progestan, zor görüyorum..eşim de yok biri beni yatağa taşısa veya burda yatayım en iyisi gözlerimi zor açıyorum
Evet canım hemşireyim, bir tüp bebek ünitesi kurdum bir hocamla ve orada 10 yıl çalıştım..sonra doktoraya başlayınca okula gitmek zorunda kaldım ve nöbetli bir yere geçmek zorunda kaldım..3 yıldır ayrıldım oradan..söylemesi ayıp nacizane bilgim oradan, çok iyi bir prof ile çalıştımCanım zaten günlük 15 adet progestan kapsül alıyorum 100 mg lık alttan ve ağızdan aynen devam dedi. Artırmadı. Bu arada merak ettim. Sağlık sektöründe misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?