Canım hemen üzülme test bozuktur belki. Başka testlerle de deneyebilirsin.Kızlar benim olmadı sanıyorum8i test günüm, bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. Yine 8inde kan vericem tabi ama, silik de olsa bişe çıkmadığı için çok üzüldüm. İki tane 5.gün embriyosuydu.
Amin inşallah canımŞmdı hastaneden çıktım bı problem yok dedı haftaya gel dedı normal dedı ben estrofem prograf coraspın folık asıt tıroıd ılacı glıfor fıtıl lutınus 2de defa bıde enoxla prolutex ıgne yapıyorum 1er tane gunde ınşallah hakkımızda hayırlısı canım kasık agrı bende 4gunden sonra başladı gıt gıde şıddetlendı hala defam ustune bıde kramplar eklendı bıdr ıştahsızlık var bende bışey yıyemıyorum senın kasık agrında ınşallah guzel haberlerın habercısıdır ınşallah
İnşallah öyledirCanım hemen üzülme test bozuktur belki. Başka testlerle de deneyebilirsin.
Cnm benim hemen ümitsizliğe düşme bazen geç tutunup teste negatif görüp kanda pozitif olan çok var inşallah sende öyle olursunKızlar benim olmadı sanıyorum8i test günüm, bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. Yine 8inde kan vericem tabi ama, silik de olsa bişe çıkmadığı için çok üzüldüm. İki tane 5.gün embriyosuydu.
Evet belkide öyle olur, inşallah öyle olsunCnm benim hemen ümitsizliğe düşme bazen geç tutunup teste negatif görüp kanda pozitif olan çok var inşallah sende öyle olursun
Korkma duracak elbet doktorunl görüş hemen corapibi kesip duphaston tarzı bir ilaç verebilirBıraz kanamam var neyapacam bılmıyorum kalbım sıkışıyor burda bıkaç arkadaş vardı kanaması olan durumlarını yazarsabenım ıkız gebelık pgtlı geçen hafta kese ve bebklerı gormuştuk dua edın banada
Aynen öyle en iyisi kan testi yaptırmak. İdrar testlerine her zaman güven olmaz.İnşallah öyledirkan testi yaptırcam yarın onda zaten neyse belli olur artık.
İnşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunmuşturEvet belkide öyle olur, inşallah öyle olsun
Bana ozaman dr demiştiki kese büyürken de kanama olabiliyor kahverengi gelebilir. Ama endişelenme kanama demek boş gebelik demek değil sadece kese büyümesi veya düşük tehlikesi ama şakk diye düşük de progestan kullanan için zor bir şey. Ben düşürememiştim progestan keseyi zamk gibi rahime yapıştırıyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorsun değil mi ?Evet malesef geçen sene şmdı de hamıleyım pgtlı yıne şmdı bıraz kanamam oldu neyapacam bılmıyorum
Hayırlısıyla güzel bir beta değeri görürüz inşallahİnşallah öyledirkan testi yaptırcam yarın onda zaten neyse belli olur artık.
Hadi inşallahGünaydın canlarbiraz önce keskin bir kasık ağrısıyla uyandım ama allahtan uzun sürmedi soluğum kesildi o derece, sonra bi baktım ilaç zamanım gelmiş dedim inşallah bebiş uyandırdı beni kalk ilaçlarını iç bekliyorum diye
Kuzum idrar testlerine güvenip de moralini bozma..kanda görmedikçe pozitifsin, inşallah bebeklerin seninledirKızlar benim olmadı sanıyorum8i test günüm, bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. Yine 8inde kan vericem tabi ama, silik de olsa bişe çıkmadığı için çok üzüldüm. İki tane 5.gün embriyosuydu.
Coraspini hemen kestiriyor normalde doktorlar ama belki senin özel bir durumun vardır.aynen ilaçlarına kullanmaya devam mı dedi? Ekstre progesteron takviyesi yok mu? Benimde kanama oldu hatta dünde vardı ama ilaçlara başlayınca bugün gelmedi daha düzeldi yine sanırım seninde düzelir stres yapmaŞmdı hastaneden çıktım bı problem yok dedı haftaya gel dedı normal dedı ben estrofem prograf coraspın folık asıt tıroıd ılacı glıfor fıtıl lutınus 2de defa bıde enoxla prolutex ıgne yapıyorum 1er tane gunde ınşallah hakkımızda hayırlısı canım kasık agrı bende 4gunden sonra başladı gıt gıde şıddetlendı hala defam ustune bıde kramplar eklendı bıdr ıştahsızlık var bende bışey yıyemıyorum senın kasık agrında ınşallah guzel haberlerın habercısıdır ınşallah
Canım öyle olan çok kişi var..burada 8.gün idrarda negatif görüp 11.gün kanda pozitif görenler var o yüzden kan gününü bekle üzülme, inşallah bebeklerin sımsıkı tutunmuştur sanaEvet belkide öyle olur, inşallah öyle olsun
Tebrikler canım sende benim gibi sabredemeyenlerdensin inşallah sağlıkla ilerler bebeğinHadi inşallahMindamin onlar uyandırdı seni. Bende dün başladı karın ağrısı gibi orda bir basınç gibi his var baskı gibi. Dün 5.gündü dayanamadım erken test yaptım. Çok hayalet çizgi çıktı. Bugün de sabah yaptım daha belirgin
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canımMrb benimde test gunum 10 haziran
Çok iyi tebrik ederim, hayırlısıyla ilerlesin inşallahHadi inşallahMindamin onlar uyandırdı seni. Bende dün başladı karın ağrısı gibi orda bir basınç gibi his var baskı gibi. Dün 5.gündü dayanamadım erken test yaptım. Çok hayalet çizgi çıktı. Bugün de sabah yaptım daha belirgin
Evet çok haklısın bende normalde yapmıyordum da zamanla sabır mı azaldı bende ne oldu anlamadım. Kayıplar olunca heralde değişik oluyorÇok iyi tebrik ederim, hayırlısıyla ilerlesin inşallahben test günümü beklicem zira idrar testlerine güven olmuyor..çıkınca kesin pozitif çünkü beta yoksa o çizgi olmaz ama bazan test bozuk oluyor çıkmıyor boşuna moral bozukluğu oluyor ki bu da bebişi olumsuz etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?