2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ayy iyi ki çay yapmamışsın

Canım bekle 3.gün embriyosu geç çıkar, zaten bir kez çift çizgi gördüysen pozitif demektir tekrar tekrar yapma idrar testlerine pek güven olmuyor..kan gününde hayırlısıyla güzel beta ile mutlu et bizi inşallah

Son düzenleme:
karamm35 merhaba canım, şimdi benimde 3. gün embriyosu, normalde 8 haziranda kan ver dediler ama endokrin randevum olduğu için 6 haziranda o zaman kan ver dediler, yani yarın 10. gün oluyor, kanda çıkar değil mi varsa
Kanda çıkar canım ver kanını, inşallah bebeğin seninledir sımsıkı tutunmuştur sana

Cok teşekkür ederim hersey kan testiyle netleşecek. Sizinde hakkinizda hayirlisi olsun sıkıca tutunsunlar inşallah. 4. Denemem benim 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim

Aynı benim de böyle oldu hatta şaşırdım ilk yaptığım daha belirgin sonrakiler silikleşti en son yaptığım yoktı yani

Benimde aklıma gelmedi değil cumadan beri yine ilaç içmiyorum gerçi sabahta hafif pembe kan geldi doktor normal bişey olmaz progestan alınca düzelir dedi
Kız sürprizlerle dolusun valla, çok sevindim insallah 16haziranda da güzel haberler verirsin.progestanla benimde kanamam kesildi bugun kahverengi bile gelmedi bu saate kadar .benimde kontrolüm 16sinda ikimizde çok güzel haberler alalım hayırlısıyla.sen en başta kendi kendine ilaçlarını bıraktın orda bebeğin bir dengesi şaştı bence.ama çok dirençli çıktı maşallah ona.Annesini bırakmadı bundan sonrada hep beraber olacaksınız Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…