Bende cuma günü gideceğim 5+2 olacak .Teşekkür ederim, 5. haftada gördüm
Ahhh çok sevidnim keseyi görmenize inşallahh güzel güzel ilerlersiniz bebişinizleCanım kese rahimde ama nasıl gelişecek bakacağız dedi
canım benimde artışlar böyle keseyi gördük az önce
TeşekkürlerAhhh çok sevidnim keseyi görmenize inşallahh güzel güzel ilerlersiniz bebişinizle
E canım bu da güzel bişey. Kese oluşmuş süper iki haftaya kalp atışını da duyarsın inşallah.Canım kese rahimde ama nasıl gelişecek bakacağız dedi
canım benimde artışlar böyle keseyi gördük az önce
Canım gözün aydın en azından korktuğun gibi değil ki bence bir sorun yok artışın gayet güzel her bebek ayni olacak değil ki.Yaa oldum kese rahimde ama doktorum yine dedi ki bakalım gelişimini takip edeceğiz ilaçlarına devam et tekrar dedi başka bişey demedi dış gebelik değil yani
16 Haziran randevu verdi evet ilaçlara devam dedi.bunları söylerken biraz olumsuz gibi söylüyor o yüzden insan sevinemiyor ama buna da şükür dış gebelik okunmaktan kafayı yemek üzereydim … bundan sonra ne olursa olsunE canım bu da güzel bişey. Kese oluşmuş süper iki haftaya kalp atışını da duyarsın inşallah.ilaçlara devam et dedi mi doktorun.
Bu sefer güzel artmış ama öncekiler iyi değildi o yüzden doktor yine temkinli yaklaşıyor gelişimine bakacağız dedi 16 Haziran randevu var bakalımCanım gözün aydın en azından korktuğun gibi değil ki bence bir sorun yok artışın gayet güzel her bebek ayni olacak değil ki.
Ah canım inşallah kocaman olacak o kuzu merak etme ilaçlarıni düzenli kullan stres yapmamaya çalışBu sefer güzel artmış ama öncekiler iyi değildi o yüzden doktor yine temkinli yaklaşıyor gelişimine bakacağız dedi 16 Haziran randevu var bakalım
Bence dış gebelik değil demiş süper bir haber. Sen böyle moral boza boza doğuracaksın bu çocuğuYaa oldum kese rahimde ama doktorum yine dedi ki bakalım gelişimini takip edeceğiz ilaçlarına devam et tekrar dedi başka bişey demedi dış gebelik değil yani
Canım öncekiler belki ilaçları bıraktığın için beta artışı yavaşlamış olamaz mı. İlaçlara başladığından beri artış hızın güzel.Bu sefer güzel artmış ama öncekiler iyi değildi o yüzden doktor yine temkinli yaklaşıyor gelişimine bakacağız dedi 16 Haziran randevu var bakalım
Offf sorma haftasonu bütün eziyeti ettim kendime regl olayım diye mekikler,squatlar,sürekli sıcak suyla duş Allahtan üşendiğim için biberiye çayı yapmadımBence dış gebelik değil demiş süper bir haber. Sen böyle moral boza boza doğuracaksın bu çocuğubebek tutunmak için direniyor ama annesi koyveriyor yapma böyle
Benimde aklıma gelmedi değilCanım öncekiler belki ilaçları bıraktığın için beta artışı yavaşlamış olamaz mı. İlaçlara başladığından beri artış hızın güzel.
Yalnız en başından beri ilk defa bu kadar güzel arttıCanım öncekiler belki ilaçları bıraktığın için beta artışı yavaşlamış olamaz mı. İlaçlara başladığından beri artış hızın güzel.
Ahhh ya neler yapmışsın. O bebiş doğarsa var ya inşallah sağlıkla doğar çok hırslı dirayetli bir evlat olacakOfff sorma haftasonu bütün eziyeti ettim kendime regl olayım diye mekikler,squatlar,sürekli sıcak suyla duş Allahtan üşendiğim için biberiye çayı yapmadımyok yok bomba gibiyim dış gebelik biraz kötüymüş ondan korktum yoksa negatif tabi ki olabilir herşeye hazırım
Aynen doğarsa güçlü birşey olacak hayırlısı bakalım artık … aaa doktorum bir de dediki yanıldığım olmuştur umarım yanılmışımdır dedi bugün .çünkü cuma telefonda sağlıklı ihtimali %1 bile değil benim için demişti neyse zoru atlattık bidaha ki level bekleniyorAhhh ya neler yapmışsın. O bebiş doğarsa var ya inşallah sağlıkla doğar çok hırslı dirayetli bir evlat olacak
Sen içini ferah tut ilaçlarını aksatma dinlen iyi beslen bebişin seninle canım. Sorun olacak diye düşünme. Bu işler mucizevi işler. Neler neler duyuyoruz. Anne karnında engelli diyorlar bebiş doğuyor sapasağlam. Yani Rabbim büyük. Ümitsizlik yokYalnız en başından beri ilk defa bu kadar güzel arttı
amin rabbim herkese nasip etsin hepinizin güzel sonuçlarını öğrenelim inşallah
Ahh canım benim iki kere ilaçsız kaldı yavrum, rabbim koruyor onu işteCuma günü bana bıraktırmıştı ilaçları zaten tekrar başla dedi
merhaba, bugün transferden 9. günüm, yarın kan vercem ama normal gebelik testi 7. gün yapmıştım 2. çizgi acayip silik çıktı, sonra 8. günde yaptım o zaman da hayalet çizgi gibi, bugünde var mı yok mu anlamıyorum, daha erken mi gebelik testi ile kafa karıştırmamak mı lazım, 3. gün embriyosu için beklemek mi lazım bilemedimMerhaba erken gebelik testi yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?