2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende bulantı var canım birde baş dönmesi oturduğum yerde bile oluyor bazen ama çok şükür diyorum yeterki bizimle olsunlar bunlar gelir geçer inşallah
Evet aynen valla, bir de evdeyim ya yatıyorum zaten çoğu zaman, işe başlayınca biraz zorlayacak ama dayanacağız :)

Hadi ya aman dikkat et geceleri insan birde sersem gibi oluyor. Ben gündüzleri uzanıyorum belki de ondan dolayı fazla dönüyor olabillir. Sağlıkla büyüsünler de inşallah katlanırız

Hadi ya aman dikkat et geceleri insan birde sersem gibi oluyor. Ben gündüzleri uzanıyorum belki de ondan dolayı fazla dönüyor olabillir. Sağlıkla büyüsünler de inşallah katlanırız
Aynen öyle, artık gece kalktığımda eşime de haber veriyorum en azından düşersem vs haberi olsun diye... Benimle birlikte oda çekiyor valla :))

Bende bulantı var canım birde baş dönmesi oturduğum yerde bile oluyor bazen ama çok şükür diyorum yeterki bizimle olsunlar bunlar gelir geçer inşallah
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda inşallah. Benim de çok dönüyor. Gözün de puslu görüyor mu canım. Gözümü kırpmak zorunda kalıyorum bazen çok puslu görüyorum.

Tamda geçen seferki transferimle aybı tarihte kanamam oldu yine bugün normalde regl günüm duphaston aldım 2 tane insallah artmaz diye dua ediyorm bşr kayıp daha kalbim kaldırır mı bilmiyorum nolur dua edin
Ahh canım ya inşallah bebişin sana tutunur da sağlıkla kucağına alırsın. İğne yaptırdın mı. Dualarımız seninle

Kızlar yeniden selamlar herkese. Dün transferim olmuştu öğleden sonra. Akşam eve geldik her şey yolundaydı sonra gece 11 de bir mide bulantısı başladı sabah 5 buçuğa kadar tuvalete koştum. Hastane aciline gittik iki kere serum takıldı yine de fayda etmedi. O kadar ağladım ki anlatamam. Yatmam gereken zamanda yataktan hoplayıp tuvalete koştum, dakikalarca öğürdüm, klozete eğildim kesin tutmayacak diye. İnsanlar transferden sonra öksürürken bile düşünüyor ben 6-7 saat mide bulantısı ve kusmayla uğraştım. Bugün de her yerim ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Üşüttüm veya zehirlendim bilmiyorum ama çok çok kötü bir zamana denk geldi

Canim benim üzülme..insanlar transferden sonra 8 saat araba kullanıp yasadıkları yere gidiyorlar yatmadan..yurtdışında hiç yatma yok, bizdeki de aslında tedbir ama tutunmayı artırır diye birşey değil..mart ayındaki transferim zamanı bir arkadaş vardı..transfer olmuş, 6 saat araba kullanmış eşinin toplantısı varmış o kullanmış ve bir de nöbete yetişmiş..tüm gece hasta bakmış..rapor da almamış bir hastanede asistan doktor arkadaşımız..tutmaz diye düşünmüş ama pozitif haberini aldık..o yüzden tedbiri elden bırakmamak adına yaptığımız herşey yoksa dünyada insan kalmazdı..üzülüp de bebişi de üzme..sımsıkı tutunsun sana inşallah ben de bugün transfer oldum, inşallah hepimiz pozitif oluruz

Benim de mide yanmam var. Bende normalde de reflü var, 2 3 gündür yediklerimden bağımsız yanıyor ama midem

Sen gönlünü ferah tut canım. Nasibimizde varsa biz ne yaparsak yapalım o bebis zaten tutunur ben de aylardır dikkat ediyodum hasta olmayayım bağışıklığım yüksek olsun diye, transferden birkaç gün sonra hasta oldum Dinlenmeye devam et, sakin ol, moralini yüksek tut, bol bol dua et. Bebisler bizimle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…