How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bir şey olmaycak adet olcaksın adet olunca beta 0 lanacak sonra tekrar transfer hazırlığına başlıcaksın embriyon varsa öyle allah yazmış bir kader yılmak yok çabalıcaz
Aynen öyle canım..bebislerimizin doğum tarihleri belli, bize kalan o tarihe rastlamak ki onun için de denememiz gerekiyor..rabbim elbet verecek bizlere de evlatlarımızı 🤲🤲🤲

Bir şey olmaycak adet olcaksın adet olunca beta 0 lanacak sonra tekrar transfer hazırlığına başlıcaksın embriyon varsa öyle allah yazmış bir kader yılmak yok çabalıcaz
Benim ne embriyo var ne yumurtam düzgün, neden böyle oldum bilmiyorum ya, daha bu yaşımda yumurtam az, hamile kalabiliyorum ama ilerlemiyor niye böyle oluyor anlamıyorum. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum

Benim ne embriyo var ne yumurtam düzgün, neden böyle oldum bilmiyorum ya, daha bu yaşımda yumurtam az, hamile kalabiliyorum ama ilerlemiyor niye böyle oluyor anlamıyorum. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum
Pgt li denediniz mi hiç acaba siz kaçıncı deneme bu?

Canım benim sen yine de ilaçları kullan..kimyasal gebelikte birşey olmuyor yani müdahaleye gerek olmuyor..eğer kimyasal ise ilaçları bırakınca beta da kendi kendine düşüyor ve adet görüyorsun..ben de olmuştum bir kez kimyasal kendiliğinden olmuştu ve hatta doktorum kimyasaldan sonraki adette tüp bebeğe başlamıştı yani adet görünce hormonlarım düzelmişti ama inşallah bebeğin seninledir canım benim 🤲🤲🤲
Peki ilaçları bırakınca ya adet olmazsam değerlerim düşmezse ne olucak

Kaç yaşındasın canım benimde tek 5aa buydu diğerleri 4aa 2 tane 2tanede 3aa var ama 5 aa da böyle olduysa genetiğe yollasak mı diye düşümüyor da değilim 🤷🏻‍♀️ amh ın kaçtı senin

Kaç yaşındasın canım benimde tek 5aa buydu diğerleri 4aa 2 tane 2tanede 3aa var ama 5 aa da böyle olduysa genetiğe yollasak mı diye düşümüyor da değilim 🤷🏻‍♀️ amh ın kaçtı senin
36 yaşındayım. İnan ben değerleri hiç bilmiyorum. Bana sadece kaliteli dendi. Amh değerimide bilmiyorum sadece doktor erken menopoza girebilirsin dedi

Hayır, ben dış gebelik geçirdiğimde tüpten kaynaklı dendi zaten tüpüm alındı, bunda umutluydum açıkçası. Hiç test yapılmadı daha önce kimyasal olmadığı için. Benim ilk tüp bebek denemem
Anladım belki biraz gebelik öncesi takviye alıp öyle yumurta toplama yaparsınız ben ilk tedavimde 10 yumurta toplanmıştı doktorum bunda daha az toplarız demişti 2 ay öncesinden takviye aldım vitamin yine aynı sayıda toplandı ki 5 sene var iki tedavim arasında.

Senide tebrik ediyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin güzel annelerinin rahmine önce bedenini yuva yaparsın sonrada koca yürekli dünyanı inşallah💗💗💗cevapların için çok minnetarım
Amin inşallah canım inşallah sımsıkı tutunur bebişlerim🤲 ve her zaman elimden geldiğince destek olucam sadece ben değil hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gerçekten çok iyi geliyor🥰iyi ki teknoloji var ve nerede yaşarsak yaşayalım çok yakınız birbirimize😍

Back