Ahhh ahhh Allah’ım yüzünüzü güldürsün inşallahhh her şey çok güzel geçsin bebekler güzelce tutunsun aminnHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
60 bine mal oldu banaFiyatı nedir kusura bakmayın bende özel klinik acaba fazla mı diye merak ettim
Şimdi giriyorum hayırlısıyla inşallah hemen yapışırlar yuvalarınaAy hadi bakalım. Güzel güzel yerleşsinler inşallahsenin pozitifliğinle bebişlerin de pozitif olsun inşallaaaaahh.
Amiiinnn çok teşekkür ederim inşallah hemen tutunmaya başlar bebişlerimMindocuğum günaydın bebişinle bir ömür ayrılmazsınız inşallah tüm dileklerimiz seninle
Amiinn Amin inşallah hemen tutunmaya başlar bebişlerimAhhh ahhh Allah’ım yüzünüzü güldürsün inşallahhh her şey çok güzel geçsin bebekler güzelce tutunsun aminn
şimdiden hayırlı olsun bebişlerini al gel sımsıkı tutunsunlar sana inşallahHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
İnşallah tutunur bebeğin Allah gönlüne göre versinHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
Hadii insallah mutluu sonlaa bitecek güzel bir sürecin olsunnnHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
Günaydın canım seni bekliyorum valla bir an önce al gel bebişlerini burda beraber gün sayalımHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
Kaçıncı gününüz sizin hadi bakalım güzel haberlerle gelinKızlaar günaydın, ben de bugün tahlil verdim bakalım ne olacak2 saat sonra çıkar dediler bekliyoruzzz
Hadi bakalım sağlıkla büyüsünler ve sana kavuşsunlar bebeklerinArkadaşlarımmm dünkü toplanan 4 yumurtam da döllenmiş kalitelilermiş ayy hem gülüyorum hem ağlıyorummmmmm . Sormam gereken bir şey var mı? Ne diyeceğimi bilemedim. Sabahları hemşirem öğleden sonra embriyolog arayacakmış. Bugün 1. Günleriymiş 5 gün bekleyeceğiz dediiiiiiiiiii ayyyy hem gülünüp aynı anda hem de ağlanabiliyormuş
24 ünde transfer olmuştu 10. gün bugün. İnşallah yaa gerçekten hepimizden güzel haberler gelsin inşallahKaçıncı gününüz sizin hadi bakalım güzel haberlerle gelinihtiyacımız var güzel haberlere.
İnşallah güzel sonuçlar gelirKızlaar günaydın, ben de bugün tahlil verdim bakalım ne olacak2 saat sonra çıkar dediler bekliyoruzzz
Çok sevindim canım inşallah düzgün şekilde katlanarak artar darısı başımızaKızlar 10. Gün değerim 208 çok heyecanlıyıminşallah düzgün şekilde artar
iyiyim sabırla bekliyorum:) sen nasılsın? idrar testi yapmadım canım bu sefer sabır gösteriyorum, belirtin var mı? bende sadece bel ve sırt ağrısı var o kadar
İnşallahhhhhhh tebrikk ederimm. Şimdi 2 gün sonrayı bekleyeceğizzz heyecannlıı çoookKızlar 10. Gün değerim 208 çok heyecanlıyıminşallah düzgün şekilde artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?