2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ahhh ahhh Allah’ım yüzünüzü güldürsün inşallahhh her şey çok güzel geçsin bebekler güzelce tutunsun aminn

şimdiden hayırlı olsun bebişlerini al gel sımsıkı tutunsunlar sana inşallah

İnşallah tutunur bebeğin Allah gönlüne göre versin

Hemşireyi aradım kimyasal olabilir dedi, daha önceki dış gebelikti, kimyasal nasıl birşey hiç fikrim yok. 1 tane evladım var çok şükür Allahım ona sağlık versin inşallah,içim buruk ama hayırlısı buymuş. Buraya kadarmış benimde. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hadii insallah mutluu sonlaa bitecek güzel bir sürecin olsunnn sen burda herkese yardımcı oluyorsun Allahım da sana yardımcı olsun

Arkadaşlarımmm dünkü toplanan 4 yumurtam da döllenmiş kalitelilermiş ayy hem gülüyorum hem ağlıyorummmmmm . Sormam gereken bir şey var mı? Ne diyeceğimi bilemedim. Sabahları hemşirem öğleden sonra embriyolog arayacakmış. Bugün 1. Günleriymiş 5 gün bekleyeceğiz dediiiiiiiiiii ayyyy hem gülünüp aynı anda hem de ağlanabiliyormuş

Günaydın canım seni bekliyorum valla bir an önce al gel bebişlerini burda beraber gün sayalım Allahım inşallah sana sıkıca tutunurlar

Hadi bakalım sağlıkla büyüsünler ve sana kavuşsunlar bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…