2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

bu gece beni uyutmayan kasık ağrım sabah progestron iğnesinden sonra zınk diye kesildi şimdi hiç bir şey yok endişe etmelimiyim ay paranoyak oldum ya ağrısa bir dert ağrımasa bir dert

bankada aynısını demişti doktorum pazartesi test günüm çok heyecanlıyım zaman geçmiyor rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Cnm cok gecmis olsun umudunu kaybetme sakin daha dogru zamani gelmemistir. Allah vermek istemeseydi isteme duygusunu vermezdi. Ben hep bunu dusunuyorum o sekilde de dua ediyorum. Ins biz de muradimiza erecegiz

Keşke ya da direkt negatif olsaydı böyle olması daha çok üzdü umarım regl olurum haftasonu
Ben öncekilerde adet olmadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım birde .. Hatta ilkinde rahimden bir fitil verdiler Allahım böyle bir ızdırap yok öyle düşürdüm. Sonra kürtaja aldılar

Oh çok şükür allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :) bende bu ay tüp bebeğe başlıcaz nasipse 4 gündür adetim gecikmişti şimdi adet oldum sanırım tam gelmiyor açık pempe şeffala karışık bişi anlamadım pazartesiye kadar tam olursa doktoruma gitcez ilk tüp bebek için tedavisine başlıcaz inşallah

Çok geçmiş olsun insallah son akslil olır sağ Salim kucağınıza alırsınız. Bende bir önceki transferimde kanama yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.
Çok teşekkür ederim amin inşallah çok zormuş gerçekten. Rabbim sizin de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Olsun geçti gitti şükür güzel haber verdiniz bize umut oldu şimdi sıra bizde kese kalp atisi darısı başımıza

Keşke ya da direkt negatif olsaydı böyle olması daha çok üzdü umarım regl olurum haftasonu
Canım sen yarın başka bir doktora mı gitsen ya böyle olmamalıydı çok üzüldüm tabi Allah’ın takdiri ama bence başka bir doktora daha git koyverme hemen

Ben öncekilerde adet olmadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım birde .. Hatta ilkinde rahimden bir fitil verdiler Allahım böyle bir ızdırap yok öyle düşürdüm. Sonra kürtaja aldılar
Offf bende ondan korkuyorum tek isteğim regl olmak Şuan kürtaj ağrılı bir işlem mi peki

Canım sen yarın başka bir doktora mı gitsen ya böyle olmamalıydı çok üzüldüm tabi Allah’ın takdiri ama bence başka bir doktora daha git koyverme hemen
Çok net konuştu doktorum çok güveniyorum ona %1 bile değil benim için umarım yanılıyorumdur dedi,pazartesi hem beta hem ultrason vs bakacak emin olmadan işlem yapmaz

Slm kizlar acil morale ihtiyacim var
Yine dayanamayip idrar testi yaptim negativ. Bugun 8.transfer gunu (3.gun embriyosu).
Böyle negativ görüp de sonra kanda pos goren var mi aranizda?
3.gun embriyosu idrarı geçtim kanda bile 8.gun çıkmayabilir benim de 3.gun şu 10.gun kanda 15 le öğrendim

Çok net konuştu doktorum çok güveniyorum ona %1 bile değil benim için umarım yanılıyorumdur dedi,pazartesi hem beta hem ultrason vs bakacak emin olmadan işlem yapmaz
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini hayırlısı olsun herşeyin ama şimdi hicbisey görmeden de direkt konuşması üzücü olmuş nolur Allah'tan ümit kesilmez.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…