- 24 Şubat 2022
- 249
- 407
- 33
- 32
Canım duphaston adet söker geciktirmez. Ben pkoyum sdet gecikmelerimde duphaston kullanıyorum bitiminde regl oluyorum bazen bitmedenKızlar lütfen bana bi yol gösterin bugün transferin 10.gün ve 5.gün embriyosu dün sabah üç damla kadar kahverengi damla şeklinde leke oldu başka olmadı şimdi tekrar başladı acaba bu kullandığım duphaston adet olmamı engelliyor olabilir mi bıraksam mı?Dün kahverengi lekeden sonra gün içinde idrar testi yaptım negatif çıktı artık olacaksam olayım diyorum ne yapayım sizce bu duphaston sayesinde mi olamıyorum
Allah Allah ya senin niye geç çıkıyor bu sonuçlarBen bu sefer hastanede kan verdim 10da hala sonuç yok
Ahh canım nasıl sevindim seni merak ediyordum ne oldu acaba diye tutmaz bu çocuk demiştin hatırlıyormusun ümidi kestim ben diye Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba,3mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferim pozitif olmuştu ve bugün de kese ve kalp atışı için randevum vardı.hersey yolunda kalbini dinledik.2hafta sonra yine kontrolüm var.Darisi başınıza insallah.Suan o kadar mutluyum ki .onca stresten sonra o kalp atışı bana ilaç gibi geldi :))Bundan sonrada inşallah sorunsuz şekilde devam eder.
463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dediAllah Allah ya senin niye geç çıkıyor bu sonuçlar
Pazartesi sabah gel son bir beta ver Burda sonra kürtaj vs ya da regl olursun belki filan dediAllah Allah ya senin niye geç çıkıyor bu sonuçlar
463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Pazartesi sabah gel son bir beta ver Burda sonra kürtaj vs ya da regl olursun belki filan dedi
Bende pazartesi vereceğim kan. Bakalım ne olacak tabi mucize bekliyorum artık.Pazartesi sabah gel son bir beta ver Burda sonra kürtaj vs ya da regl olursun belki filan dedi
Evet pazartesi gününe kadar regl olmazsam gideceğimAnladım canım üzüldüm sağlıklı artış değil ama yani kimyasal mi demek istiyor ? Pazartesi tekrar verecekmisin test?
Keşke ya da direkt negatif olsaydı böyle olması daha çok üzdü umarım regl olurum haftasonu
Regl belirtin falan var mi peki senin canım kaç gün geçti yani ilaçları bırakırsan olursun belki.Evet pazartesi gününe kadar regl olmazsam gideceğim
Çok geçmiş olsun. Bunda da vardır bir hayır çok üzüldüm.463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah sağlıklı şekilde katlanır ve devam eder245 çıktı. şu an hamile gözüküyorum ama pazar günü tekrar test vereceğim ikiye katladı mı diye bakacaklar sanırım.
2 gün geçti ama hiç belirtim yok zaten benim normalde de ağrım sızım olmazdı bilemiyorum o yüzdenRegl belirtin falan var mi peki senin canım kaç gün geçti yani ilaçları bırakırsan olursun belki.
Bir umut belkide birden yükselir değeriniz, Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. O kadar ilaçlar iğneler umutlarla bu yolu yürüyoruz, Allah uğraşan herkese mükafatını versin ne diyim Allah yardımcınız olsunPazartesi sabah gel son bir beta ver Burda sonra kürtaj vs ya da regl olursun belki filan dedi
Ya üzüldüm doğrusu463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Merhaba, aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gün çift embriyo. İnşallah poZitifi görürürz, güzel haber almak nasip olsunKızlar hepinize merhaba 30 mayısta 5.gun çift embriyo transferi oldum heyecanla bekliyorum belirti aramıyorum sadece bugün kasikta sol tarafta batma oluyor birde seğirmesi gibi inşallah pozitif haberler verelim birbirimize dünde doğum günümdü hediyem gelsin inşallah dua edin bana
Evet ilk transfer olduğumun 3günü kabız olmuştum aşırı zorlanmış ve strese girmiştim psikolojimde bozulmuştu.Umudum kalmamıştı çok ıkınmak zorunda kaldığım için tutmaz demistim.sizde beni teselli etmiştiniz ve daha birkaç kişi daha.cidden Allahtan umit kesilmezmis bosuna stres yasatmisim kendime ve en cokta esime :).6+4 dedi doktor.Ahh canım nasıl sevindim seni merak ediyordum ne oldu acaba diye tutmaz bu çocuk demiştin hatırlıyormusun ümidi kestim ben diye Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim kucağına almayı nasip etsinşuan kaçıncı haftadasin?
Ayy inşallah hep olumlu kalalım göreceğiz pozitif inanıyorumMerhaba, aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gün çift embriyo. İnşallah poZitifi görürürz, güzel haber almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?