2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım duphaston adet söker geciktirmez. Ben pkoyum sdet gecikmelerimde duphaston kullanıyorum bitiminde regl oluyorum bazen bitmeden

Ahh canım nasıl sevindim seni merak ediyordum ne oldu acaba diye tutmaz bu çocuk demiştin hatırlıyormusun ümidi kestim ben diye Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim kucağına almayı nasip etsin şuan kaçıncı haftadasin?

Pazartesi sabah gel son bir beta ver Burda sonra kürtaj vs ya da regl olursun belki filan dedi
Bir umut belkide birden yükselir değeriniz, Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. O kadar ilaçlar iğneler umutlarla bu yolu yürüyoruz, Allah uğraşan herkese mükafatını versin ne diyim Allah yardımcınız olsun

463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Ya üzüldüm doğrusu sizi yakından takip ediyordum durumunuzu merak etmistim sonuçları falan.hakkinizda hayırlısı olsun insallah.ama mucizeler hiç beklenmedik zamanlarda gerçekleşir bunu da unutmayın.sjmdi olmazsa bir dahaki sefere insallahAllah büyüktür.

Merhaba, aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gün çift embriyo. İnşallah poZitifi görürürz, güzel haber almak nasip olsun

Evet ilk transfer olduğumun 3günü kabız olmuştum aşırı zorlanmış ve strese girmiştim psikolojimde bozulmuştu.Umudum kalmamıştı çok ıkınmak zorunda kaldığım için tutmaz demistim.sizde beni teselli etmiştiniz ve daha birkaç kişi daha.cidden Allahtan umit kesilmezmis bosuna stres yasatmisim kendime ve en cokta esime :).6+4 dedi doktor.

Slm kizlar acil morale ihtiyacim var
Yine dayanamayip idrar testi yaptim negativ. Bugun 8.transfer gunu (3.gun embriyosu).
Böyle negativ görüp de sonra kanda pos goren var mi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…