Cumartesi benimdeOof of hepimiz aynı durumdayızben de aynıyım sizle idrar testim silik çıktı. Hiçbir belirtim yok. Cumartesi kan tahlili vericem orda her şey daha net belli olacak. Sizin tahlil günü ne zaman?
Benimde aklıma şey geldi. Fitil sayısını arttırsan onun eksikliğini biraz kapatmaz mı bir günlük yani.Kızlarprogestan ampül için bugün şırınga alacaktım unutmuşum bir gün yapmasam sorun olur mu acaba ? Gidip alamam da uzak nöbetçi eczane eşimde yok.
Canım benim transfer olduğum merkez ilk transferimde dondurulmuş transferdi embriyoların 3-3.5 saatte çözüldüğünü söylemişlerdi ama laboratuvarlar merkezler de değişkenlik gösterir mi onu bilemiyorumKızlar yarın malum transferim var. Dondurulmuş embriyolarım kaç saat önce çözülecek bilgisi olan var mı
Kuzum çizgi çıktıysa beta var demektir, sağlıcakla artsın inşallahBenimde bugun 7 gunum dondurulmus embriyo 5 gün dayanamayip test yaptim bende erken gebelik testi belirgin silik cizgili cikti normal kaset yaptim 5 dk snra silige dondu hafif ama belli belirsz kafam cok karisti belirti olalarkta sadece gogus hassasiyeti var sizler neler hissettiniz
Kuzum bazan erkenden çözüp bölünmeye devam edip etmediğini kontrol ediyorlarKızlar yarın malum transferim var. Dondurulmuş embriyolarım kaç saat önce çözülecek bilgisi olan var mı
InsAllahh dua edelim birbirimizeKuzum çizgi çıktıysa beta var demektir, sağlıcakla artsın inşallahdaha yapma hep silik çıkıyor, kan gününü bekle ve betanın katlanmasını takip edelim
Benim ki öyle sanırım çünkü telefonda bugün çözülecek embriyolar dedilerKuzum bazan erkenden çözüp bölünmeye devam edip etmediğini kontrol ediyorlar
Bilmiyorum ki canım benim yarın transferim ama bugünden çözeceklermiş aradılarCanım benim transfer olduğum merkez ilk transferimde dondurulmuş transferdi embriyoların 3-3.5 saatte çözüldüğünü söylemişlerdi ama laboratuvarlar merkezler de değişkenlik gösterir mi onu bilemiyorum
ayy kuzum çok mu pekiKızlar yine kanamam var
Günlük pedde beyaz yer kalmamışayy kuzum çok mu peki
Geç evlilik yaptım 39 yaşında sonra miyom ameliyatları geçirdim. Sonra tüp bebek tedavileri 1 kere tüp bebek bir kere de normal yolla hamile kaldım ama ikiside boş gebelik oldu. Şimdi dondurulmuşumu kullandım. Onda da sonuç bu şekilde yaşım 47 oldu. Tekrar dener miyim yoksa yeter dermiyim şu an bilmiyorum. Karma karışık duygular içerisindeyimLütfen böyle düşünmeyin. Sizin bu duygularınızın hepsini yaşadım. aylarca ağlayıp kendime de eşime de hayatı zindan ettim. Hamile kedileri görünce bile ağlardım kedi bile doğuyor ben doğuramıyorumdiyr. Kan testi vermeye korkuyordum negatif çıkacak yine diye. Allah sonunda nasip etti. şimdi kardeşi olsun diye tedaviye başladık bu günleri unutmuşum sizleri okuyunca tekrar gidiyorum eski günlere. inşallah olacak şimdi olmazsa sonra olur üzülmeyin. kaçıncı denemeniz? çok uzun süredir mi tedavi görüyorsunuz? Benim en son oğlum için tedavi de rahime çizik atılmıştı ondan mı bilmiyorum yoksa tutacağı vardı da o zamana mı denk geldi. ondan sonra tuttu.
Kahverengi ise korkma canım, birşey olmaz yat dinlen bol su içGünlük pedde beyaz yer kalmamışbu sefer kahverengi gibi rengi
Benimki tam ağrı değilde acıma, tam yumurtalıklarımın olduğu yer kasık değil yani, anlayamadım ya yine dış gebelik mi oluyor acaba ya o zamanda böyle ağrı olmuştu sağımda. Yani tam tarifte edemiyorum kiCanım bugün benimde tam ader günüm eğer öylese ağrı olması normalmiş benimde bugün sağ tarafım çok ağrıdı sordum ebe hemşireme rahim genişlediği için ağrın çok normal dedi
Yok maalesef kuzumArkadaşlar boş gebeliği anlamanın bir yolu var mı. Beta hcg yine normalde olduğu gibi 2ye katlanarak artıyor değil mi. Bilen yaşayan var mi
Kahverengi mi kırmızı mıKızlar yine kanamam var
Kahverengiyse korkma canımGünlük pedde beyaz yer kalmamışbu sefer kahverengi gibi rengi
Olacak inşallah canım..rabbim hepimize nasip etsinGeç evlilik yaptım 39 yaşında sonra miyom ameliyatları geçirdim. Sonra tüp bebek tedavileri 1 kere tüp bebek bir kere de normal yolla hamile kaldım ama ikiside boş gebelik oldu. Şimdi dondurulmuşumu kullandım. Onda da sonuç bu şekilde yaşım 47 oldu. Tekrar dener miyim yoksa yeter dermiyim şu an bilmiyorum. Karma karışık duygular içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?