2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ya işte bu yüzden ben kimseye demedim demicem de bu devirde ağzı olan konuşuyor herkesin bı fikri var, hiic takma boşver saçmalamış kuzum ne kadar yakının olursa olsun.
Bence çok yakın olan zaten boyle konuşmaz bılır bu kadının morale ıhtıyacı var der kotu bışey olsa bıle der üzülme ya der ama nerde kesın görümcedır yada kaynana

Kızlar ya eşimin dedesi vefat etti işten çıkınca oraya gittim, benim sağ kasığım çok ağrıyor tam yumurtalıklarımın olduğu yer acıyor çok birşey olur mı ya eve geldim şimdi

İnşallah, zaten daha belli bile değil kan değerim nasıl artıcak bilmiyorum ki. Hayırlısı ama böyle konuşunca da moralim çok bozuluyor. Zaten hassasım şu aralar

Töbe yarabbim yaa..Allah akıl fikir versin böylelerine

Selam bugün transferin 9.günü ve sabah 10:30 da idrardan sonra iki üç damla kahverengi damla şeklinde leke oldu daha sonra bi iki defa peçeteyle sildikçe kahverengi leke oldu tabi bu saatte daha fazla dayanamayıp test yaptım tek çizgi.Normalde de bugün yada yarın adet günüm sizce bi kahverengi leke neden olmuştur.yada lekelenme yaşayıp idrar testini ne zaman yaptınız ?cvplarsanız cok sevinirim

Kızlar ya eşimin dedesi vefat etti işten çıkınca oraya gittim, benim sağ kasığım çok ağrıyor tam yumurtalıklarımın olduğu yer acıyor çok birşey olur mı ya eve geldim şimdi
Yok kuzum olmaz Allahın izniyle korkma..yorulmuşsundur..ben daha transfer olmadım ama çok ayakta kalınca kasık ağrım oluyor

Canım bu günlerde tutunma kanaması olabilir..idrar testi yapma canım kan testine az kaldı bi de kanama kahverengi olduğu sürece sıkıntı olmaz..inşallah bebeğin seninledir canım

Canım bu günlerde tutunma kanaması olabilir..idrar testi yapma canım kan testine az kaldı bi de kanama kahverengi olduğu sürece sıkıntı olmaz..inşallah bebeğin seninledir canım
5.gün embriyosu için bugün geç degilmidir olsa çıkmazmıydı ☹ yada yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testinde çıkar ki

Benim sağ yumurtalık bölgem hafif şiş ya birde orası çok ağrıyor. Alt kasık bölgesi değil biraz yukarısı yumurtalık tarafı korkuyorum ya hiç iyi hissetmiyorum şuan

Ama böylede stres arttı mı sağlıklı artış var mı diye insan sstres oluyor ne bileyim kafamda deli sorular
Ben düşünmüyorum hiç herşey olacağına varır düşününce artış miktarını etkileyebilecek miyiz? biz elimizden geleni yaptık içimizde bişeyler olup bitiyor göremiyoruz. Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri nasibinizde varsa artar düzgün şekilde değerler yoksa zaten hiçbir şey yapamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…