Evet benimde dış gebelik geçmişim olduğu için çok korkmuştum şükür 8+4 oluyorumÇok saol ya rahatladım biraz, dış gebelik geçmişim olunca nereye yerleşiyor acaba yine yaşarmıyım diye endişelerim artıyor ister istemez
İnşallaaah yaa cuma günü ikinci kana göre netleşir her şey diye düşünüyorumBenim de genelde peçeteye geliyordu camasirimda olmuyordu çok, nadiren gördüm camasirda. Normal bu şekilde akintilar diye biliyorum
Merhaba sizden neden bu kadar çok test istediler acaba? Özel bir durum var mıydı? Benden sadece 2 kere istedi doktorum. Sonra ultrasona geçtik.Yaptığım kan testleri bunlar için rahat olsun yükselir
Evet hakkımızda hayırlısı olsun artıkBanada normal dendi. Bende öyle tam sevinemedim, hayırlısı diyorum
Maşallah darısı başıma inşallah hayırlısıylaEvet benimde dış gebelik geçmişim olduğu için çok korkmuştum şükür 8+4 oluyorum
Ben de prolutex kullanıyorum günde 2, bana saat demedi doktor mesela. Öğlen falan yap dedi. Endişelenme yani etkisinden bişe kaybetmez benceŞuan çok telaşlıyım sabah9 akşam9 vurduğum prolutex yani progrestorın iğnemi bu akşam 9da değilde işe dalmaktan 10da vurdum resmen unuttum çok üzülerek fırlayarak koşarak iğne vurmaya koştum iğneyi yaptıktan sonra bu kadr cok hareketli koştuğumu farkettm o anda da naptım ben dedim ama size asıl sorum bu iğnenin bu kadar gecikmesi sorun olur mu bi fikriniz var mı
Daha önce dış gebelik geçirdiğim için ben yaptırdım onlar istemedi canım korkudan yaptımMerhaba sizden neden bu kadar çok test istediler acaba? Özel bir durum var mıydı? Benden sadece 2 kere istedi doktorum. Sonra ultrasona geçtik.
Aminnn inşallahMaşallah darısı başıma inşallah hayırlısıyla
Tahlillerinizi inceledim hayırlı olsun tebrik ederim. Birden 2 bin kusurlere çıkmış onu merak ettim. Belirli bir süre sonra 2 kattan fazla mi artması gerekiyorYaptığım kan testleri bunlar için rahat olsun yükselir
Hayır hiç bir sorun olmaz.Bende çalışıyorum bazen akşam 5 te bazen gündüz 2 de yapıyorum iğnemiŞuan çok telaşlıyım sabah9 akşam9 vurduğum prolutex yani progrestorın iğnemi bu akşam 9da değilde işe dalmaktan 10da vurdum resmen unuttum çok üzülerek fırlayarak koşarak iğne vurmaya koştum iğneyi yaptıktan sonra bu kadr cok hareketli koştuğumu farkettm o anda da naptım ben dedim ama size asıl sorum bu iğnenin bu kadar gecikmesi sorun olur mu bi fikriniz var mı
Ben uçağa bineceğim de uçuş anına denk geliyordu saatim diye bir seferliğine 1 saat önce yap demişti hemsirem önemli demişti ondan telaşlandım saat geç olunca ona ve doktora yazmak istemedim buraya yazayım bari dedim o kadar telaşlandım ki koşuşumu görseydiniz günlerdir o ani hareket yapmamaya çalışan halimden eser yoktu koştum diye düşmüş olmasın lütfen yaBen de prolutex kullanıyorum günde 2, bana saat demedi doktor mesela. Öğlen falan yap dedi. Endişelenme yani etkisinden bişe kaybetmez bence
Doğrudur bana özellikle tembih edildi ben dakika bile geçirmiyordum sizlere böyle dendiğini bilmiyordum şaşırdım suan :)Hayır hiç bir sorun olmaz.Bende çalışıyorum bazen akşam 5 te bazen gündüz 2 de yapıyorum iğnemi
Ne koştunuz diye Embriyo düşer, ne de ilaç saatlerini aynı yapmadınız diye.Rahat olun lütfenBen uçağa bineceğim de uçuş anına denk geliyordu saatim diye bir seferliğine 1 saat önce yap demişti hemsirem önemli demişti ondan telaşlandım saat geç olunca ona ve doktora yazmak istemedim buraya yazayım bari dedim o kadar telaşlandım ki koşuşumu görseydiniz günlerdir o ani hareket yapmamaya çalışan halimden eser yoktu koştum diye düşmüş olmasın lütfen ya
Teşekkür ederim zaten 5.gününde, bende öyle umuyorum ama bu ilk o yüzden bu bişey bilmemezliğim :/Ne koştunuz diye Embriyo düşer, ne de ilaç saatlerini aynı yapmadınız diye.Rahat olun lütfen
5.gün embriyosu ise artık tutunmuştur, bundan sonra beta hcg salgılamaya başlar.İnşallah pozitif sonuçlanırTeşekkür ederim zaten 5.gününde, bende öyle umuyorum ama bu ilk o yüzden bu bişey bilmemezliğim :/
Hem 5.gün embriyosu hemde suan transfer günü hariç 5. Gün oldu, telaşımdan konuştuklarınıza hakim değilim sizin bir belirtiniz var mı benim 4.gün ve bugün göğüs ağrım var şiddetli. Her zaman adet önce olur bende bu. Adet belirtisi olamaz diye düşünüyorum kullandığım estrofemlerden ve climara banttan dolayı. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum5.gün embriyosu ise artık tutunmuştur, bundan sonra beta hcg salgılamaya başlar.İnşallah pozitif sonuçlanır
Yok canım sorun olmaz ben bazen iki saat geçiyor öyle fark ediyorum aynı iğneyi kullanıyoruz. Sen sakin ol koşmaŞuan çok telaşlıyım sabah9 akşam9 vurduğum prolutex yani progrestorın iğnemi bu akşam 9da değilde işe dalmaktan 10da vurdum resmen unuttum çok üzülerek fırlayarak koşarak iğne vurmaya koştum iğneyi yaptıktan sonra bu kadr cok hareketli koştuğumu farkettm o anda da naptım ben dedim ama size asıl sorum bu iğnenin bu kadar gecikmesi sorun olur mu bi fikriniz var mı
Neden istemiş ki gayet iyi artmış değerleriniz sürekli değer vermekte geriyor insanı.Benim kan degerlerim 90 200 500 2ser gün arayla ama 2 gün sonra tekrar kan istiyorlar. Neden bu kadar çok istiyorlar anlamadım kötü mü gidiyor acaba. Belli bir süre sonra 2 kattan daha mı fazla artması gerekiyor yoksa bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?