• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim embriyolar yarın 5. Gün embriyosu olacaklar inşallah adetimü bekliyorum transfer aşamasına geçebilmek için inşallah
Bana da yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet olacaksın ondan sonra bitiminde adetin transfer olacaksın dedi

43 yaşındayım. Üstelik amh 0.2. ama şu an sanki yumurtlama agrisi gibi ağrı var. Zaten sabah yumurtlama agrisi başlamıştı. Toplama işlemi yapılınca çatlayacak yumurta olmadığı için ağrımaz diye düşündüm. Ama yanılmışım. Kramp şeklinde ağrım var. Kivrildim kaldım.
parol içebilirsin sanırım..biraz ağrı olur.

Bana da yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet olacaksın ondan sonra bitiminde adetin transfer olacaksın dedi
Evet canım bana da doktorum aynısını söyledi adet başlayınca kontrol olacak ilaç kullanımı başlayacak rahim hazırlığı için adetin başlamasından 13. Gün rahim kontrolü yapılacak ve kan değerlerime bakılacak eğer hormonlarım normale döndüyse ve rahim kalınlığı da istenilen gibiyse transfer olacak inşallah

Evet canım bana da doktorum aynısını söyledi adet başlayınca kontrol olacak ilaç kullanımı başlayacak rahim hazırlığı için adetin başlamasından 13. Gün rahim kontrolü yapılacak ve kan değerlerime bakılacak eğer hormonlarım normale döndüyse ve rahim kalınlığı da istenilen gibiyse transfer olacak inşallah
Hadi hayırlısı bakalım inşallah çok güzel sonuçlanırız hepimiz 🤲🤲🌸🌸🥰

Amin inşallah çok çok amin artık dua ederek geçirmeliyiz vakitlerimizi 🤲🌸🌸
Evet kesinlikle hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun hayırsız olanı da hayra çevirsin Rabbim bide çok sabır versin ben biraz sabırsızım bu süreçte🤲😅🙈

Canım bildiğim kadarıyla embriyo sayısı fazla değilse veya kalitesi çok yüksek değilse 5. Güne götürme riskine girmeden 3.gün embriyosu olarak donduruyorlar. Dondurulmuş embriyo transferinin tutma ihtimali taze embriyo transferinden daha yüksek oluyor diye biliyorum. 5. Gün embriyosu evet dediğin gibi 3e göre daha yüksek ihtimalle tutuyor ama öyle çok aman aman da bişey değil sanırım çünkü baktığın zaman 3. Gün embriyosuyla hamile olan bir çok kişi var 5. Gün embriyosu kadar neredeyse
Hem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırım 😏 Biraz bakındım forumda 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar var mı diye de pek bişey bulamadım 😕

Hem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırım 😏 Biraz bakındım forumda 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar var mı diye de pek bişey bulamadım 😕
Aaa olur mu hiç o kadar çok kiii sen dikkatli bi bak bence hem de Allah nasip edecekse taştan çiçek çıkarır lütfen bu dönemde en ama en önemli olan pozitif düşünüp hayırlısını dilemek ve pozitif sonuç görmek kendinizi böyle şimdiden üzerseniz hormonlarının da etkilenir. Nasıl elektrik verirsek bize öyle döner. Bol dua ederek bol pozitif düşünerek geçiriyoruz 🤲🤲🤲

Şimdi doktordan geldim ilk muayenemdi çok güzel olduğunu söyledi 12 ml olmuşlar bile 5 günde gayet iyi ilerliyoruz dedi yüksek yumurta sayısı olacak sende belli şimdiden dedi ama kaç yumurta olduğunu sormayı unuttum sonra gonal f 150 olarak yükseltti dozumu pergoveris 150 ve oxotide 250 olarak reçetemi yazdı Salı günü son kez geleceksin muayene ye o gün yumurta toplama günün belli olacak dedi anestezi ve bazı tetkitler için kan verdim ameliyat öncesi isteniyormuş hayırlısı ile ilerliyoruz Rabbim yormadan en güzelini nasip etsin hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar🤲🤲🌸🌸
Hayırlı olsun canım ☺️ ben de aynı ilaçları aynı dozlarla kullandım. Yumurta sayısını sorsan da soylemeyecekti zaten😄 onu opuda göreceğiz diyor. Biliyorsun biraz tez canlı yerinde duramiyor zaten😄 o yüzden soru sormaya da vakit olmuyor☺️

Evet kesinlikle hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun hayırsız olanı da hayra çevirsin Rabbim bide çok sabır versin ben biraz sabırsızım bu süreçte🤲😅🙈
Hepimiz öyleyiz emin ol hemen olsun hemen sonuç görelim istiyoruz 😂😂 ama artık motive oldum alıştım sanırım iğne saatimi bekliyorum mesela o saate kadar işlerimi hallediyorum sanki dizi izlicekmişim gibi 😂😂😂😂

Hayırlı olsun canım ☺️ ben de aynı ilaçları aynı dozlarla kullandım. Yumurta sayısını sorsan da soylemeyecekti zaten😄 onu opuda göreceğiz diyor. Biliyorsun biraz tez canlı yerinde duramiyor zaten😄 o yüzden soru sormaya da vakit olmuyor☺️
Ahahaha evet hiç durmuyor yerinde ordan oraya gidip geliyor maşallahı var 😂😂

Hepimiz öyleyiz emin ol hemen olsun hemen sonuç görelim istiyoruz 😂😂 ama artık motive oldum alıştım sanırım iğne saatimi bekliyorum mesela o saate kadar işlerimi hallediyorum sanki dizi izlicekmişim gibi 😂😂😂😂
Evet haklısın ama iğne olunca ben de sabırsızlık yaşamıyordum canım acıyor diye😅😅😅🙈 ama şimdi hemen adet olmak istiyorum bi yandan da değerler düşmez diye korkuyorum her aşamada bi sabırsızlık inşallah test sonucu bekleme aşamasına kadar geliriz sağ salim🤲🤲sonra da pozitifi görürüz🙈🤲

Opudan sonra vitamin iğne ilaç vs bile verdiler mi bana doktor herhangi bişe vermedi sadece enfeksiyon olmasın diye antibiyotik verdi

Merhaba.ben pkoyım yumurta kalitesiz.yumurta kalitesini artırmak için neler önerdi idil haımacaba
Topiğin ilk başında paylaşmıştım, geniş biraz ama bence instagram sayfasını ziyaret etmenin faydası olur..önerileri yumurta sayımın ve kalitenin artmasını sağladı

3 diye geldik 4 yumurta toplanmış. Valla benim için mucize. Her ay tek yumurta yapan ben vitaminler sayesinde 4 yumurta yapmışım. Brova bana. Benim opu saat 07.30 itibariyle bitti. Şimdi sıra transver
Maşallah diyelim, inşallah hepsi döllenir ve 5.güne ulaşır🤲🥰

Back