- 1 Aralık 2021
- 202
- 110
- 33
- 27
Bana da yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet olacaksın ondan sonra bitiminde adetin transfer olacaksın dediBenim embriyolar yarın 5. Gün embriyosu olacaklar inşallah adetimü bekliyorum transfer aşamasına geçebilmek için inşallah
parol içebilirsin sanırım..biraz ağrı olur.43 yaşındayım. Üstelik amh 0.2. ama şu an sanki yumurtlama agrisi gibi ağrı var. Zaten sabah yumurtlama agrisi başlamıştı. Toplama işlemi yapılınca çatlayacak yumurta olmadığı için ağrımaz diye düşündüm. Ama yanılmışım. Kramp şeklinde ağrım var. Kivrildim kaldım.
Evet canım bana da doktorum aynısını söyledi adet başlayınca kontrol olacak ilaç kullanımı başlayacak rahim hazırlığı için adetin başlamasından 13. Gün rahim kontrolü yapılacak ve kan değerlerime bakılacak eğer hormonlarım normale döndüyse ve rahim kalınlığı da istenilen gibiyse transfer olacak inşallahBana da yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet olacaksın ondan sonra bitiminde adetin transfer olacaksın dedi
Hadi hayırlısı bakalım inşallah çok güzel sonuçlanırız hepimizEvet canım bana da doktorum aynısını söyledi adet başlayınca kontrol olacak ilaç kullanımı başlayacak rahim hazırlığı için adetin başlamasından 13. Gün rahim kontrolü yapılacak ve kan değerlerime bakılacak eğer hormonlarım normale döndüyse ve rahim kalınlığı da istenilen gibiyse transfer olacak inşallah
İnşallah canım Allah'ım sağlıkla hayırla pamuşlarımıza kavuşmanızı nasip etsinHadi hayırlısı bakalım inşallah çok güzel sonuçlanırız hepimiz
Amin inşallah çok çok amin artık dua ederek geçirmeliyiz vakitlerimiziİnşallah canım Allah'ım sağlıkla hayırla pamuşlarımıza kavuşmanızı nasip etsin
Evet kesinlikle hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun hayırsız olanı da hayra çevirsin Rabbim bide çok sabır versin ben biraz sabırsızım bu süreçteAmin inşallah çok çok amin artık dua ederek geçirmeliyiz vakitlerimizi
Hem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırımCanım bildiğim kadarıyla embriyo sayısı fazla değilse veya kalitesi çok yüksek değilse 5. Güne götürme riskine girmeden 3.gün embriyosu olarak donduruyorlar. Dondurulmuş embriyo transferinin tutma ihtimali taze embriyo transferinden daha yüksek oluyor diye biliyorum. 5. Gün embriyosu evet dediğin gibi 3e göre daha yüksek ihtimalle tutuyor ama öyle çok aman aman da bişey değil sanırım çünkü baktığın zaman 3. Gün embriyosuyla hamile olan bir çok kişi var 5. Gün embriyosu kadar neredeyse
Aaa olur mu hiç o kadar çok kiii sen dikkatli bi bak bence hem de Allah nasip edecekse taştan çiçek çıkarır lütfen bu dönemde en ama en önemli olan pozitif düşünüp hayırlısını dilemek ve pozitif sonuç görmek kendinizi böyle şimdiden üzerseniz hormonlarının da etkilenir. Nasıl elektrik verirsek bize öyle döner. Bol dua ederek bol pozitif düşünerek geçiriyoruzHem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırımBiraz bakındım forumda 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar var mı diye de pek bişey bulamadım
Hayırlı olsun canımŞimdi doktordan geldim ilk muayenemdi çok güzel olduğunu söyledi 12 ml olmuşlar bile 5 günde gayet iyi ilerliyoruz dedi yüksek yumurta sayısı olacak sende belli şimdiden dedi ama kaç yumurta olduğunu sormayı unuttum sonra gonal f 150 olarak yükseltti dozumu pergoveris 150 ve oxotide 250 olarak reçetemi yazdı Salı günü son kez geleceksin muayene ye o gün yumurta toplama günün belli olacak dedi anestezi ve bazı tetkitler için kan verdim ameliyat öncesi isteniyormuş hayırlısı ile ilerliyoruz Rabbim yormadan en güzelini nasip etsin hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
Hepimiz öyleyiz emin ol hemen olsun hemen sonuç görelim istiyoruzEvet kesinlikle hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun hayırsız olanı da hayra çevirsin Rabbim bide çok sabır versin ben biraz sabırsızım bu süreçte
Ahahaha evet hiç durmuyor yerinde ordan oraya gidip geliyor maşallahı varHayırlı olsun canımben de aynı ilaçları aynı dozlarla kullandım. Yumurta sayısını sorsan da soylemeyecekti zaten onu opuda göreceğiz diyor. Biliyorsun biraz tez canlı yerinde duramiyor zaten o yüzden soru sormaya da vakit olmuyor
Evet haklısın ama iğne olunca ben de sabırsızlık yaşamıyordum canım acıyor diyeHepimiz öyleyiz emin ol hemen olsun hemen sonuç görelim istiyoruzama artık motive oldum alıştım sanırım iğne saatimi bekliyorum mesela o saate kadar işlerimi hallediyorum sanki dizi izlicekmişim gibi
Varolan kullandiginiz vitaminlerinizi kullanmaya devam edin diyorlar. Kullandığınız bir vitamin varsa onu kullaninOpudan sonra vitamin iğne ilaç vs bile verdiler mi bana doktor herhangi bişe vermedi sadece enfeksiyon olmasın diye antibiyotik verdi
Şuanlık hiçbir şey yok bakalım değerler normale dönsün diye belkideVarolan kullandiginiz vitaminlerinizi kullanmaya devam edin diyorlar. Kullandığınız bir vitamin varsa onu kullanin
Olabilir. Bize tedaviye başladığımız gün, kullanırsaniz iyi olur demişti. bı vitamin önermişti hem eşim hem ben kullandık. Ama her doktorun yöntemi farklı tabiki.Şuanlık hiçbir şey yok bakalım değerler normale dönsün diye belkide
Evet çok doğru. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahOlabilir. Bize tedaviye başladığımız gün, kullanırsaniz iyi olur demişti. bı vitamin önermişti hem eşim hem ben kullandık. Ama her doktorun yöntemi farklı tabiki.
Topiğin ilk başında paylaşmıştım, geniş biraz ama bence instagram sayfasını ziyaret etmenin faydası olur..önerileri yumurta sayımın ve kalitenin artmasını sağladıMerhaba.ben pkoyım yumurta kalitesiz.yumurta kalitesini artırmak için neler önerdi idil haımacaba
Maşallah diyelim, inşallah hepsi döllenir ve 5.güne ulaşır3 diye geldik 4 yumurta toplanmış. Valla benim için mucize. Her ay tek yumurta yapan ben vitaminler sayesinde 4 yumurta yapmışım. Brova bana. Benim opu saat 07.30 itibariyle bitti. Şimdi sıra transver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?