2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim embriyolar yarın 5. Gün embriyosu olacaklar inşallah adetimü bekliyorum transfer aşamasına geçebilmek için inşallah
Bana da yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet olacaksın ondan sonra bitiminde adetin transfer olacaksın dedi

parol içebilirsin sanırım..biraz ağrı olur.

Bana da yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet olacaksın ondan sonra bitiminde adetin transfer olacaksın dedi
Evet canım bana da doktorum aynısını söyledi adet başlayınca kontrol olacak ilaç kullanımı başlayacak rahim hazırlığı için adetin başlamasından 13. Gün rahim kontrolü yapılacak ve kan değerlerime bakılacak eğer hormonlarım normale döndüyse ve rahim kalınlığı da istenilen gibiyse transfer olacak inşallah

Hadi hayırlısı bakalım inşallah çok güzel sonuçlanırız hepimiz

Amin inşallah çok çok amin artık dua ederek geçirmeliyiz vakitlerimizi
Evet kesinlikle hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun hayırsız olanı da hayra çevirsin Rabbim bide çok sabır versin ben biraz sabırsızım bu süreçte

Hem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırım Biraz bakındım forumda 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar var mı diye de pek bişey bulamadım

Hem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırım Biraz bakındım forumda 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar var mı diye de pek bişey bulamadım
Aaa olur mu hiç o kadar çok kiii sen dikkatli bi bak bence hem de Allah nasip edecekse taştan çiçek çıkarır lütfen bu dönemde en ama en önemli olan pozitif düşünüp hayırlısını dilemek ve pozitif sonuç görmek kendinizi böyle şimdiden üzerseniz hormonlarının da etkilenir. Nasıl elektrik verirsek bize öyle döner. Bol dua ederek bol pozitif düşünerek geçiriyoruz

Hayırlı olsun canım ben de aynı ilaçları aynı dozlarla kullandım. Yumurta sayısını sorsan da soylemeyecekti zaten onu opuda göreceğiz diyor. Biliyorsun biraz tez canlı yerinde duramiyor zaten o yüzden soru sormaya da vakit olmuyor

Evet kesinlikle hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun hayırsız olanı da hayra çevirsin Rabbim bide çok sabır versin ben biraz sabırsızım bu süreçte
Hepimiz öyleyiz emin ol hemen olsun hemen sonuç görelim istiyoruz ama artık motive oldum alıştım sanırım iğne saatimi bekliyorum mesela o saate kadar işlerimi hallediyorum sanki dizi izlicekmişim gibi

Ahahaha evet hiç durmuyor yerinde ordan oraya gidip geliyor maşallahı var

Hepimiz öyleyiz emin ol hemen olsun hemen sonuç görelim istiyoruz ama artık motive oldum alıştım sanırım iğne saatimi bekliyorum mesela o saate kadar işlerimi hallediyorum sanki dizi izlicekmişim gibi
Evet haklısın ama iğne olunca ben de sabırsızlık yaşamıyordum canım acıyor diye ama şimdi hemen adet olmak istiyorum bi yandan da değerler düşmez diye korkuyorum her aşamada bi sabırsızlık inşallah test sonucu bekleme aşamasına kadar geliriz sağ salimsonra da pozitifi görürüz

Opudan sonra vitamin iğne ilaç vs bile verdiler mi bana doktor herhangi bişe vermedi sadece enfeksiyon olmasın diye antibiyotik verdi

Merhaba.ben pkoyım yumurta kalitesiz.yumurta kalitesini artırmak için neler önerdi idil haımacaba
Topiğin ilk başında paylaşmıştım, geniş biraz ama bence instagram sayfasını ziyaret etmenin faydası olur..önerileri yumurta sayımın ve kalitenin artmasını sağladı

3 diye geldik 4 yumurta toplanmış. Valla benim için mucize. Her ay tek yumurta yapan ben vitaminler sayesinde 4 yumurta yapmışım. Brova bana. Benim opu saat 07.30 itibariyle bitti. Şimdi sıra transver
Maşallah diyelim, inşallah hepsi döllenir ve 5.güne ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…