2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Doktorumuz aynı muhteşem birisi bende onunla tedavi görüyorum
Evet ben de çok memnunum benim için önemli olan işini iyi bilmesi ve yapmasiydi. O kadar guvendimki tedavi boyunca verdiği hiçbir kararı sorgulamadim. Kimisi çok konuşmuyor çok ilgilenmiyor diyor ama ben öyle benimle çok muhabbet etmesini beklemedim zaten. Şimdiye kadar herşey çok iyi gitti. İnşallah sonucum da iyi olur

Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız zaten koordinatörlerimiz ve hemşirelerimiz arayıp ilgileniyorlar sağolsunlar evet çok fazla muhabbet etmiyor ama zaten çok yoğun çalışıyorlar normal yani bizde çok güveniyoruz kendisine umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Benimm adetim çok düzenlidir normalde pko değilim ama geçen ay basit kist vardı o da gidip göründüm bu ay geçen ayın adeti ile atılmış
Ama ilk defa böyle. 48 gün oldu sanırım bu kadar uzun sürünce çok tedirginim . Geçen ay da o basit kist yüzünden iptal oldu tedavi
Gene iptal olma durumu olur diye kaygılıyım baya.

Kötü düşünmeyin inşallah iyi olur herşey

Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah

Benımde gecen ay adetim 25 gün gecıktı tarlusala basladım ilac bıttıkten 3 gun sonda adet oldum YouTube da adet getırıcı masaj ve egzersiz vardı onları yaptım belkı faydası olmustur bılemıyorum deneyın ıstersenız bı zararı yok karın kaslarını harekete gecırıcı hareketlerdi

Bi deneyeyim. Başta yapıyordum da pek faydası yok gibiydi bida deneyeyim.

Benim doktorum da Medicana Kadıköy’den Cihan Karadağ

Gençler ben de dün doktora gittim progestan iğnelere ve fitile başlıyorum cumartesi. Artık kontrol yok, transfer için 4 Mayıs saat 10:00 da hastanede olacağız. Heyecan dorukta aklıma geldikçe kalbimin atışını hissediyorum. Sonra korku geliyor ya olmazsa uufff ne biçim üzülürüm diyorum. Sonra ya neden olmasın bir tane oldu yine olur rabbim nasip eder inşallah diyorum. Kafalar karışık kafalar bi dünya yine maşallahım var.

çok guzel bilgiler vermişsin
teşekkürler

3 diye geldik 4 yumurta toplanmış. Valla benim için mucize. Her ay tek yumurta yapan ben vitaminler sayesinde 4 yumurta yapmışım. Brova bana. Benim opu saat 07.30 itibariyle bitti. Şimdi sıra transver
hadi inşallah.yaşınız kaçtı

Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah
Şimdi doktordan geldim ilk muayenemdi çok güzel olduğunu söyledi 12 ml olmuşlar bile 5 günde gayet iyi ilerliyoruz dedi yüksek yumurta sayısı olacak sende belli şimdiden dedi ama kaç yumurta olduğunu sormayı unuttum sonra gonal f 150 olarak yükseltti dozumu pergoveris 150 ve oxotide 250 olarak reçetemi yazdı Salı günü son kez geleceksin muayene ye o gün yumurta toplama günün belli olacak dedi anestezi ve bazı tetkitler için kan verdim ameliyat öncesi isteniyormuş hayırlısı ile ilerliyoruz Rabbim yormadan en güzelini nasip etsin hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar

Merhaba sağlıkla olsun inşallah anlattıklarınızda kendimi gördüm, bende hemen hemen aynı ilaçları kullandım bana da doktorum aynı şeyleri söyledi, heyecanınızı içimde hissettim
Rabbim sağlıkla hayırla bebeğinize kavuştursun bol kaliteli yumurtalar toplansın inşallah

hadi inşallah.yaşınız kaçtı
43 yaşındayım. Üstelik amh 0.2. ama şu an sanki yumurtlama agrisi gibi ağrı var. Zaten sabah yumurtlama agrisi başlamıştı. Toplama işlemi yapılınca çatlayacak yumurta olmadığı için ağrımaz diye düşündüm. Ama yanılmışım. Kramp şeklinde ağrım var. Kivrildim kaldım.

Amin inşallah siz hangi aşamadasınız şuan da

2. güne 2 embriyoyla devam kızlar. Yarın dondurulacaklar (3. gün) Biri 4 diğeri 6 hücreliymiş. Doktorum gayet iyiler dedi.
Şu 3. gün embriyosu 5. gün embriyosu konusuna kafam takıldı. Nette araştırdığıma göre 5. gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş galiba. Sizde kaçıncı gün donduruldu ve doktorlar neye göre karar veriyor buna, bilen var mı?

Canım bildiğim kadarıyla embriyo sayısı fazla değilse veya kalitesi çok yüksek değilse 5. Güne götürme riskine girmeden 3.gün embriyosu olarak donduruyorlar. Dondurulmuş embriyo transferinin tutma ihtimali taze embriyo transferinden daha yüksek oluyor diye biliyorum. 5. Gün embriyosu evet dediğin gibi 3e göre daha yüksek ihtimalle tutuyor ama öyle çok aman aman da bişey değil sanırım çünkü baktığın zaman 3. Gün embriyosuyla hamile olan bir çok kişi var 5. Gün embriyosu kadar neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…