Evet ben de çok memnunumDoktorumuz aynı muhteşem birisi bende onunla tedavi görüyorum
Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız zaten koordinatörlerimiz ve hemşirelerimiz arayıp ilgileniyorlar sağolsunlar evet çok fazla muhabbet etmiyor ama zaten çok yoğun çalışıyorlar normal yani bizde çok güveniyoruz kendisine umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızEvet ben de çok memnunumbenim için önemli olan işini iyi bilmesi ve yapmasiydi. O kadar guvendimki tedavi boyunca verdiği hiçbir kararı sorgulamadim. Kimisi çok konuşmuyor çok ilgilenmiyor diyor ama ben öyle benimle çok muhabbet etmesini beklemedim zaten. Şimdiye kadar herşey çok iyi gitti. İnşallah sonucum da iyi olur
Benimm adetim çok düzenlidir normalde pko değilim ama geçen ay basit kist vardı o da gidip göründüm bu ay geçen ayın adeti ile atılmışBenim adet duzensizligim vardı. doktora gittiğimde bir ay olmuştu adet olmayali. O da ilaca başlattı ki tedaviye baslayabilelim. Ben de pko var bu arada. Ama ondan sonra süreç çok hızlı işledi bı sıkıntı olmadı yani. Endişelenme illaki gelir
Kötü düşünmeyin inşallah iyi olur herşeyBenimm adetim çok düzenlidir normalde pko değilim ama geçen ay basit kist vardı o da gidip göründüm bu ay geçen ayın adeti ile atılmış
Ama ilk defa böyle. 48 gün oldu sanırım bu kadar uzun sürünce çok tedirginim . Geçen ay da o basit kist yüzünden iptal oldu tedavi
Gene iptal olma durumu olur diye kaygılıyım baya.
Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallahUmarım çok güzel sonuçlar alırsınız zaten koordinatörlerimiz ve hemşirelerimiz arayıp ilgileniyorlar sağolsunlar evet çok fazla muhabbet etmiyor ama zaten çok yoğun çalışıyorlar normal yani bizde çok güveniyoruz kendisine umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bi deneyeyim. Başta yapıyordum da pek faydası yok gibiydi bida deneyeyim.Benımde gecen ay adetim 25 gün gecıktı tarlusala basladım ilac bıttıkten 3 gun sonda adet oldum YouTube da adet getırıcı masaj ve egzersiz vardı onları yaptım belkı faydası olmustur bılemıyorum deneyın ıstersenız bı zararı yok karın kaslarını harekete gecırıcı hareketlerdi
Benim doktorum da Medicana Kadıköy’den Cihan KaradağCanım bana opudan sonraki ilk adetin 16. Günü transfer yapıldı. Doktorum ikinci adeti beklemeye gerek görmedi. Yani ille de ikinci adet olacak diye bir şart yokrahmin durumuna ve hormon değerlerine bağlı. Benim doktorum bahçeciden Mehmet Reşit Asoglu
çok guzel bilgiler vermişsinBu arada normalde yaş ilerledikçe ki ben 40 yaşıma girdim yumurtalar azalır normalde ama benim arttı veya kaliteleri arttı ve 4 embriyom oldu. Bunun için beslenmemi düzenledim, antioksidan tüketimini artırdım ve doğal besledim. Paketli gıdalardan uzak durdum, işe giderken de kendi yaptığım yemekleri götürdüm. Hergün omega 3, omega 6 ve omega 9 içeren besinler tükettim. D vitamini, folk asit ve b 12 de tüketti. Tabii bu süreç yaklaşık 1 yıl sürdü. Aslında şimdiki beslenmeniz yaklaşık 3-6 ay sonraki yumurta oluşumuna etki ediyor ve tabii bu kadının yaşına göre değişiyor. Benim hocam yumurtaları görünce şaşırdı, hepsi aynı anda olgunlaştı çünkü ve 9 u da olgundu ve hepsi döllendi. Bu bilgilere yapılan çalışmalardan, bu konu üzerinde çalışan embriyologlardan ulaştım. Ama tabii ki tutunma için birşey yapamıyoruz, o da takdiri ilahi. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez ve kucağımıza yavrularımızı alırız hayırlısıyla
hadi inşallah.yaşınız kaçtı3 diye geldik 4 yumurta toplanmış. Valla benim için mucize. Her ay tek yumurta yapan ben vitaminler sayesinde 4 yumurta yapmışım. Brova bana. Benim opu saat 07.30 itibariyle bitti. Şimdi sıra transver
Şimdi doktordan geldim ilk muayenemdi çok güzel olduğunu söyledi 12 ml olmuşlar bile 5 günde gayet iyi ilerliyoruz dedi yüksek yumurta sayısı olacak sende belli şimdiden dedi ama kaç yumurta olduğunu sormayı unuttum sonra gonal f 150 olarak yükseltti dozumu pergoveris 150 ve oxotide 250 olarak reçetemi yazdı Salı günü son kez geleceksin muayene ye o gün yumurta toplama günün belli olacak dedi anestezi ve bazı tetkitler için kan verdim ameliyat öncesi isteniyormuş hayırlısı ile ilerliyoruz Rabbim yormadan en güzelini nasip etsin hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlarAminnn canım çok teşekkür ederim inşallahhepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah
Merhaba sağlıkla olsun inşallahŞimdi doktordan geldim ilk muayenemdi çok güzel olduğunu söyledi 12 ml olmuşlar bile 5 günde gayet iyi ilerliyoruz dedi yüksek yumurta sayısı olacak sende belli şimdiden dedi ama kaç yumurta olduğunu sormayı unuttum sonra gonal f 150 olarak yükseltti dozumu pergoveris 150 ve oxotide 250 olarak reçetemi yazdı Salı günü son kez geleceksin muayene ye o gün yumurta toplama günün belli olacak dedi anestezi ve bazı tetkitler için kan verdim ameliyat öncesi isteniyormuş hayırlısı ile ilerliyoruz Rabbim yormadan en güzelini nasip etsin hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
43 yaşındayım. Üstelik amh 0.2. ama şu an sanki yumurtlama agrisi gibi ağrı var. Zaten sabah yumurtlama agrisi başlamıştı. Toplama işlemi yapılınca çatlayacak yumurta olmadığı için ağrımaz diye düşündüm. Ama yanılmışım. Kramp şeklinde ağrım var. Kivrildim kaldım.hadi inşallah.yaşınız kaçtı
Amin inşallah siz hangi aşamadasınız şuan daMerhaba sağlıkla olsun inşallahanlattıklarınızda kendimi gördüm, bende hemen hemen aynı ilaçları kullandım bana da doktorum aynı şeyleri söyledi, heyecanınızı içimde hissettim
Rabbim sağlıkla hayırla bebeğinize kavuştursun bol kaliteli yumurtalar toplansın inşallah
Benim embriyolar yarın 5. Gün embriyosu olacaklar inşallah adetimü bekliyorum transfer aşamasına geçebilmek için inşallahAmin inşallah siz hangi aşamadasınız şuan da
Canım bildiğim kadarıyla embriyo sayısı fazla değilse veya kalitesi çok yüksek değilse 5. Güne götürme riskine girmeden 3.gün embriyosu olarak donduruyorlar. Dondurulmuş embriyo transferinin tutma ihtimali taze embriyo transferinden daha yüksek oluyor diye biliyorum. 5. Gün embriyosu evet dediğin gibi 3e göre daha yüksek ihtimalle tutuyor ama öyle çok aman aman da bişey değil sanırım çünkü baktığın zaman 3. Gün embriyosuyla hamile olan bir çok kişi var 5. Gün embriyosu kadar neredeyse2. güne 2 embriyoyla devam kızlar. Yarın dondurulacaklar (3. gün) Biri 4 diğeri 6 hücreliymiş. Doktorum gayet iyiler dedi.
Şu 3. gün embriyosu 5. gün embriyosu konusuna kafam takıldı. Nette araştırdığıma göre 5. gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş galiba. Sizde kaçıncı gün donduruldu ve doktorlar neye göre karar veriyor buna, bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?