2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hayırlı olsun bizede dondurucam dedi fakat dondurma işleminden ne kadar süre sonra transfer yapıyor acaba ? Bir de dondurunca başarı şansı daha artıyor diyorlar
Valla ne kadar sonra ben de tam bilmiyorum fakat anladigim kadariyla adet baslangic gununden 2 hafta sonra gibi galiba. Yani bir sonraki yumurtlama donemi civari. Daha iyi bilen biri bizi yesillendirse bu konuda ne guzel olur
Basari kismi da kisiden kisiye degisiyor sanirim. Yani embriyonun kalitesinden rahme, yaş faktorunden hormonlara kadar cok fazla degisken var, bu yuzden zaten kisiye ozel tedavi yontemleri hep. Sanirim iste doktor ve laboratuvarin onemi burada ortaya cikiyor. Dogru zaman dogru karar dogru islem vs
Aslinda bu grupta doktorlarimizi da mi paylassak birbirimizle? Hem birbirimize hem bizden sonra bu gruplari okuyacak olanlara yardimci olur sanki

Hayırlı olsun bizede dondurucam dedi fakat dondurma işleminden ne kadar süre sonra transfer yapıyor acaba ? Bir de dondurunca başarı şansı daha artıyor diyorlar
Dondurulma işlemi olacaksa 2 adet dönemi bekliyor genelde doktorlar zaten opudan sonraki adet yalancı adet gibi oluyor biraz erken geliyor normal döngünüze göre.
Diğer adette yani 2. De tedavi başlanıyor oda gene sizin döngünüze bağlı. Eğer düzenli ise yani 28 günde bir okuyorsanız bu transfer 1.5 ay kadar sonra gerçekleşiyor yani.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler peki yumurta toplamadan sonra iğnelere devam ediliyor mu transfer sürecine kadar yoksa vitamin ve ya hap ile mi bekleniyor o süreç ?

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler peki yumurta toplamadan sonra iğnelere devam ediliyor mu transfer sürecine kadar yoksa vitamin ve ya hap ile mi bekleniyor o süreç ?
Hiç bişey yapmıyorsunuz iğnelere ara veriliyor vitamin sizin doktorunuza bağlı benim doktorlarım pek vitamin gibi önerileri yoktu. hap nasıl bir hap bilemiyorum nasıl bir haptan bahsediyorsunuz. hani prolaktin düşürmek için bi
İlaç felan kullanıyorsanız ona devam ediyorsunuz o da transferde bırakılıyor zaten.
Ama diğer türlü herhangi bir sorununuz yoksa hiç bişey kullanılmıyor. Tekrar başlayana kadar en azından.

Hayır hiç bir hap kullanmıyorum benim doktorum da vitamin için istersen kullanabilirsin dedi ama ben almadım zaten 1 ay tedaviye başlamadan felıxon woman ve magnomega kullandım şuan iğnelerimi kullanıyorum gonal f 75 ve pergoveris 150 olandan kullanıyorum eşim vitamin ve hap kullanıyor ona devam edeceksin dedi üroloji doktoru eşimin iğneler 12 gün sonra bitiyor o zaman buna sevindim yarında kontrole gidicem bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

amin inşallah

slm kizlar benm bugün adetimin 12.günü ve kontrolüm vardi rahim kalinligi 9mm dedi birtanede yumurta gelismis dondurlmus 5.gün embryosu transfer olucak dogal yoldan catlamasini bekledik pazartesi birdaha cagirdi eger catladiysa persembe veya cuma transfer olucak dedi insallah

Bu topiğin ilk mesajlarında yazmıştım..bir de instagramda Bu konuyla ilgili çalışmaları olan bir embriyolog var..embriyolog idil bozkurt..onu takip edebilirsin, bende önerileri işe yaradı
Merhaba.ben pkoyım yumurta kalitesiz.yumurta kalitesini artırmak için neler önerdi idil haımacaba

Benim de 3 yumurta toplanacak. Ümidini kaybetme. Yoktan var eden Allah dilerse bir tanesi bile yeter.

Kizlar cumartesi opu olcak var mi opu olanlar kaç yumurtaniz toplandi

İnşallah üçe çıkar canım, dondurulur da ama bir tane de yetiyor malum gebelik için..gebelik oluşsun da sonuçta inşallah

Hayırlı olsun canım uzulecegin bı durum yok zaten ortada kaliteli olsun tutsun da bitane olsun altın yumurta olsun ama inşallah üç tanesi de dondurulacak seviyeye gelir hakkından hayırlısı olsun inşallah canım

Hayırlı olsun, çok iyi tutunur bebeğin inşallah

Kizlar cumartesi opu olcak var mi opu olanlar kaç yumurtaniz toplandı
Hayırlı olsun tedavin..benim 3.denemwde 9 yumurta toplanmıştı, 4 embriyo 5.güne ulaştı..şimdi regl bekliyorum, transfer için hazırlığa başlicaz ama ben de geciktimNisan ayında bayaa gecikmeler olmuş..inşallah senin de yumurtaların hepsi olgundur ve sağlıklı embriyoların gelişir..rabbim evlat isteyen bunun için uğraşan hepimizi evlatlarımıza kavuştursun

Canım bana opudan sonraki ilk adetin 16. Günü transfer yapıldı. Doktorum ikinci adeti beklemeye gerek görmedi. Yani ille de ikinci adet olacak diye bir şart yok rahmin durumuna ve hormon değerlerine bağlı. Benim doktorum bahçeciden Mehmet Reşit Asoglu

Gerçekten mi ya. O kadar uzun mu sürdü geciktiği için mi
Kullanmıştınız sizde yoksa adetin 2. Günü de başlatıyormuş sanırım bazı doktor o yüzden soruyorum.
Benim adet duzensizligim vardı. doktora gittiğimde bir ay olmuştu adet olmayali. O da ilaca başlattı ki tedaviye baslayabilelim. Ben de pko var bu arada. Ama ondan sonra süreç çok hızlı işledi bı sıkıntı olmadı yani. Endişelenme illaki gelir

Doktorumuz aynı muhteşem birisi bende onunla tedavi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…