İnşallah sımsıkı tutunur bebişin canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişinimerhabalar, ben cumartesi transfer oldum, 1 denemem negatif oldu, 1 sene beklemek zorunda kaldım çünkü zehirli guatr oldum, düzene girdikden sonra tüp bebek için onay aldım, 2 embriyo transfer oldum, beklemedeyim bakalım sonuç ne çıkar, inşallah bekleyen hepimizin pozitifleri görülür
Tamam canım çooook sağolasın iyi bi doktor var arkadaş aracışığı ile ulaştık inşallah onunla halledecezEvet canım eski bir tüp bebek hemşiresi olarak bildiğim kadarıyla üroloji istiyor
Bizimde öyle vallahi sabah gittim işte yarın öğlenden sonra 2 3 gibi çıkar dedi bekleyemem dedim hastaneye gittimYahu ücra bir köşe mi diye sordum..ertesi gün nedir yahu
Ya ben bu u anlamıyorum insanlar umutla geliyor körü körüne iş yapıyorlar. Sen bu okulu okuyorsun defalarca ay ı hastalıkla insan tedavi ediyorsun nasıl bilgilendirmezsinKesinlikle yaptır biz hasar testi yaptırmadan varikosel ameliyatı olduk benim kendi doktorum. Boşuna yapmışlar ameliyat morfoloji sorununu bu Ameliyat düzeltmez demişti bilmiyorduk kimse demediyani bilmeyince zor gerçekten. Ameliyat sadece sperm sayısını arttırdı bizde. Ama morfoloji yine 0 di. Doktorum olmasa daha aydinlanmayacaktik
Soru soranida sevmiyorlar birde kendileri isterse anlatıyor yoksa böyle peşlerinden gidiyoruz işte. Çok şükür benim doktorum bari iyide Allah razı olsun önce Allah sonra onun sayesinde cidden 2. Tedavimde de pozitif sonuç aldıkYa ben bu u anlamıyorum insanlar umutla geliyor körü körüne iş yapıyorlar. Sen bu okulu okuyorsun defalarca ay ı hastalıkla insan tedavi ediyorsun nasıl bilgilendirmezsin
amin çok amin :)İnşallah sımsıkı tutunur bebişin canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
Allah'ım o doktordan daha çok versin insanlığımızı inşallahSoru soranida sevmiyorlar birde kendileri isterse anlatıyor yoksa böyle peşlerinden gidiyoruz işte. Çok şükür benim doktorum bari iyide Allah razı olsun önce Allah sonra onun sayesinde cidden 2. Tedavimde de pozitif sonuç aldık
Oh çok iyi canım önce tüm sorunları tespit edip sonra ona göre ilerlemek daha iyi olur. Tez zamanda hayırlısı ile inşallahAllah'ım o doktordan daha çok versin insanlığımızı inşallahbakalım biz de bir senedir peşinde olduğumuz doktora ulaştık ona danışacaz ameliyat derse ona yaptıracaz
Yok bazı sağlık ocaklarının sonucu enabızs düşmüyor sadece gidip alıyosun ya da verdikleri şifreyle melis sitesinde. BakıyodubAnlamdım ama e nabızdan bakılıyor
Amiiiin canım inşallah yaa elimizden geleni yapalım gerisi nasip kısmetOh çok iyi canım önce tüm sorunları tespit edip sonra ona göre ilerlemek daha iyi olur. Tez zamanda hayırlısı ile inşallah
Keşke numaralarını alsaydın doktordan önce sana da söyleselerdiÇatlıcam artık daha haber gelmedi kan sonucum.. Doktorum çok yoğunum bugün demişti. Bayağı yoğun heralde
İnşallah çok teşekkür ederimÇok iyi canım, çok sevindim..sırada kalp atışı var bebişinhayırlısıyla kucağına da alacaksın inşallah
Bakacağınız bir yer yok mu hemşireyi arayıp sorun bir isterseniz.Çatlıcam artık daha haber gelmedi kan sonucum.. Doktorum çok yoğunum bugün demişti. Bayağı yoğun heralde
Canım hayırlı olsun ınşallah kat kar katlansın bebışın sana sarılsınKızlar sonucum 200 çıkmış şimdi baktım çok çabuk düşmüş e nabiza
Buluyorum canımda bir yere kadar elden gelen birsey yok tabi inşallah benimledirCanım 7.gündesin, az kaldı test gününe..kendini meşgul edecek birşeyler bulsan daha çabuk geçer zaman..inşallah bebişin seninledir
Maşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alacağınız günleri de nasip etsinKızlar sonucum 200 çıkmış şimdi baktım çok çabuk düşmüş e nabiza
Hadi hayırlısıyla inşallahAllah'ım o doktordan daha çok versin insanlığımızı inşallahbakalım biz de bir senedir peşinde olduğumuz doktora ulaştık ona danışacaz ameliyat derse ona yaptıracaz
Dedik maile atıyoruz dediler mail verdilKeşke numaralarını alsaydın doktordan önce sana da söyleselerdi
Sonuç geldi geçen günle aynı. 27.50 doktorum bunda Bi anormallik var demiş aynı olmaz ya düşer ya çıkar demiş yarın aynı yere ücretsiz kan vericemKeşke numaralarını alsaydın doktordan önce sana da söyleselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?