2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnşallah sımsıkı tutunur bebişin canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

Ya ben bu u anlamıyorum insanlar umutla geliyor körü körüne iş yapıyorlar. Sen bu okulu okuyorsun defalarca ay ı hastalıkla insan tedavi ediyorsun nasıl bilgilendirmezsin

Ya ben bu u anlamıyorum insanlar umutla geliyor körü körüne iş yapıyorlar. Sen bu okulu okuyorsun defalarca ay ı hastalıkla insan tedavi ediyorsun nasıl bilgilendirmezsin
Soru soranida sevmiyorlar birde kendileri isterse anlatıyor yoksa böyle peşlerinden gidiyoruz işte. Çok şükür benim doktorum bari iyide Allah razı olsun önce Allah sonra onun sayesinde cidden 2. Tedavimde de pozitif sonuç aldık

Allah'ım o doktordan daha çok versin insanlığımızı inşallah bakalım biz de bir senedir peşinde olduğumuz doktora ulaştık ona danışacaz ameliyat derse ona yaptıracaz

Allah'ım o doktordan daha çok versin insanlığımızı inşallah bakalım biz de bir senedir peşinde olduğumuz doktora ulaştık ona danışacaz ameliyat derse ona yaptıracaz
Oh çok iyi canım önce tüm sorunları tespit edip sonra ona göre ilerlemek daha iyi olur. Tez zamanda hayırlısı ile inşallah

Çatlıcam artık daha haber gelmedi kan sonucum.. Doktorum çok yoğunum bugün demişti. Bayağı yoğun heralde

Keşke numaralarını alsaydın doktordan önce sana da söyleselerdi
Dedik maile atıyoruz dediler mail verdil
Keşke numaralarını alsaydın doktordan önce sana da söyleselerdi
Sonuç geldi geçen günle aynı. 27.50 doktorum bunda Bi anormallik var demiş aynı olmaz ya düşer ya çıkar demiş yarın aynı yere ücretsiz kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…