İlk kan testimdi canım beta yükselmişse idrarda da koyu çıkar diye düşündüm ama silik çıkıyo işte çok korktum kimyasal oldu diyeTest bozuktur canım..kızkardeşimin başına geldi..hatta silik çıkana inanmadı ilaç içti üstüne bide..kanda göründü daha niye idrar testi yapıyorsun ki kan garanti testtir
Canım inşallah bebeğindir bunları yapan, sımsıkı tutunmuştur ve ben buradayım diyordurKızlar bana yorum yaparmısınız benimle aynı olan varsa sonucunuz ne oldu şuan ne durumdasınız ilk iki gün cok fazla bel ağrısı ve karnımda hafif adete benzer sızıntılar oldu 3.gün evde yürürken bi anda sol taraftan adet sancısı vurdu o aynı anda bi ıslaklık hissettim dedim adet oldum baktım adet degil sulu bi akıntı (fitil kullanmıyorum)o dün 4.günümdü yürürken sanki rahmime alttan yukarı doğru birsey batmış gibi aynı anda adet ağrısı oldu uzan kalk akşam ettim bugün 5.gün rahmim sanki patlayacak öyle şişlik doluluk hissediyorum galiba adetim sökülecek diyorum bide sabah uyandım burun akıntısı ateş grip olmuş gibi şimdi burun akıntısı geçti hafif ateşim kaldı(ay baya uzun yazdım kusura bakmayın ilk denemem tek embriyomuz çok merak ediyoruz)
Hayırlısı canım, zamanı gelmemiş evladına kavuşmanın..Allah en güzel zamanda evladına kavusturacaktır seniKızlar benim son embriyo bugun transfer edilecekti ama çözüldükten sonra güzel ilerlememiş maalesef olmadı
Uyanınca çok az geldi sonra banyo yaptım banyodan sonra ilk idrarda biraz fazla geldi.sıcak suyun etkisi sanırım.Şimdiye kadar da çok minik geldi tam olarak durmadı ama yine iyi gibiNasılsın canım kanaman durdu mu
Yok canım benim birşey olmaz..bunları kandolaşımı hızlansın rahime daha çok kan gitsin ve bebek rahat tutunsun diye veriyorlarBen birşeyi merak ediyorum.hem oksapar hem coraspin kullanıyorum ama bende pıhtılaşma varmı acaba? Yani pıhtılaşma olup olmağına bakılmadan direk bunları kullanmanın zararı olur mu, kafama bu takılıyor. Daha önce düşük olsa tamam ama ikisini bir kullanmak fazla gelmez mi
Valla bende hala silah atıyorlar çocukta korkuyor kucağımda hep mızık mızık.Burada da aynı maalesef ve çok korkarım silahtan sevinç yasamak ve silah atmak arasındaki bağlantıyı asla çözemedim çözemeyecegimde sanırım
Pıhtılaşma sorunu varsa vücut bebeği pıhtı diye algılıyor ve atmaya çalışıyor ama bize hu ilaçları verme amaçları farklı..ilaçlardan dolayı düşük olmaz, sadece kanama varsa onu artırır ama düşürmezÇok sevindim kanama olmamasına
Hayır neye göre veriliyor hiç anlamadım. Belki bende pıhtılaşma yok yani kanım sulu belli öyle olunca daha riskli değil mi ki? Acaba bu kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşması mı yapıyor anlamadım.
Kızlar selam yarjn transfer günüm ne yemek yapsam bilmiyorum, tavsiye verir misiniz ne pişirsem kabız yapmayacak fasulye yemeği olur mu kırmızı etli kemikli falan ağır mi gelir yoksa
Coraspib yetiyor aslında ama genelde iğne ile birlikte veriyorlar..coraspin farklı şekilde iğneler farklı şekilde etki ediyor pıhtılaşmayaBenim genetikte kan pıhtılaşması var 2 gende mutasyon çıktı. Bana da kan sulandırıcı iğneye gerek olmadığını söyledi. Ama yine de verdi. İstemeye istemeye. 1.transferde ikiz embriyoların kalpleri durdu 8.haftada. Bende anlamıyorum gerçekten. Önlem amaçlı kullanalım o zaman dedi.
Bi arkadaş kan sulandırıcı faydası yazdı ben de onayladım sizemi göndermişim farkında değilimBanamı yazdınız cevabı
Aynen benımde ödüm kopuyor ıkıde bır bu nedır allah aşkına bırılerını öldüruruz dıyede korkmuyorlar zaten 21senedır baştasın küçücük çocuklar sokakta ellerınde akp bayragı şmdı ya karşı taraftan manyak bırı o çocuklara bışey yapsa bunu nıye düşünmüyor bu anne babalarŞuan silahlar patlıyor dışarda oğlumda kucağımdan inmiyor korkuyor..düğün var havai fişek diyorum hep korkmasın diye.. Karnımdaki Allaha emanet.. Seçim sevinciymiş. Eşimde yok evde.. Bi an bende dedim noluyo diye..
Opudan sonra adet göreceksin tedavi birşey görmeyeceksin..sonraki adette hormonların uygunsa transfer için başlayacaksın ve tedavi görmediğin o ay dinlenmiş oluyorsunSelam kızlar , opudan sonra 1 ay bekleyelim dedi de doktor, soramadım anestezinin etkisi ile 1 aydan kasıt haziranın bitmesi demekmidir sizce? Yoksa hazirandaki reglden sonramı transfer olur deneyimleyen varmı? 1 ay dinlendirme nasıl oluyor
Yok canim taze transfer, 5. Gün embriyosu inşallah yarın rahatça geçirebilirizCanım rahim dinlendirma oldumu. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek
Merhaba benımde 3gunden ıtıbaren başladı aynı özellıkle bacak arkalarına kramp gırıyor arada yürürken daha çok bel sol kasıkta batmalar var hala devam pozıtıfı gordum bu arada yarın 12gunumuz ınşallah sızınde oyledırİyi akşamlar kızlar transferin 6. Günü bugün bacak ve sırt ağrım oluyor normal acaba ilk günler karin agrisi kasikta batma oluyordu son 2 gündür falan bacak ve sırt ağrım oluyor bugun bacak ağrım biraz daha şiddetli geçiyor normal mi belirti olarak görebilir miyim
Opudan sonraki ikinci adetinde başlayacak.. adetinjn 2.veya 3.günü başlayacaksın tedaviyeBanada rahim dinlendirme olacak dedi acaba transfer adet günü yada bitiminde filan mı oluyor
Burda uyarı yapıyorlar silahla kutlama yapmayın diye insanlara camlara çıkmayın diyolar.. Of meydanlar dolu ses çok.. Burası AdanaAynen benımde ödüm kopuyor ıkıde bır bu nedır allah aşkına bırılerını öldüruruz dıyede korkmuyorlar zaten 21senedır baştasın küçücük çocuklar sokakta ellerınde akp bayragı şmdı ya karşı taraftan manyak bırı o çocuklara bışey yapsa bunu nıye düşünmüyor bu anne babalarçok üzülüyorum aşırı duygusalım zaten bugunlerde barı anaları yanında olsa yoldalar ışlek yol bıde burası
Allah razı olsun dualarınıza benide katınHayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah
Bizde bir bebemiz olsun diye uğraşıp duruyoruz.Aynen benımde ödüm kopuyor ıkıde bır bu nedır allah aşkına bırılerını öldüruruz dıyede korkmuyorlar zaten 21senedır baştasın küçücük çocuklar sokakta ellerınde akp bayragı şmdı ya karşı taraftan manyak bırı o çocuklara bışey yapsa bunu nıye düşünmüyor bu anne babalarçok üzülüyorum aşırı duygusalım zaten bugunlerde barı anaları yanında olsa yoldalar ışlek yol bıde burası
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinİyi akşamlar kızlar transferin 6. Günü bugün bacak ve sırt ağrım oluyor normal acaba ilk günler karin agrisi kasikta batma oluyordu son 2 gündür falan bacak ve sırt ağrım oluyor bugun bacak ağrım biraz daha şiddetli geçiyor normal mi belirti olarak görebilir miyim
Progestan iğne kulanmiyor musun sadece fitil olarak mi alıyorsunProgestan fitile rağmen regl olunabiliyorsa bence şuan regl oluyor gibiyim hala devam ediyor çünkü kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?