2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Test bozuktur canım..kızkardeşimin başına geldi..hatta silik çıkana inanmadı ilaç içti üstüne bide..kanda göründü daha niye idrar testi yapıyorsun ki kan garanti testtir
İlk kan testimdi canım beta yükselmişse idrarda da koyu çıkar diye düşündüm ama silik çıkıyo işte çok korktum kimyasal oldu diye

Canım inşallah bebeğindir bunları yapan, sımsıkı tutunmuştur ve ben buradayım diyordur belirtiler kişiye özel olur genelde ama burun akıntısı ve ateşe dikkat et grip olmayasın sakın

Yok canım benim birşey olmaz..bunları kandolaşımı hızlansın rahime daha çok kan gitsin ve bebek rahat tutunsun diye veriyorlar

Pıhtılaşma sorunu varsa vücut bebeği pıhtı diye algılıyor ve atmaya çalışıyor ama bize hu ilaçları verme amaçları farklı..ilaçlardan dolayı düşük olmaz, sadece kanama varsa onu artırır ama düşürmez

Coraspib yetiyor aslında ama genelde iğne ile birlikte veriyorlar..coraspin farklı şekilde iğneler farklı şekilde etki ediyor pıhtılaşmaya

Aynen benımde ödüm kopuyor ıkıde bır bu nedır allah aşkına bırılerını öldüruruz dıyede korkmuyorlar zaten 21senedır baştasın küçücük çocuklar sokakta ellerınde akp bayragı şmdı ya karşı taraftan manyak bırı o çocuklara bışey yapsa bunu nıye düşünmüyor bu anne babalarçok üzülüyorum aşırı duygusalım zaten bugunlerde barı anaları yanında olsa yoldalar ışlek yol bıde burası

Opudan sonra adet göreceksin tedavi birşey görmeyeceksin..sonraki adette hormonların uygunsa transfer için başlayacaksın ve tedavi görmediğin o ay dinlenmiş oluyorsun

Merhaba benımde 3gunden ıtıbaren başladı aynı özellıkle bacak arkalarına kramp gırıyor arada yürürken daha çok bel sol kasıkta batmalar var hala devam pozıtıfı gordum bu arada yarın 12gunumuz ınşallah sızınde oyledır

Burda uyarı yapıyorlar silahla kutlama yapmayın diye insanlara camlara çıkmayın diyolar.. Of meydanlar dolu ses çok.. Burası Adana

Bizde bir bebemiz olsun diye uğraşıp duruyoruz.

İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin kuzum belirti arama kendinde, herkeste farklı şeyler oluyor..genelde adet dönemlerinde yaşadıkları belirtiler oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…