Opudan sonra regl olacaksınız sonraki reglinin 2. Ya da 3. Günü muayeneye gideceksiniz ilaçlara başlayıp duruma göre reglinin 17-22. Günü transfer olacaksınız ama siz yine hemşirenize sorunSelam kızlar , opudan sonra 1 ay bekleyelim dedi de doktor, soramadım anestezinin etkisi ile 1 aydan kasıt haziranın bitmesi demekmidir sizce? Yoksa hazirandaki reglden sonramı transfer olur deneyimleyen varmı? 1 ay dinlendirme nasıl oluyor
25 tane toplandı. 18i dollendi. 3. Güne 12 tanesi yavaş 4 tanesi normal hızlı kaldı. Dün 5. Gundu 3 tane kalmış biri iyi kalite ikisi orta kalite. 12 yavaştan 2 tanesi kalmış onlar içinde bugün aradılar kaliteleri çok kötüymüş yani 3 tane kaldı dondurdular. Hemen opudan 5 gün sonra regl oldum reglim bitince kontrolüm var18 toplandı, bugün 3. Gün 13 tanesi ile ilerliyoruz bugün haber verdiler. Salı günü de dondurma için arayacaklar , senin nasıl?
Canım belirti arama, aramızda hiç belirtisi olmayıp pozitif olanlar varArkadaşlar benim yarın adet günüm olarak gözüküyor uygulamaya göre , transferin de 3.gunu , ne karın ağrısı ne goguslerde hassasiyet, ne sivilce hiç bişey yok , yani belim karnım da agirmiyor , ya çok erken tabi ama burda okuduklarim bende olmayınca geriliyorum
Banamı yazdınız cevabıKesinlikle doğru üstelik bebeğin beslenmesi kan akışının sorunsuz olması için gerekli. Kullanın Doktorunuza güvenin. Kullandığımız ilaçlar farkındaysanız hep aynı
Ben oldum hemen 5 gün sonra. Doktorum regl bitimi gel dedi Perşembe günü filan kontrole gideceğimOpudan sonra regl olacaksınız sonraki reglinin 2. Ya da 3. Günü muayeneye gideceksiniz ilaçlara başlayıp duruma göre reglinin 17-22. Günü transfer olacaksınız ama siz yine hemşirenize sorun
Kimi doktor veriyor bu iğneleri kimi doktor vermiyorBende anlamıyorum gerçekten.Ben normalde kan vererken ve ya kalçadan iğne vurdururken kan durmuyor en az 7 dakika bastırarak bekliyorum
Hayırlı olsun , neredeyse aynı gidiyoruz umarım güzel haberler alırız25 tane toplandı. 18i dollendi. 3. Güne 12 tanesi yavaş 4 tanesi normal hızlı kaldı. Dün 5. Gundu 3 tane kalmış biri iyi kalite ikisi orta kalite. 12 yavaştan 2 tanesi kalmış onlar içinde bugün aradılar kaliteleri çok kötüymüş yani 3 tane kaldı dondurdular. Hemen opudan 5 gün sonra regl oldum reglim bitince kontrolüm var
İnşallah canım bizim transfer sürecimiz de hemen hemen aynı olacak sanırımHayırlı olsun , neredeyse aynı gidiyoruz umarım güzel haberler alırız
Yapma kuzum erken test, kan gününü bekle..erken daha geç tutunma olmuşsa negatif çıkar üzülürsün sonra..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinYaa benim 6. Günüm bugün boyle okudukca bende yapmak istiyorym yaabelirtiniz filan var mıydı
Rahim dinlendirme olacak yazmışsınız reglden 5 gün sonra neden çağırdı bilemedim açıkçasıBen oldum hemen 5 gün sonra. Doktorum regl bitimi gel dedi Perşembe günü filan kontrole gideceğim
Progestan fitile rağmen regl olunabiliyorsa bence şuan regl oluyor gibiyim hala devam ediyor çünkü kanama8.gün yerleşme kanaması da olabilir canım benim, yarın inşallah kanda pozitif çıkar
Evet haberleşelim olur muİnşallah canım bizim transfer sürecimiz de hemen hemen aynı olacak sanırım
Test bozuktur canım..kızkardeşimin başına geldi..hatta silik çıkana inanmadı ilaç içti üstüne bide..kanda göründü daha niye idrar testi yapıyorsun ki kan garanti testtirKızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
Canım oluyor bazan öyle kanamalar, normal gebeliklerde de oluyor..kese görülünce rahatlarsın ve istirahat etmen gerekebilirKızlar yaklaşık iki saat önce benimde kanamam oldu... Hemde baya fazla... Koyu kırmızı rengi, doktoruma haber verdim. Acile yönlendirdi proluton iğne yaptılar... Çarşamba kese randevum vardı, yarına aldık. Kötü düşünmüyorum, doktorum sık görülen bir durum endişelenme yarın herşeyi anlarız dedi. Çok ciddi bi ağrım yok ama ara ara sızlıyor kasıklarım... Bakalım kaderimizde ne varmış...
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişinKızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
İki tane hap vermişti sanırım rahmin son durumuna filan bakacakRahim dinlendirme olacak yazmışsınız reglden 5 gün sonra neden çağırdı bilemedim açıkçası
Evet doktorumda aynısını söyledi, insan oldukça endişeleniyor ama iyi düşünmek lazım tabii stres çok etkiliyor. Moralim bozulduğu an kasıklarımın sızladığını hissediyorum.Canım oluyor bazan öyle kanamalar, normal gebeliklerde de oluyor..kese görülünce rahatlarsın ve istirahat etmen gerekebilir
35 yaş üzeri çift embriyo koyuyorlar yasal bir engel yokSelam kızlar, aranızda 35 yaşında olup ilk transferini olan var mı? İlk uygulamada çift embriyo transferi mi oluyo biliyomusunuz?
Nasılsın canım kanaman durdu muHiç endişelenme belirtiler illa olacak diye bişey yok benim bundan önce ki transferimde sıfır belirtim vardı ve pozitifti.şuanda belim ağrıyor,başım dönüyor arada vs yine pozitif . O yüzden strese sokma kendini
Hayırlısıyla güzel bir sonuç alacaksın canımİn şa Allah yarını için çok heyacanliyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?